İsteksizlik

ayperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
85
47
98
K

Son düzenleme:
Ilk başta böyle hissetmeniz çok normal. Bende de olmuştu. Hatta desimki okadar meşhur vazgeçilmez ve cinsellik denilen şey bumu yani. İğrenç demiştim. Ama zamanla geçiyor. Bende eşime hiç belli etmedim taki duzelene kadar

İlk zamanlar bende de oyle olmustu. Arkadasin dedigi gibi senelerce sevismek icin hayal kur bu muymus yani dedim... ama sonra duzelmisti.

Kayganlastirici bende kullandim ve cok faydasini gormustum o donem

Daha yeni ya ondandır. İşler raylarına Bi otursun ozaman zevk almaya başlarsın. Sevişmede aktif olmaya gayret et :)

Daha yeeppyeni ve tadını alamamissiniz kendinizi kasmadan ilişkiye hazır olabilirseniz her şey düzelir bence

Normal canim yeni omdugu icin biraz aci biraz tedirginlik ... zamanla düzelir insAllah fazla takma kafana kayganlastirici demisler cok mantikli ve kafani bosaltip o ise odakla kendini bastan düsün bu sefer zevk alacagim diye inan bunun bile cok faydasi oluyor ..

Öncelikle mesaj atan herkese teşekkürler burda yazan bı çok şeyi denedik ama vijinamus yolunda gidiyorum galiba ,değişen bişey yok hala bişey hissedemiyorum,ve tam birlesme olmadı kasiliyorum ve onu itiyorum 😔😖

Merhaba. 2 aylık evliyim brndede aynı sorunlar vardı. Tam birleşmeyi 20 gün sonra yaşadık. O kurulukta ağrıdan dolayı ağrı olacagı ı düşündüğün için odaklanamıyorsun muhtemel.

Öncelikle mesaj atan herkese teşekkürler burda yazan bı çok şeyi denedik ama vijinamus yolunda gidiyorum galiba ,değişen bişey yok hala bişey hissedemiyorum,ve tam birlesme olmadı kasiliyorum ve onu itiyorum

Peki sevişme sürecini uzatsanız biraz nasıl olur? birleşme eşinin doyuma ulaşmaya yaklaştığı zamanlarda olsa.

Vajinismus tanısı hemen 2 ilişkiyle konulacak bir durum değilki, hem daha yeni evlenmişsiniz.

Back
X