istemediğin birinden kurtulmaya çalışmak

Selcuksassa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
1.365
2.176
133
kızlar, 2 sene önce peşimde koşan biri vardı geçen yaz şans verdim, başlarda güzeldi ama karakterlerimiz uyuşmadı ve ilişki yaşamayı bilen biri değil. yürümedi ayrıldık ve aylar sonra tekrar aramaya başladı. her yerden engelledim hem sosyal medyadan hem de telefondan ama hala yeni yeni hesaplar açıp gelip musallat oluyor. ve çok rahatsız oluyorum, bin kere söyledim tersledim yeri geldi soğusun diye hakaret bile ettim anlamıyor. benimle ilgili kendince evlilik hayalleri kuruyor. en son yine engelledim ve istemiyorum. nasıl kurtulabilirim bu kişiden artık iğreniyorum yüzsüzlük geliyor bu yaptığı :kusmuk:

devam edersen savcılığa suç duyurusunda bulunacağım diyin:işsiz:

aynı şeyi düşündüm aslında ailemde savcı da var bu onu korkutur ama pskopatlık derecesine vardı. ve işin garibi adam ne zaman mesaj atsa konuşmaya çalışsa işlerim ters gidiyor. sevdiği falan da yok sırf takıntı hırs :işsiz:

aynı şeyi düşündüm aslında ailemde savcı da var bu onu korkutur ama pskopatlık derecesine vardı. ve işin garibi adam ne zaman mesaj atsa konuşmaya çalışsa işlerim ters gidiyor. sevdiği falan da yok sırf takıntı hırs :işsiz:
'yaptığın şeyin cezası hakkında hiçbir fikrin yok değil mi? bu zamana kadar iyi niyetimden sabrettim ama sen iyice coşmaya başladın güzel de eğlendin kafa buldun aferin sana, ama bir kez daha rahatsız edersen beni savcılığa şikayette bulunacağım. artık keyfin bilir ben uyardım seni' vb bir şeyler söyleyin.
bence eğleniyor aklınca,biraz korkutun aklı başına gelsin dangalak herifin.
sakız gibi yapışmış resmen iğrenç:KK12:

'yaptığın şeyin cezası hakkında hiçbir fikrin yok değil mi? bu zamana kadar iyi niyetimden sabrettim ama sen iyice coşmaya başladın güzel de eğlendin kafa buldun aferin sana, ama bir kez daha rahatsız edersen beni savcılığa şikayette bulunacağım. artık keyfin bilir ben uyardım seni' vb bir şeyler söyleyin.
bence eğleniyor aklınca,biraz korkutun aklı başına gelsin dangalak herifin.
sakız gibi yapışmış resmen iğrenç:KK12:

güzel olmuş teşekkür ederim eğer yine aynı şeyleri yaparsa bunun gibi şeyler söyleyeceğim, gözü korksun en azından. ya hayatında doğru düzgün ilişki yaşamamış, okuduğu yerlerde doğru düzgü kız arkadaşı da olmamış gelip bana bela oldu resmen. bir de 8 sene sonrasının hayallerini kuruyor. yaşadığım şehire yerleşme planları yapıyor. kaç kere istemiyorum diye engelledim gerçekten insanda biraz gurur olur..

Delimine normal bi insan yapmaz ilgilenme zamanla bikar belkim

bence de normal değil. yaptığı şey sevgiden de değil ya sırf takıntı. gel sana ben birini bulayım diyorum, insan bunu duyunca biraz utanır da aramaz bir daha ama yok sapık gibi resmen

güzel olmuş teşekkür ederim eğer yine aynı şeyleri yaparsa bunun gibi şeyler söyleyeceğim, gözü korksun en azından. ya hayatında doğru düzgün ilişki yaşamamış, okuduğu yerlerde doğru düzgü kız arkadaşı da olmamış gelip bana bela oldu resmen. bir de 8 sene sonrasının hayallerini kuruyor. yaşadığım şehire yerleşme planları yapıyor. kaç kere istemiyorum diye engelledim gerçekten insanda biraz gurur olur..
işte bence can sıkıntısından size sarmış, siz de iyi bir şekilde halletmeye çalışınca iyice kudurmuş,cesaret bulmuş.
gerçekten eğlenmeye çalışıyor bence. elin psikopatının psikolojisini düzeltmek sizin işiniz değil, hiç de çekmek zorunda değilsiniz. lütfen tavrınızı koyun. @Esmakizz 'ın da dediği gibi ilgilenmeyin kendi kendine çalsın oynasın.
siz iyi niyetle ona dil döktükçe iyice eğleniyor ve cesaret buluyor. tavrınızı ortaya koyun bir daha da cevap vermeyin asla:işsiz:

bence de normal değil. yaptığı şey sevgiden de değil ya sırf takıntı. gel sana ben birini bulayım diyorum, insan bunu duyunca biraz utanır da aramaz bir daha ama yok sapık gibi resmen

Ya seversin istersin iknada edrsin ama usulunce hayır cevabini aliyorsan israrla o erkek o zaman unutucak daha rahatsiz etmicek bu gercektende normal degil..insallah kurtulursun

işte bence can sıkıntısından size sarmış, siz de iyi bir şekilde halletmeye çalışınca iyice kudurmuş,cesaret bulmuş.
gerçekten eğlenmeye çalışıyor bence. elin psikopatının psikolojisini düzeltmek sizin işiniz değil, hiç de çekmek zorunda değilsiniz. lütfen tavrınızı koyun. @Esmakizz 'ın da dediği gibi ilgilenmeyin kendi kendine çalsın oynasın.
siz iyi niyetle ona dil döktükçe iyice eğleniyor ve cesaret buluyor. tavrınızı ortaya koyun bir daha da cevap vermeyin asla:işsiz:

aynen ben de sizin gibi düşünüyorum. aklınca ne kadar çok uğraşırsa beni ikna eder diye düşünüyor sanırım. en sinir olduğum kendini aşık zannetmesi, 2 saatte bir profillerime bakıyor ne yapmışım, ne yazmışım diye. iyi niyetle anlatmaya çalıştım biraz susar gibi oldu 2 gün sonra tekrar bahane bulup yazmış. böylelerine insanlık yapılmazmış anladım ben de dün tek kelime etmeden engelledim. aklı ve gururu olan bir insan eninde sonunda anlar gibime geliyor bilmiyorum :/

Ya seversin istersin iknada edrsin ama usulunce hayır cevabini aliyorsan israrla o erkek o zaman unutucak daha rahatsiz etmicek bu gercektende normal degil..insallah kurtulursun

inşallah kurtulurum canım ve gerçekten Allah hiçbirimizin başına böyle birini vermesin. bir insanı da zorla sevemezsin ki. üstelik zamanında şans da verdim ama olmadı. yarın ne olacağını bilemezken 8 sene sonrasının hayalini kurmak nedir ya :kusmuk:

inşallah kurtulurum canım ve gerçekten Allah hiçbirimizin başına böyle birini vermesin. bir insanı da zorla sevemezsin ki. üstelik zamanında şans da verdim ama olmadı. yarın ne olacağını bilemezken 8 sene sonrasının hayalini kurmak nedir ya :kusmuk:

amin insallah gercektn Allah sabir versin boyle delilerle ugrasmak insanin psikolojisini bozuyo..

aynen ben de sizin gibi düşünüyorum. aklınca ne kadar çok uğraşırsa beni ikna eder diye düşünüyor sanırım. en sinir olduğum kendini aşık zannetmesi, 2 saatte bir profillerime bakıyor ne yapmışım, ne yazmışım diye. iyi niyetle anlatmaya çalıştım biraz susar gibi oldu 2 gün sonra tekrar bahane bulup yazmış. böylelerine insanlık yapılmazmış anladım ben de dün tek kelime etmeden engelledim. aklı ve gururu olan bir insan eninde sonunda anlar gibime geliyor bilmiyorum :/
ben de önceden sizin gibiydim. üzülürdüm böyle durumlarda,onun üzüntüsü için kendimi suçlardım. acı çekmemesi için elimden geleni yapmaya çalışırdım ama artık daha farklı düşünüyorum.
siz denemişsiniz olmamış işte nedir yani sanki evlilik sözü verdiniz de ortada bıraktınız ya da duygularıyla oynayıp bir kenara attınız.
dediğim gibi elinizden geleni yapmışsınız ama anlamamış arkadaş. kimsenin psikolojisini düzeltmek sizin işiniz değil. zorunda da değilsiniz böyle bir şeye.
lütfen artık kendinizden taviz vermeyin

amin insallah gercektn Allah sabir versin boyle delilerle ugrasmak insanin psikolojisini bozuyo..

hah işte benim psikolojim bozuldu dediğiniz gibi, mesela işlerim ters gidiyor asıl sevdiğim adamla ayrılıyorum kavga ediyorum tarihlere dikkat ediyorum hep bunun musallat olduğu zamanlar. resmen karmama giriyor adam. bu sefer benim psikolojim bozuluyor kısırdöngü gibi oldu

ben de önceden sizin gibiydim. üzülürdüm böyle durumlarda,onun üzüntüsü için kendimi suçlardım. acı çekmemesi için elimden geleni yapmaya çalışırdım ama artık daha farklı düşünüyorum.
siz denemişsiniz olmamış işte nedir yani sanki evlilik sözü verdiniz de ortada bıraktınız ya da duygularıyla oynayıp bir kenara attınız.
dediğim gibi elinizden geleni yapmışsınız ama anlamamış arkadaş. kimsenin psikolojisini düzeltmek sizin işiniz değil. zorunda da değilsiniz böyle bir şeye.
lütfen artık kendinizden taviz vermeyin

çook haklısınız, kimsenin psikolojisini düzeltmek egosunu tatmin etmek bizim görevimiz değil. ki deneyip de ayrıldığımız zaman baya üzülmüştüm ama zaman geçince iyki öyle olmuş dedim. olmamışsa olmamıştır bu kadar zamandır zorlamak nedir bilmem yüz vermiş, umut bağlamış olsam kendimi suçlayacağım da yok söylediği her lafı sırf soğusun diye hakaretle cevap verdim olmadı :( kendimi suçlamamam konusunda çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim :)

Senin şehrine gelmesi filan hikaye iş ciddiye bindi mi kaçacak yer arar shjshj

çook haklısınız, kimsenin psikolojisini düzeltmek egosunu tatmin etmek bizim görevimiz değil. ki deneyip de ayrıldığımız zaman baya üzülmüştüm ama zaman geçince iyki öyle olmuş dedim. olmamışsa olmamıştır bu kadar zamandır zorlamak nedir bilmem yüz vermiş, umut bağlamış olsam kendimi suçlayacağım da yok söylediği her lafı sırf soğusun diye hakaretle cevap verdim olmadı :KK43: kendimi suçlamamam konusunda çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim :)
ay ne demek canımcım:KK16:
aslında sevinin hala vicdanınızı kaybetmediğiniz için. bencil olmayıp başkalarını da umursadığınız için.
malesef günümüzde bu tarz insanlardan çok kalmadı

ay ne demek canımcım:KK16:
aslında sevinin hala vicdanınızı kaybetmediğiniz için. bencil olmayıp başkalarını da umursadığınız için.
malesef günümüzde bu tarz insanlardan çok kalmadı

ama keşke bu kadar umursamasak :( biz onla ayrıldığımızda beni her yerden engelleyen oydu, şimdi ben aynı şeyi yaptığım için intikam aldığımı düşünüyor. halbuki üstünden ne sular aktı rahatsız oluyorum diyorum da inanmıyor. ne diyeyim Allah akıl fikir versin, bizi de iyi insanlarla karşılaştırsın böyle piskopat olmayan :işsiz::KK45:

Senin şehrine gelmesi filan hikaye iş ciddiye bindi mi kaçacak yer arar shjshj

ciddi ciddi işini ayarlamış ekimde geliyorum dedi :D ben Ankara'ya taşınıyorum dedim, tamam ben de oraya gelirim dedi :işsiz: bir gün şöyle birinin gelinliğini giyip fotoğraf falan atıyım belki susar :D

ama keşke bu kadar umursamasak :KK43: biz onla ayrıldığımızda beni her yerden engelleyen oydu, şimdi ben aynı şeyi yaptığım için intikam aldığımı düşünüyor. halbuki üstünden ne sular aktı rahatsız oluyorum diyorum da inanmıyor. ne diyeyim Allah akıl fikir versin, bizi de iyi insanlarla karşılaştırsın böyle piskopat olmayan :işsiz::KK45:
anladığım kadarıyla şu an sevgiliniz var zaten? siz onunla mutlu olmaya bakın.
yanınıza falan gelemez. velev ki geldi, o zaman kendisi ayvayı yedi yani :KK53:

Back
X