istemeden kurtaj olanlar :(

kelebek_es

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
10
4
3
Mutsuzum cokk hemde.8 haftalık bebegimi sağlıkli olmasına rağmen kopardılar benden..... Ayni durumu yaşayanlar var mi ? dayanamiyorummm hayat bitti Icimde... Ilk gebeligimde nisanlim evlilik olmadığından istemedi.bende onuda terketrim...!

Neden aldırdın canım? Tam olarak anlamadım?? Çok geçmiş olsun

Neden aldırdın canım? Tam olarak anlamadım?? Çok geçmiş olsun
Cunku korkakti... Ailesine aileme diyebilcek kadar bebegimize sahip cikamadi..benidezorladi.bu zaten ikinci evliliğim olucakti.ama ılk bebegimdi... simdi korkuyorum yeniden bebegim olur mu diye...sendemi aldirdin yoksa?

Geçmiş olsun. Bir daha bebeğiniz olur. Çok zeki ,sağlıklı, akıllı olur. Ama bu bebek hep 1. bebek olacak. Omurgasız baba. İyi yaptınız terkettiğinize. İnşallah bundan sonra karşınıza iyi insanlar çıkar. Daha önce evlilik yapmış olmanız sizi istemediğiniz ilişkiye girmeye mecbur bırakmıyor. Lütfen barışırsanız evlendiğiniz güne kadar bir daha birlikte olmayın. nikah yok çocuk yoksa;nikah yok ilişki yok deyin. Aslında barışmayın gitsin. Hayırlısı gelsin.

Ahh oyle cok sevdimm kii oylee cokkk ruhuma sarmistim ki adami.... Amma simdi Icimde koca bir nefrettt....kocaman bir enkaz arkadasim.cokk sağolun desteginize.ama geçmiyor ve gecmiycek gibi.... Ki ben hayatıma zaten zor birini allabiliyorum.simdi yıllar birbirini kovaliycak yine..cunku bu ikinci sevdigimdi... Ama tuketti beni...ıki can aldı karsiliginda

Bende cok mutsuzum bende hamile kalmistim ama erkek arkadasim aldirmaktan baska aklima bisey getirmememi soyledi.o kadar mutsuzumki. Buna zorlandigim icin cok uzgunum nasil kiyabildim bilmiyorum ailemdende sakladigim icin buna mecburdum. Keske dogabilseydi keske onu kucagima alabilseydim o kadar mutsuz o kadar uzgunumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…