Kimse kusura bakmasin simdi ole yazilar okudum ki burda cok sunirlerim bozuldu ben 10 haftalik hamileyim cok sukur 5 senenin sonunda 5.hamileligim cok istiyorduk bu bebegi neyse gelelim asil konuya hatun hamile kalmos vay efendim hazir degildim yok korunuyoduk yok borcumuz var arabam yok evim yok ya kardesim sen bu cocugu istemiyorsan yapma zorla kimse sana cocuk yaptiramaz 5 dk zevkin icin bir cocugun gelecegiyle oynama cok sinirlendim vay efendim kendimi hazir hissetmiyordum dunyada milyonlarca kadin var senin yasadigin mutlulugu yasamak isteyen AĹAHIM vermisse vardir bi sebebi mutlu olacagina yok sevinemedim simdi sirasi degildi vs.vs O cocugu yaparken aklin nerdeydi hanimefendi valla kimse kusura bakmasin agir gelende okumayabilir yazmak istedim cunku yillarca emek verio bir kadin cocuk sahibi olabilmek icin sen kendiligonden hamile kalmossin laf ediosun bide yapmayin gozunuzu seveyim o sizin rahminize distugi andan itibaren hisseder sizi kotu olmayin istemiosaniz cocuk yapamyinn arkadaslar ...