İsteğe bağlı sezeryan kaldırıldı mı

Daha yeni devlette arkadaşım doğurma için gün aldı sezeryan o arada doğurdu benim gittiğim hastanede de var ama başka arkadaşım 20 saat sancı çekti özelde istediği halde beni sezeryana alın dediği halde doktoru az daha az daha diye diye bekletip en son zar zor aldılar sezeryana

Kızlar sezeryan yasaklandı mı en son ne oldu
Sezeryan kolay gibi gözükse de çok zor emin olun yani normal vajinal doğum nasıl bilmiyorum deneyimim yok bu konuda yalan konuşmaycam ama sezeryanla doğum yapmış biri olarak söylüyorum zor ve zahmetli bir doğum ve maalesef genelde hani fazla çocuk düşüncen varsa hiç atılma sezeryanla beli doğum sonrası tehlikeli oluyor ve 1 defa sez olunca her doktor sonrasında kolay kolay normal doğum tercih etmez diyelim ki bunu sez oldun 2 yıl yada 3 yıl sonra tekrar doğum yaparsan yine sez olur doktorlar sezeryanla doğum yapanlar için normal doğumu riskli buluyorlar Sezeryanda da 3 ten sonrasj tehlikeli diyolar yani iyi düşün derim evet bu arda mecburi olmadıkça devlete sezeryana almıyor mesela bir problem olursa normal doğum açısından ozaman alırlar canım

Back
X