istemediğin birinden kurtulmaya çalışmak

Bütün yorumları okumadım. Tek bir sorum var. Yaşı yaşına, boyu boyuna, yakın yörende birini bulsa olmaz mı arkadaşım?

aslında benim de öyle bir sorunum vardı işte. hakkımda kimsenin bilmediği bir durumu biliyordu ve kalkıp da inadından bunu kullanmasından korktum başta. ilk ayrıldığımızda beni bununla tehdit etmişti, zaten orda midem bulandı bir daha da olamazdı ne yapsa da.. aklıma bu konu geliyor bu yüzden iyice sinirleniyorum. o psikolojik baskının ne demek olduğunu bilirim, umarım elinde kanıtı yoktur sizin durumunuzla alakalı yoksa gerçekten insan içinden çıkamıyor. hani kurtuldum diyorsun sesi çıkmayınca ama bir yandan da işkilleniyorsun.. inşallah tez zamanda yeni birini bulurlar da saçma sapan takıntılarından kurtulurlar

İnşaallah, amin. Benimle alakalı bildiği şeyler evim barkım ailem falan yani bir sır değil de güvenliğim açısından tehlike arzeden bilgiler. Ve hiç birini ben söylemedim, beni takip ederek her şeyi öğrendi bir şekilde. Ve çokta güzel kullandı. Sonrasında da öfkeyle eline çok büyük kozlar verdim, şikayetçi de olamıyorum, olsam ben suçlu çıkacağım, elim kolum bağlandı bir şekilde. Aman diyim yazdıklarınıza, ağzınızdan çıkan sözlere çok dikkat edin, size en önemli tavsiyem bu. Zaten cevap vermeyin de hani verirseniz de çok dikkatli olun. İnşaallah kurtuluruz, kurtulmuşuzdur.

İnşaallah, amin. Benimle alakalı bildiği şeyler evim barkım ailem falan yani bir sır değil de güvenliğim açısından tehlike arzeden bilgiler. Ve hiç birini ben söylemedim, beni takip ederek her şeyi öğrendi bir şekilde. Ve çokta güzel kullandı. Sonrasında da öfkeyle eline çok büyük kozlar verdim, şikayetçi de olamıyorum, olsam ben suçlu çıkacağım, elim kolum bağlandı bir şekilde. Aman diyim yazdıklarınıza, ağzınızdan çıkan sözlere çok dikkat edin, size en önemli tavsiyem bu. Zaten cevap vermeyin de hani verirseniz de çok dikkatli olun. İnşaallah kurtuluruz, kurtulmuşuzdur.

Allah yardımcımız olsun gerçekten sizin durumunuz da çok zor , bu benimkinin bildiği 3-5 arkadaşın bildiği benimle alakalı bir konuydu ama yine de bildiği en küçük şeyden bile rahatsız oluyor insan. Aslında sizinki daha da abartmış savcılığa vermeyi düşündünüz mü bu resmen haysiyetsizlik inşallah siz de kurtulmuşsunuzdur. Normal insan uğraşır uğraşır da bıkar bu hırs olmuş sadece

Back
X