istemediğiniz bir şey

fulya1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
3.082
34
358
İstanbul
merhaba arkadaşlar sevgiliniz size sizin sevmediği bir sanatçıdan bahsetse ve onu uyarıyorsunuz hatta tartışmalarınız oluyor ama o sanki inadına sizi kızdırmak için ballandıra ballandıra anlatıyor o sanatçıyı çok güzel falan diye ama siz ona sevmediği bir konuda bir şey demiyorsunuz susuyorsunuz çünkü saygı duyuyorsunuz..hani bir söz vardır size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın diye sizin burada tepkiniz ne olurdu?

siz siz olun kıskançlığınızın esiri olmayın en önemlisi sevdiğiniz adama sırf deli gibi kıskanıyorsunuz diye ağır bir laf etmeyin sonra çok pişman olursunuz benim olduğum gibi...

Son düzenleme:
kızardım.tamam basit bi konu gibi görünüyor ama cidden tartışmalar çıkıyorsa yapmamalı.bizde de buna benzer konu oldu.ben bikaç kere yusuf güneyden bahsetmiştim kızmıştı şaka gbi yapmıştı ama cidden kızmıştı.bende dememeye dikkat ediyorum.bence abartmamalı

kızardım.tamam basit bi konu gibi görünüyor ama cidden tartışmalar çıkıyorsa yapmamalı.bizde de buna benzer konu oldu.ben bikaç kere yusuf güneyden bahsetmiştim kızmıştı şaka gbi yapmıştı ama cidden kızmıştı.bende dememeye dikkat ediyorum.bence abartmamalı

evet canım haklısın bende onu diyorum çok basit bir konu çocukça ama benimde sevdiğim bir sanatçı var neden ben anlatmıyorum kızıyor diye ama o öyle yapmıyor üstüne basa basa sanki anlatıyor tamam diyorum yok sanki ben ona kızmıyorum daha öncede uyarmadım sanki onu bir insana bir şeyi bir kere söylenir iki kere söylenir birde diyor ki hassas olduğunu biliyorum ama şaka yapıyorum bende ki yerini unutmuşsun sen ne demek bu yha

allahına kadar trip yaparım çok sinir olurum böyle muhabbetlere giren erkeklere
o kadar trip yaparım ve sinir olurum kii bi daha ben o sanatçı dünya güzeli desem bile yok beee her yeri estetik vs fln demek zorunda kalır artık ki öle de oluyor :)

benim sevgilimde bir kere bi oyuncu için mimikleri güzel demişti çileden çıkmıştım burnunu sürtmüştüm baya çok sinir bozucu birşeyy:oklava:
Erkek arkadaşınız hangi sanatçıdan bahsediyo merak ettim açıkçası..

açıkçası sanatçı değil ama oyuncu beren saatten bana öyle bir anlatışı var ki resmen içine düşücek kadının çok sexsi bayılıyorum ona falan bende dedim git onunla ol o zaman benim için çaba sarfetme emek verme onu bu kadar düşüneceğine hiç olmazsa karşında olur bu sefer haddini aştın seni kaç kere uyardım ama yine yapıyorsun tamam beren saat güzel kadın ama bana yapmacık geliyor anlamadığım banane ondan ben sevmek zorundamıyım yha bende onun bana yaptığını yaptım bir kere sevdiğim oyuncudan bahsettim ilker kızmaz çok tatlı falan dedim trip attı ama o defalarca yapıyor yha birde üstüne şaka yapıyorum diyor kıskançlıkların kırıcı ve kötü oluyor asıl onun dedikleri bana kırıcı kötü oluyor kötükedihüso

Son düzenleme:
açıkçası sanatçı değil ama oyuncu beren saatten bana öyle bir anlatışı var ki resmen içine düşücek kadının çok sexsi bayılıyorum ona falan bende dedim git onunla ol o zaman benim için çaba sarfetme emek verme onu bu kadar düşüneceğine hiç olmazsa karşında olur bu sefer haddini aştın seni kaç kere uyardım ama yine yapıyordun tamam beren saat güzel kadın ama bana yapmacık geliyor anlamadığım banane ondan ben sevmek zorundamıyım yha bende onun bana yaptığını yaptım bir kere sevdiğim oyuncudan bahsettim ilker kızmaz çok tatlı falan dedim trip attı ama o defalarca yapıyor yha birde üstüne şaka yapıyorum diyor kıskançlıkların kırıcı ve kötü oluyor asıl onun dedikleri bana kırıcı kötü oluyor kötükedihüso

Bir erkeğe en az yer yer çıkmış oje kadar itici gelir bir kadının hemcinsi için olumsuz sözleri... :umursamaz:

Bahsettiği ister sanatçı, ister manken isterse ortak tanıdığınız bir hanım olsun, tepki gösterdiğinizi belli etmeniz size bir şey kazandırmaz. Aksine onun bu davranışını daha da körüklemiş olursunuz. (Nitekim öyle de olmuş abarttıkça abartmış adam.) Siz aksini söyleyip olumsuz konuştukça (yapmacık, vs.) onun beğenisine karşı gelmiş oluyorsunuz, o da içgüdüsel olarak kendi zevkini (doğal olarak Beren Saat'i) savunuyor. Oysa siz onu beğendiğini söylediğinde konuyu "Hıı, güzel kadın, evet" diyerek geçiştirseniz hatta genel kanıya hoş gelen özelliklerini sıralasanız konu kapanır; hem huysuz, güzelliklerden hoşnutsuz kadın konumunda olmazsınız hem de kendinize duyduğunuz güveni bilinçaltına kazırsınız onun... (Evet, Beren Saat güzel, ne olmuş yani demek bir bakıma...) ("Öyle diyerek geçiştirdim, onu övmeye devam etti demeyin", bunu gayet umursamaz bir şekilde yapacaksınız ki adam tavan yapan kendinize güveninizi hissedecek...) sengözlerimebaksanab

Oysa siz "Git onunla ol, benim için çaba sarf etme" diyerek açık açık "Evet, güzel kadın, benden daha güzel..." diye dövünmüşsünüz... Adamın egosunu şişiriyorsunuz, kadını kendinize rakip görüyor, içten içe "Vay be, beni Beren Saat'ten bile kıskanıyor, ben neymişim!" dedirtiyorsunuz... Siz böyle dedikçe mümkün olsa sizin için çaba sarf etmez, ona giderdi sahiden... Biz hanımlar öyle olgun, aklı başında, kendine güvenli olmalıyız ki erkekler dünya güzelini bile bizim karakterimize, iç güzelliğimize, hanımlığımıza değişmemeli... (Ki biz de bundan emin olalım da sanatçılardan bile rahatsız olur hale gelmeyelim...) Elbette bunu onlar için değil, kendimize duyduğumuz saygıdan ve gerçekten böyle hissederek yapabiliriz...:kahve:

açıkçası sanatçı değil ama oyuncu beren saatten bana öyle bir anlatışı var ki resmen içine düşücek kadının çok sexsi bayılıyorum ona falan bende dedim git onunla ol o zaman benim için çaba sarfetme emek verme onu bu kadar düşüneceğine hiç olmazsa karşında olur bu sefer haddini aştın seni kaç kere uyardım ama yine yapıyorsun tamam beren saat güzel kadın ama bana yapmacık geliyor anlamadığım banane ondan ben sevmek zorundamıyım yha bende onun bana yaptığını yaptım bir kere sevdiğim oyuncudan bahsettim ilker kızmaz çok tatlı falan dedim trip attı ama o defalarca yapıyor yha birde üstüne şaka yapıyorum diyor kıskançlıkların kırıcı ve kötü oluyor asıl onun dedikleri bana kırıcı kötü oluyor kötükedihüso

benimki bunları diyecek yolarım valla onusempatiksalakcinni
ne demek sexi hadi güzel kadın dese amenna ama haddini aşmışyasakkelime
bence iyice konuş onunla çok yüz bulmuş sevgilisyle böyle konuşurmu insan:olmaz:

Bir erkeğe en az yer yer çıkmış oje kadar itici gelir bir kadının hemcinsi için olumsuz sözleri... :umursamaz:

Bahsettiği ister sanatçı, ister manken isterse ortak tanıdığınız bir hanım olsun, tepki gösterdiğinizi belli etmeniz size bir şey kazandırmaz. Aksine onun bu davranışını daha da körüklemiş olursunuz. (Nitekim öyle de olmuş abarttıkça abartmış adam.) Siz aksini söyleyip olumsuz konuştukça (yapmacık, vs.) onun beğenisine karşı gelmiş oluyorsunuz, o da içgüdüsel olarak kendi zevkini (doğal olarak Beren Saat'i) savunuyor. Oysa siz onu beğendiğini söylediğinde konuyu "Hıı, güzel kadın, evet" diyerek geçiştirseniz hatta genel kanıya hoş gelen özelliklerini sıralasanız konu kapanır; hem huysuz, güzelliklerden hoşnutsuz kadın konumunda olmazsınız hem de kendinize duyduğunuz güveni bilinçaltına kazırsınız onun... (Evet, Beren Saat güzel, ne olmuş yani demek bir bakıma...) ("Öyle diyerek geçiştirdim, onu övmeye devam etti demeyin", bunu gayet umursamaz bir şekilde yapacaksınız ki adam tavan yapan kendinize güveninizi hissedecek...) sengözlerimebaksanab

Oysa siz "Git onunla ol, benim için çaba sarf etme" diyerek açık açık "Evet, güzel kadın, benden daha güzel..." diye dövünmüşsünüz... Adamın egosunu şişiriyorsunuz, kadını kendinize rakip görüyor, içten içe "Vay be, beni Beren Saat'ten bile kıskanıyor, ben neymişim!" dedirtiyorsunuz... Siz böyle dedikçe mümkün olsa sizin için çaba sarf etmez, ona giderdi sahiden... Biz hanımlar öyle olgun, aklı başında, kendine güvenli olmalıyız ki erkekler dünya güzelini bile bizim karakterimize, iç güzelliğimize, hanımlığımıza değişmemeli... (Ki biz de bundan emin olalım da sanatçılardan bile rahatsız olur hale gelmeyelim...) Elbette bunu onlar için değil, kendimize duyduğumuz saygıdan ve gerçekten böyle hissederek yapabiliriz...:kahve:

haklısın canım sağol verdiğin bilgiler için....

Son düzenleme:

canım dediklerinde haklısın sonuna kadar ama onun karşısında sevgilisi var yha biraz kurduğu cümlelerini özenle seçmesi gerekmez mi bunu kaç kere tartıştık onunla off sinir oluyorum bu erkeklere biz yapınca böyle bir şey onlar kızıyor ama onlar yapınca biz kızarsak suç oluyo

sana bayılmıyor ona mı bayılıyor, yoksa ikinize de mi bayılıyor.. bence hiç umursama bakalım o zaman ne olacak, yada ciddi ciddi ben de kıvanç tatlıtuğa bayılıyorum o ne bakış öyle falan de :))

normalde asla yapılan bir şeye aynı şekilde karşılık verilmesini sevmem, o karşıdakinden bir farkın olmaz diye düşünürüm.. ama madem sonra şaka yapıyorum diyor, sen de şaka yaparsın her defasında :)) o zaman o yaptığı şakanın eski tadı kalmaz zemuszemus

canım dediklerinde haklısın sonuna kadar ama onun karşısında sevgilisi var yha biraz kurduğu cümlelerini özenle seçmesi gerekmez mi bunu kaç kere tartıştık onunla off sinir oluyorum bu erkeklere biz yapınca böyle bir şey onlar kızıyor ama onlar yapınca biz kızarsak suç oluyo

Siz yapınca kızmaması için o yapınca da sizin kızmamanız lazım... Bu kısırdöngü aslında... sengözlerimebaksanab

Evet karşısında kız arkadaşı var, "Benim için çaba sarf etme..." diyerek öfkeyle sevgilisini paketleyip Beren Saat'e (ya da başka kimleri beğeniyorsa) yollayacak sevgilisi... (Böyle basit mevzularda büyük tepkiler verirseniz,tartışır, öfkelenirseniz ciddi meselelerde atacağınız adımların kıymeti kalmaz aman ha...) Kadın kollarını açmış da erkek arkadaşınızı mı bekliyor, hayaller kurdurmayın adamcağıza... :1:

Her şeyin bir yolu yordamı var, arsızca, abartarak yahut sizi sinirlendirerek ısrarla onu beğendiğini, cinsel çekim hissettiğini söylüyorsa ve siz beğenmiyorsanız o hanımı, bunu "Hakikaten seviliyor, ama ben .... özelliklerini pek beğenmiyorum" hatta "Kadın gerçekten güzel, ona layık birini bulmak zordur ama X (bir aktör, manken...) de oldukça yakışıklı, karizmatik ikisi beraber olsa ne güzel olur değil mi?" vs. diyebilirsiniz bu sizi rahatlatacaksa... Oysa tersine beğenmediğinizi, "Çok beğendiysen ona git..." tarzı cümlelerle söylerseniz olayı ego savaşına döndürürsünüz. Dik durun ki Beren Saat,Angelina Jolie vb. ünlüleri beğenen adam etrafta yüzlerce kız varken sizi seçtiğini, sizinle beraber olmak istediğini unutmasın... yerimseniben

Siz yapınca kızmaması için o yapınca da sizin kızmamanız lazım... Bu kısırdöngü aslında... sengözlerimebaksanab

Evet karşısında kız arkadaşı var, "Benim için çaba sarf etme..." diyerek öfkeyle sevgilisini paketleyip Beren Saat'e (ya da başka kimleri beğeniyorsa) yollayacak sevgilisi... (Böyle basit mevzularda büyük tepkiler verirseniz,tartışır, öfkelenirseniz ciddi meselelerde atacağınız adımların kıymeti kalmaz aman ha...) Kadın kollarını açmış da erkek arkadaşınızı mı bekliyor, hayaller kurdurmayın adamcağıza... :1:

Her şeyin bir yolu yordamı var, arsızca, abartarak yahut sizi sinirlendirerek ısrarla onu beğendiğini, cinsel çekim hissettiğini söylüyorsa ve siz beğenmiyorsanız o hanımı, bunu "Hakikaten seviliyor, ama ben .... özelliklerini pek beğenmiyorum" hatta "Kadın gerçekten güzel, ona layık birini bulmak zordur ama X (bir aktör, manken...) de oldukça yakışıklı, karizmatik ikisi beraber olsa ne güzel olur değil mi?" vs. diyebilirsiniz bu sizi rahatlatacaksa... Oysa tersine beğenmediğinizi, "Çok beğendiysen ona git..." tarzı cümlelerle söylerseniz olayı ego savaşına döndürürsünüz. Dik durun ki Beren Saat,Angelina Jolie vb. ünlüleri beğenen adam etrafta yüzlerce kız varken sizi seçtiğini, sizinle beraber olmak istediğini unutmasın... yerimseniben

canım benim mesela bende dedim ki engin akyürek pek yakışıklı biri değil keşke daha iyi bir partner bulsalar dedim oda demez mi ilgilenmyiroum o daha jönünü tanımıyor tanısa kimseyi görmez dedi ben işte bu sırada sinirlerim bu laflarından sonra yani iyi git ona o zaman nasıl olsa imkanların var dedim oda kızdı kıskançlıkların kırıcı ve kötü oluyor sen bende ki yerini unutmuşsun olmak istediklerinle ol dedim oda bu lafı sana fazlasıyla ödeticem çünkü olmak istediğim kişiyle konuşuyorum ve bir hayat düşünüyorum dedi iyi güzelde neden illa o oyuncudan bahsediyor kaç kere tartışmamız oldu anlasın artık belli çok hoşuna gidiyor onun böyle davranmam ama engel olamıyorum söylediği sözlere bak yha bu sözler karşısında haddini aştın dedim yaklaşık 1 sene olucak beraberiz aramızda başka bir sorun yok her şey çok güzel gidiyordu taki böyle çok basit bir konu çıkıncaya kadar şimdi ben ne yapıyım sizce...

canım benim mesela bende dedim ki engin akyürek pek yakışıklı biri değil keşke daha iyi bir partner bulsalar dedim oda demez mi ilgilenmyiroum o daha jönünü tanımıyor tanısa kimseyi görmez dedi ben işte bu sırada sinirlerim bu laflarından sonra yani iyi git ona o zaman nasıl olsa imkanların var dedim oda kızdı kıskançlıkların kırıcı ve kötü oluyor sen bende ki yerini unutmuşsun olmak istediklerinle ol dedim oda bu lafı sana fazlasıyla ödeticem çünkü olmak istediğim kişiyle konuşuyorum ve bir hayat düşünüyorum dedi iyi güzelde neden illa o oyuncudan bahsediyor kaç kere tartışmamız oldu anlasın artık belli çok hoşuna gidiyor onun böyle davranmam ama engel olamıyorum söylediği sözlere bak yha bu sözler karşısında haddini aştın dedim yaklaşık 1 sene olucak beraberiz aramızda başka bir sorun yok her şey çok güzel gidiyordu taki böyle çok basit bir konu çıkıncaya kadar şimdi ben ne yapıyım sizce...

Aranızda başka sorun yokmuş, "böyle basit bir konu çıkana kadar"...

Ne yapacaksınız, bu basit, küçük kıvılcımı büyük yangınlara döndürmeyeceksiniz, bakın konuyu o kapatmış "çünkü olmak istediğim kişiyle konuşuyorum ve bir hayat düşünüyorum" diyerek, hıncınızı almak için abartırsanız, bu sözleri bir daha duyamayabilirsiniz... :kahve:

Erkekler küçük çocuklar gibidir, siz de öğretmenmişsiniz, pedagojik bir örnek verebilirim o halde... Öğrenci derste arkadaşını konuşarak rahatsız ediyorsa ve bu durum tüm sınıfın dikkatini dağıtmıyorsa bir süre çocuğu görmezden geliriz, "sönme" davranışı bekleriz... Öyle yapmaz da ilk fark ettiğimizde bağırıp çağırırsak çocuğun bu yaptığını alışkanlık haline getirme olasılığı artar... Oysa yapmamız gereken, "Kontrol bende, seni gördüm, istesem seni engellerim ama hatanı kendi kendine anlayıp vazgeçmen için sana şans verdim" demiş oluruz... Siz de tepkilerinizi ölçülü hale getirin ki şu an rahatsız olduğunuz küçük hareketler abesle iştigale dönüşmesin... şakkıdı

Erkekler örneklendirdiğim küçük çocuklar gibi, basit, kontrolü gayet basit ve kullanım kılavuzu biz kadınlar kadar karmaşık olmayan yaratıklardır. Şu an "Başka sorunumuz yok, bir tek bu var..." dediğiniz mesele, ciddi ilişkilerde gündeme alınmayacak kadar sığ bir konu. Mesele bu kadar küçük, ilerde "Bu da dert miymiş!" diyecekken ve erkekler bu denli düz mantıkta varlıklarken kendinizi ve ilişkinizi neden yıpratasınız? sengözlerimebaksanab

umursamam hiç.
kimi beğenirse beğensin sonuçta yanındaki benim.
biz hiç mi beğenmiyoruz sanki kimseyi?
ama beni sinirlendirmek için bahsettiğini anlarsam mahvederim.:oklava:
böyle şeylerle beni deneyip, sinirimi sabrımı ölçmesin mümkünse.:mymeka:

Eski erkek arkadaşım Jennifer Lopez ve Pelin Karahan için böyle ballandırarak anlatmıştı...
Gıcık olmuştum ama susmuştum.
Zamanı gelince intikamım acı olmuştu... sırnaşık şey
Tam anlamıyla deli olmuştu...
Susmak ve sonrasında acısını daha fazlasıyla çıkarmak en iyisi.
Erkeklere karşı susmayın. yerimseniben

bende yaptım misillemeyi evet çok sinir oluyordu konuşmalarından anlıyordum bunu ama benim demek istediğim ben bu tür muhabbetlerden nefret ederim hiç sevmem ne bana yapılmasını isterim ne de ben karşımda ki insana yaparım erkek arkadaşımda bunu biliyor ama yine yapıyor sonrasında şaka yapıyorum ki sen bunu anlamıcak kadar bende ki yerini unutmuşsun diyor...arkadaşlar bir insana sevmediği bir konuda ve hassas olduğu bir konuda şaka yapılmaz ki tamam kıskanılmak güzel bir şey kim sevmez ki kıskanılmayı ama 1 yaparsın 2 yaparsın sen onu uyardığın halde hatta onun yaptığını sizde ona yaptığınız halde nasıl bir duyguya kapılıp hisstemesi için yani ama buna rağmen yapıyorsa ne diyebilirsiniz ki o zaman...

Back
X