• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istemeye gelenler...

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
kızlar merhaba..
birşey paylaşmak istiyorum sizle..
bir erkek arkadaşım var ama sürekli annemlerin köylülerinden eş dost vs...beni istemeye geliyorlar
ve gerçekten can sıkıcı bir durum...ailem illa kendi köylüsü olsun istiyor
erkek arkadaşım olduğunu bile bilmiyorlar hala...
kızlar lütfen şımarıkça davrandığımı düşünmeyin gerçekten evliliği şu sıralar düşünmüyorum
annemde bir kızı isterler isterler sonra yaşı ilerlerse birdaha da kimse istemez falan deyip duruyor komik kadın yakaydirigubbakcemile4 gelenlerin de yanına çıkmıyorum,surat yapıyorum onlar gidince annem başlıyor bir ton azar:1shok:
erkek arkadaşıma söylemiyorum bile üzülcek diye
hiç düşünmediğim için evliliği hele de böyle görücü usulu gerçekten çok sinir bozucu oluyor..hele bir de haber etmeden etmeden pat diye geliyorlar ya iyice sinir oluyorum
ya kızlar ben malmıyım ya ne yani bakmaya geliyorlar beğenirlerse alcaklar beğenmezlerse almayacaklar mı of yaa:kızgın::kızgın:

Son düzenleme:
canım olucak boyle seyler kendını sıkma yanı ..normal mısafırlıge gelmışler gıbı karsıla ..erkek arkadasınla cıddı ısenız annene soyle bence boylelıkle gelenlerın arkası kesılmış olur degılmı ..yada erkek arkadasına soyle onlar gelsınler soz neyım bısey olur evlılık de sen dusunmeye baslayınca :)

ama inanın öyle sinir bozucu ki kızlar...
hayatımda ilk defa gördüğüm insanlar kız bakmaya gelmiş..
hayır ama insan bir telefon eder der ki böyle böyle bir iş için size gelmek istiyoruz falan der
biz de kibarca reddederiz,gönlümüz vaarsa da buyrun gelin deriz...böyle de olmaz ki ama...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

cık cık cık boyle de olmaz ki canım bisuru kisi seni istemeye geliyor cık cık cık :PPP

Yanlis düsünüyorsun özlemcim....
Ben malmiyim falanla hic alakasi yok bunun. Örf ve adetlerimizde bu her zaman vardi.
Görücü üsülü evlenmenin baslangicinda aileler tanisir kaynasir gencler birbirine yakistirilir ve böyle böyle evlenme planlari yapilir.:kahve:

Kiz evi taslanir diye dememisler bosuna...her Anne Baba evladina kiz olsun erkek olsun iyi bir kismet ister.

Bir sevdignin oldugnu bilmedikleri icin tabikide gelenlere gelmeyin diyemezler...

Ayrica evinize gelen insanlara ne olursa olsun surat asma güzelim...Tanri misafirdir
Sen yine hos karsila ama istemiyorum de....nasilolsa karar seninyerimseniben

Yanlis düsünüyorsun özlemcim....
Ben malmiyim falanla hic alakasi yok bunun. Örf ve adetlerimizde bu her zaman vardi.
Görücü üsülü evlenmenin baslangicinda aileler tanisir kaynasir gencler birbirine yakistirilir ve böyle böyle evlenme planlari yapilir.:kahve:

Kiz evi taslanir diye dememisler bosuna...her Anne Baba evladina kiz olsun erkek olsun iyi bir kismet ister.

Bir sevdignin oldugnu bilmedikleri icin tabikide gelenlere gelmeyin diyemezler...

Ayrica evinize gelen insanlara ne olursa olsun surat asma güzelim...Tanri misafirdir
Sen yine hos karsila ama istemiyorum de....nasilolsa karar seninyerimseniben

hiç bana göre değil ablacım
birisinin gelip beni beğenmesi,benim tercih hakkımın en sona bırakılması
onlar beni beğenmezse almayacakları falan bu tarz düşünceler hiç bana uygun değil..:sm_confused:

hiç bana göre değil ablacım
birisinin gelip beni beğenmesi,benim tercih hakkımın en sona bırakılması
onlar beni beğenmezse almayacakları falan bu tarz düşünceler hiç bana uygun değil..:sm_confused:

Olabilir güzelim tercihdir bu...Bazi insanlar görücü üsülü evlenmeye sicak bakar bazisida kesinlikle olmaz der....Önemli olan tek sey mecburiyet ve zorlama olmasin...kararini kendin verebildikten sonra hicte bu kadar dert etme...:delphin:

Neler var neler....bazi yerlerde kizlara tercih hakki bile verilmiyor...bunla evleneceksin diye aileler karar veriyor!!:kahve:

kızlar acaba bende evlilik fobisi mi var acaba?
biri bana evliliğin e'sini söylese..ağlıcak gibi oluyyorum fisfisfis
gülmeyin amaşakkıdı

o zaman anneni ikna edeceksin.ben bu tarz bir evlilik istemiyorum. lütfen kimseyi eve kabul etme bu şekilde,eğer gelirlerse evde durmam. yüzlerine bakmadan evden çıkarım.tepkimi de böyle veririm diyeceksin....

ayyy canim yaa ne sekersin
haklisin cok sinir bozucu ve komik bir durum bana görede
evlilik foobisi demissin erkek arkadsinladami düsünmüyosun evliligi

Nedense hep bu ben evlenmekten cok korkuyorum diyenler en önce evleniyor...istemem yan cebime...:delphin:yerimseniben:roflol:

:jeyyar::jeyyar:istemem yan cebime koy:utangac:
ayak yapıyodum nasılda anladın:lepi:

şaka bir yana ablacım...
gerçekten evlilik en son düşünebileceğim şey gibime geliyor..
niye böyle oldum bende anlamadım sorumlulukdan mı korkuyorum acaba

ayyy canim yaa ne sekersin
haklisin cok sinir bozucu ve komik bir durum bana görede
evlilik foobisi demissin erkek arkadsinladami düsünmüyosun evliligi

şu sıralar isterse kenan imirzalıoğlu gelse yine de istemiyorum canım..
erkek arkadaşım nezaman evlilik meselesi açsa soğuk terler döküyorumsırnaşık şey

o zaman anneni ikna edeceksin.ben bu tarz bir evlilik istemiyorum. lütfen kimseyi eve kabul etme bu şekilde,eğer gelirlerse evde durmam. yüzlerine bakmadan evden çıkarım.tepkimi de böyle veririm diyeceksin....

en son böyle bir olay olduğunda anneme küstüm
hala da küsüm okypete...şakkıdı
tepkimi koydum,böyle birşey olsada bana söylemeyin bile artık diyorum
okadar bunaldım çünkü..:kızgın:

şaka bir yana ablacım...

Tatlim cok normal...kendini hazir hissetmiyorsundur o yüzden..:delphin:

Zaten bana sorarsanda hic acele etme...evlendikten sonra mutsuz olucaksin diye degil ama inanki cok farkli bir boyutta girecek hayatin...dedigin sorumluluklar cidden hafife alinacak gibi degil..:delphin:

Kac yasindasin bilmiyorum ama kendin tam olarak evet ben evlenemek istiyorum artik demeden kimsenin gazina baskisina bakip evlenme.:1hug:

Hem bu isler gercektende birazda kader kismet isi...kismetse gelir hintden jemenden kismet degilse ne gelir elden:delphin:

şaka bir yana ablacım...

canımsın ya ne zamana kadar sorumluluktan korkucan karşına öyle biri çıkınca elin dilin bağlanır derlerya nasipten öte yok tatlım..........

her genç kızın başıan gelen şeyler bunlar.
ama bence annene erkek arkadaşını, erkek arkadaşına da bu gelenleri anlatmalıısın

canım benim ailene açık açık anlatsan bu şekilde evlenmek istemediğini...
gerekirse bir erkek ark.ın oldugunu en azından annene söyle
o idare eder

Back
X