Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sigorta baslangicim 2007 den varİsteğe bağlı sigorta için daha önce sigorta başlangıcı olması lazım. Ve belli bir iş günü olması lazım. Annem öyle emekli oldu.
Bildigim kadariyla o sart eskiden vardi. Simdi kaldirildi diye biliyorum ben.Sigorta baslangicim 2007 den var
Kaç is günü olmasi lazim ondan bilginiz var mı acaba
Kac gun ve tas gerekli emekli sartı ıcınIs gunu sayisi yok artik istege bagli bagkur var minimum 407 tl.sgk ya gidip form dolduruyosunuz 1 ay sonra is bankasindan odemeye basliyosunuz.
Is gunu sayisi yok artik istege bagli bagkur var minimum 407 tl.sgk ya gidip form dolduruyosunuz 1 ay sonra is bankasindan odemeye basliyosunuz.
tabi geçerli olur yoksa çok saçma olur kieski calismis oldugum surenin uzerinden devam ediyor mu ? yani eski calistigim sure de gecerli olur mu ?
Anlamadim ne sordugunuzuKac gun ve tas gerekli emekli sartı ıcın
Tabikide prim gun sayinizin uzerine devam ediyo.Normal sigorta sagligi var primi isliyo.eski calismis oldugum surenin uzerinden devam ediyor mu ? yani eski calistigim sure de gecerli olur mu ?
yani emekli olabilmek için tam şartıları nedirAnlamadim ne sordugunuzu
O sizin baslangic tarihinizle alakali bir durum kimi eski girislidir 3000 den emenkli olur kimi 5000 den.Rakamlari bilmiyorum tam.Normal sigortayla ayni sartlari sadece ileride emekli maasi bagkur oldugu icin dusuk olur.yani emekli olabilmek için tam şartıları nedir
sigorta normal çalışnada 25 yıl yaş ve prim gün aranıyor ya
isteğe bağlıda gerekli şartlar nedir
bunu hiç duymamıştımbir tanıdığınız sizi kendi evinde temizliğe geliyormuş gibi göstersin bu şekilde olanların devlet 2 yıl primini yarı yarıya ödemesi konusunda destekliyor.Bir araştırın derim
birinci derece akrabanız olamıyor yalnız o kişi, devlet gelen gündelikçiye sgk yapılmasını desteklemek için bu şekilde destek oluyormuş.Yada evde tülbent el işi gibi şeyler yapıp satanlarıda sgk konusunda destekliyor diye biliyorum.2yıl yarım prim ödüyor 400 se 200 bir araştırın uygulama devam ediyormubunu hiç duymamıştım
Tabikide prim gun sayinizin uzerine devam ediyo.Normal sigorta sagligi var primi isliyo.