İstemediğim bir ilişkiye maruz kaldım. Siz olsanız şikayet eder miydiniz ? Utanıyorum.

Kader1510

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
40
-12
86
28
Hanımlar, siz olsaydınız ne yapardınız?
Bu kişiyle aslında hastanede tanıştık, doktor. Kardeşim için gittiğimizde birkaç kez yanıma geldi, konuştu, numarasını verdi. Şimdi düşününce o günden beni gözüne kestirdiğini anlıyorum.

Sonra kafede buluştuk. Ben normalde içki içmem ama özellikle şarap ve rakı için ısrar etti. Önce limonata söyledim sonra ısrar üzerine yarım kadehten biraz az şarap içtim bir kez lavaboya kalktım.Çok rahat ve umursamazdı, oturduğu yerde dans ediyordu. Başta “sahile gideceğiz” dedi, sonra taksi çağırıp beni evine götürdü.

Evde “tango öğreteyim” diye başladı, sonra boynumdan öpmeye kalktı. Ben “hayır, istemiyorum” dedim ama dinlemedi. Bedenime cinsel organima dokundu, öptü. Ayakkabılarımı çıkardı, beni yatağa yatırdı, boğazımı sıktı. Nefessiz hissettim. Prezervatif yırtılmasına rağmen durmadı. Ben donup kaldım, hiçbir şey yapamadım.

O günden beri hiç yazmadı. Annem çok şüpheci biri olduğu için ona da anlatamıyorum.
Siz olsaydınız sessiz mi kalırdınız, yoksa şikayet eder miydiniz?

Adam sana tecavüz etti mi etmedi mi? Yani bana göre etmiş ne demek sessiz kalmak?
Fakat ah bin kere diyorum kurban olayım şu erkeklerin evine çok iyi tanımadan gitmeyin.
Kendinizden neden o kadar ödün verdiniz keşke o alkol için ısrar edince bırakıp gitseydiniz.
Şu an yapacağını tek şey hemen şikayet etmek hastaneye de edin.

Kanamam var
Adam sana tecavüz etti mi etmedi mi? Yani bana göre etmiş ne demek sessiz kalmak?
Fakat ah bin kere diyorum kurban olayım şu erkeklerin evine çok iyi tanımadan gitmeyin.
Kendinizden neden o kadar ödün verdiniz keşke o alkol için ısrar edince bırakıp gitseydiniz.
Şu an yapacağını tek şey hemen şikayet etmek hastaneye de edin.
Evet şu an kanamam var ama dün ki jinekoloji muayenesi mi Ella etkisi mi bilmiyorum bilgim yok.

Öncelikle boğazını sıktığı ve başka şiddet uyguladıysa onun için darp raporu,tecavüz için de ayrıca muayene olup rapor alıyorsun.Raporlarla beraber ceza davalarında uzman bir avukata gidip vekalet veriyorsun.Avukatın hukuki süreç başlatıyor.Çok geçmiş olsun
Darp izi yok boğazda yok sadece göğüs morluğu mevcut onu da kaydettirdim hastanede ama tecavüz demedim

Annemden çekindim ve toplumdan. Nasıl gittin nasıl kandın diyecekler doğal olarak.
Bu durumda jinekoloji muayenesi neden? Eger kisiden bir iz kaldiysa silinsin diye mi ugrasiyorsunuz?

Prezervatif yirtilmis, vucudunuz delil dolu iken siz niye muayene oldunuz hanımefendi?

Neden istemedigin şeylere zorluyorsa o dk masadan kalkmadın ki... Tabii ki şikayet et, elini kolunu sallayarak gezmesin.
Çok doğru diyorsunuz normalde böyle olması gerekirdi . Uzun zamandır kimseyle görüşmedim ve kimseyle yakınlaşmadim da ilk defa birine güvenmek istedim.

Neden istemedigin şeylere zorluyorsa o dk masadan kalkmadın ki... Tabii ki şikayet et, elini kolunu sallayarak gezmesin.
Çok doğru diyorsunuz normalde böyle olması gerekirdi . Uzun zamandır kimseyle görüşmedim ve kimseyle yakınlaşmadim da ilk defa birine güvenmek istedim
Konunun fake olmasını umuyorum değilse de hemen en yakın karakola git şikayetçi ol.
Rapor temiz çıktı buna rağmen mi nasıl ispatlarim düşünüyorum

Hanımlar, siz olsaydınız ne yapardınız?
Bu kişiyle aslında hastanede tanıştık, doktor. Kardeşim için gittiğimizde birkaç kez yanıma geldi, konuştu, numarasını verdi. Şimdi düşününce o günden beni gözüne kestirdiğini anlıyorum.

Sonra kafede buluştuk. Ben normalde içki içmem ama özellikle şarap ve rakı için ısrar etti. Önce limonata söyledim sonra ısrar üzerine yarım kadehten biraz az şarap içtim bir kez lavaboya kalktım.Çok rahat ve umursamazdı, oturduğu yerde dans ediyordu. Başta “sahile gideceğiz” dedi, sonra taksi çağırıp beni evine götürdü.

Evde “tango öğreteyim” diye başladı, sonra boynumdan öpmeye kalktı. Ben “hayır, istemiyorum” dedim ama dinlemedi. Bedenime cinsel organima dokundu, öptü. Ayakkabılarımı çıkardı, beni yatağa yatırdı, boğazımı sıktı. Nefessiz hissettim. Prezervatif yırtılmasına rağmen durmadı. Ben donup kaldım, hiçbir şey yapamadım.

O günden beri hiç yazmadı. Annem çok şüpheci biri olduğu için ona da anlatamıyorum.
Siz olsaydınız sessiz mi kalırdınız, yoksa şikayet eder miydiniz?
Çok geçmiş olsun....şikayet edin rapor alın. Siz değil bunu yapan şerefsiz utansın.

Back
X