istege bagli sezeryan yapilir mi

benim de ilk doğumumda 36. haftaya kadar normal isteyen doktorum 36. hafta da bebek iri olcak sezeryan yapalım dedi. 37. haftada sezeryana karar verdim onun etkisiyle. oğlum da o kadar iri de doğmadı.

bir şekilde yönlendiriyolar , istersen de yaparlar

benim de ilk doğumumda 36. haftaya kadar normal isteyen doktorum 36. hafta da bebek iri olcak sezeryan yapalım dedi. 37. haftada sezeryana karar verdim onun etkisiyle. oğlum da o kadar iri de doğmadı.

bir şekilde yönlendiriyolar , istersen de yaparlar

Ben acikca dicem o zaman bu hafta kontrolumvar. Korkuyom ya, bi kan pihtiladmam da var, hangi hafta yapar ki

Ben acikca dicem o zaman bu hafta kontrolumvar. Korkuyom ya, bi kan pihtiladmam da var, hangi hafta yapar ki

doğal olanı, normal olanı o zaten korkmayın bence keşke bende hemen karar vermeseydim normal doğum yapsaydım diyorum. ilki sezeryan olunca 2.yi de mecbur sezeryan olmuştum

kan pıhtılaşmanızı doktorunuzla paylaşmışsınızdır mutlaka gerekeni yapıcaktır.

sezeryan içinde 38 haftanın dolmasını bekliyolar 38+ haftada

Yapılıyor canım. Ama mecburi sezeryana göre fiyatı az biraz daha yüksek oluyor. Mesela benim gittiğim hastane mecburi 1000tl, isteğe bağlı 1500tl.

OTE="ysmnfth, post: 37476333, member: 233052"]Yapılıyor canım. Ama mecburi sezeryana göre fiyatı az biraz daha yüksek oluyor. Mesela benim gittiğim hastane mecburi 1000tl, isteğe bağlı 1500tl.[/QUOT

Acikca diyim o zaman, kes beni DIE, terslermi ki ben bilirim filan der mi ki,

Evet canim clexene

Allah allsh bende igne kullaniyorum ve doktor dogumu igneyi kesip planli yapmaliyiz dedi.. Dogum esnasinda olasi bir kanamada anne hayati riske giriyor diye bende zaten sezaryen istedim... Sen direk soyle doktoruna psikolojim uygun degil bu igneleri kullandigim icin cok endiseleniyorum beni sezaryen ydpma imkaniniz varsa tercihim budur de..

Allah allsh bende igne kullaniyorum ve doktor dogumu igneyi kesip planli yapmaliyiz dedi.. Dogum esnasinda olasi bir kanamada anne hayati riske giriyor diye bende zaten sezaryen istedim... Sen direk soyle doktoruna psikolojim uygun degil bu igneleri kullandigim icin cok endiseleniyorum beni sezaryen ydpma imkaniniz varsa

tercihim budur de..

allsh bende igne kullaniyorum ve doktor dogumu igneyi kesip planli yapmaliyiz dedi.. Dogum esnasinda olasi bir kanamada anne hayati riske giriyor diye bende zaten sezaryen istedim... Sen direk soyle doktoruna psikolojim uygun degil bu igneleri kullandigim icin cok endiseleniyorum beni sezaryen ydpma imkaniniz varsa tercihim budur de..[/QUOTE]

Aynen cooook endiselerim var, korkuyorum, carsamba

sezeryana karar verirseniz de hem genel hem spinal anesteziyi yaşamış biri olarak kesinlikle spinali tavsiye ederim.

Back
X