Isteksizlik

Karpuzlu araba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.336
548
29
Kizlar surekli yazicagim diye dusunup sonra cekiniyorum yazamıyorum. Bugun bi cesaret geldi. Bende cnsel isteksizlik var bu hep boyleydi. Doktora gidemem bunun icin utanirim söyleyemem. Ama. Esim cok kiriliyor üzülüyor bu duruma. Anlatmasada yüz ifadesinden anliyorum. Napmam gerekiyor niye. Böyleyim daha 23 yasindayim. Doğal cozumu yokmu bunun

Hormonlarınıza baktırabikirsiniz.bunun ayıbı günahı Yok .psikolojik bi sıkıntı olabilir.aktarlarda macun satılıyor .doktorlarla görüşmelisiniz öncelikle

Doğal çözümünü veriyorum adama şu karışımı yedir sonra kaçamazsın ama ona göre bak:

• 1 kilo saf, iyi kalite bal
  • 3 çorba kaşığı arı poleni
  • 250 gram toz zencefil
  • 100 gram dövülmüş kişniş
  • 50 gram dövülmüş kakule
  • 150 gram dövülmüş toz kırmızı ginseng
  • 100 gram ısırgan tohumu
  • 100 gram dövülmüş ya da toz haline getirilmiş keçi boynuzu
  • 2 gram safran
  • 2 çorba kaşığı kırmızı pul biberi öğütüp karıştırın.
Yapılışı: Tahta bir kaşıkla macun haline getirin. Güneş görmemesi için bir folyoya sarın. Sabah ve akşam 1 tatlı kaşığı dolusu tüketin. Çok ileri safhada olmayan sertleşme sorunlarında bu macun tarifi genelde işe yarar.

Tıpta utanma yoktur olmamalı demek için geldim.

Erkeklere keçi boynuzu mesir macunu yedirenler mevcut mesela. Kadınlara da tesir ediyor mu bunlar bilemiyorum 🙄
Bnde bilmiyorim zaten alsamsa ben gidemem esimi gonderirim. Yanliz emziriyorum bebeğim 1.bucuk yasinda bi zarari. Olurmu acaba bunların

Daha yaşınız çok ufak. Hormonlara bakılması gerekebilir. Bunuda ancak doktor çözer. Ayrıca bu utanılacak bir şey değil. Çok çekiniyorsanız kadın bir hekimden randevu alın.

Doğal çözümünü veriyorum adama şu karışımı yedir sonra kaçamazsın ama ona göre bak:

• 1 kilo saf, iyi kalite bal
  • 3 çorba kaşığı arı poleni
  • 250 gram toz zencefil
  • 100 gram dövülmüş kişniş
  • 50 gram dövülmüş kakule
  • 150 gram dövülmüş toz kırmızı ginseng
  • 100 gram ısırgan tohumu
  • 100 gram dövülmüş ya da toz haline getirilmiş keçi boynuzu
  • 2 gram safran
  • 2 çorba kaşığı kırmızı pul biberi öğütüp karıştırın.
Yapılışı: Tahta bir kaşıkla macun haline getirin. Güneş görmemesi için bir folyoya sarın. Sabah ve akşam 1 tatlı kaşığı dolusu tüketin. Çok ileri safhada olmayan sertleşme sorunlarında bu macun tarifi genelde işe yarar.
Sorun esimde değil bende :)

Daha yaşınız çok ufak. Hormonlara bakılması gerekebilir. Bunuda ancak doktor çözer. Ayrıca bu utanılacak bir şey değil. Çok çekiniyorsanız kadın bir hekimden randevu alın.
Ya gercektwn benim. Icin cok zor buraya bile konu cok zor actim. Hep açacak gibi oluyordum sonra geri siliyodum

Bnde bilmiyorim zaten alsamsa ben gidemem esimi gonderirim. Yanliz emziriyorum bebeğim 1.bucuk yasinda bi zarari. Olurmu acaba bunların
Yok kullanın diye demedim zaten. İyice araştırın kullanmadan önce tabii ki de. Süte karışıyor yedikleriniz o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem. Bir arkadaşın da dediği gibi hormon testi yaptırabilirsiniz belki. Yine de doktora gitmekte fayda var çünkü yaşam kalitenizi düşüren bir sorun bu.

Back
X