- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Bir arkadaşım vardı. Beraber yüzmeye gidiyorduk. Ben ücret vermiştim, arkadaşım ücretsiz yüzüyordu.Yüzme hocası arkadaşımın arkadaşı. Bizim samimiyetimiz yok. Normalde havuz kapalı oluyor yüzme hocası bizim için açtırıyordu. Dün sabah yüzme hocası beni aradı dedi ki bir süre ikimiz yuzelim ama arkadaşına bunu söylersem yanlış anlar,alınır,kırılır vs.. dedi. Bende benim için sakıncası yok onunda olmasının vs.. dedim. Ben tedirgin oluyorum iki kişiye aynı anda göz kulak olmak zor dedi. Bende açıkça şöyleyebilirsin o zaman bunu alınıp kirilacagini düşünmüyorum dedim. Ya yok söyleyemem biz yuzmeyecegiz diyelim falan dedi. Bende yalan söylemek olmaz dedim bir bahane bulalım falan dedi. Tamam dedim ben senin dedikodunun yaparmış kendi fiktimmis gibi anlatırım dedim. Bugün düşündüm yalan söylemek arkadan is çevirmek çok saçma geldi kocaman insanlarız. Biri bana bunu söylese alinmazdim peki der geçerdim. Arkadaşımı aradım durumu anlattım bir şey demedi tamam dedi ama ben alındığını hissettim. Ne yapabilirim ?