Kemeri zaten her doktor alıyor onda problem yok fakat uzunluğunu kısaltıp burun genişliğimi daraltir mi supheliyimCanım bence resim götür bu kadar küçülmesini istiyorum mümkünmü diye sor çok aşırı bi küçültme yapmazlar ama
Canım bence resim götür bu kadar küçülmesini istiyorum mümkünmü diye sor çok aşırı bi küçültme yapmazlar ama
kaç ay olduuYa bende resim gösterdim tam olarak nasil istedigimi bildiginiz gibi hafif kalkik hafif kavisli kizlarin! arkadaslarim diyo öyle yapmamis ne kavis var nede kalkik diyolar ve onlar beni sikintiya soktular! Bi taraf misal komple düz bi taraf biraz kavis nasil olur ya
kaç ay olduu
Kızlar ben doktora istediğim burun şeklini anlatamayacagim diye ödüm kopuyor.. ben burnumun her açıdan küçülmesini istiyorum. Mesela burnum geniş,burun deliklerim büyük, kemerli ve uzun bir burnum var. Nasıl kendimi aciklayabilirim nasıl anlatabilirim? Siz nasıl anlattiniz hayalinizdeki burnu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese hayırlı sahurlar dilerim
Hangi doktor acabaHayalimdeki burunu bırak doktoru bile ameliyat masasında gördüm hahah geldi burnuma çizgiler çizdi fotoğrafımı çekti, odasına gitti herşeyi ayarlayıp geri geldi ve ameliyatı yaptı. Ne kadar anlatsanız da o size gidecek burnu seçer ve yapar. Cillop gibi doğal ve güzel bir burnum oldu.
Hangi doktor acaba
canım daha kavis için üzülme kaç kişinin okudum 4. 5. aylarda gözükmeye başlamış diye 7 hafta erken. uzunluğu da belli olmaz bi kaç ay ver kendine7 hafta herhalde ama sonuc istedigim gibi degil özlikle bu burunun resmini gösterdim böyle olmasin diye ama cevremdikler düz uzun diyip duruyolar estetik doktoruna gitseydin diyolar oysaki estetik amacliydi?? ya piskoligim alt üstsisliklermi düz uzun gösteriyo?
canım daha kavis için üzülme kaç kişinin okudum 4. 5. aylarda gözükmeye başlamış diye 7 hafta erken. uzunluğu da belli olmaz bi kaç ay ver kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?