İSTEMIYORSANIZ YAPMAYIN ARKADAŞ ...

sipsip

Azicik deli olmak
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
82
124
33
37
Kimse kusura bakmasin simdi ole yazilar okudum ki burda cok sunirlerim bozuldu ben 10 haftalik hamileyim cok sukur 5 senenin sonunda 5.hamileligim cok istiyorduk bu bebegi neyse gelelim asil konuya hatun hamile kalmos vay efendim hazir degildim yok korunuyoduk yok borcumuz var arabam yok evim yok ya kardesim sen bu cocugu istemiyorsan yapma zorla kimse sana cocuk yaptiramaz 5 dk zevkin icin bir cocugun gelecegiyle oynama cok sinirlendim vay efendim kendimi hazir hissetmiyordum dunyada milyonlarca kadin var senin yasadigin mutlulugu yasamak isteyen AĹAHIM vermisse vardir bi sebebi mutlu olacagina yok sevinemedim simdi sirasi degildi vs.vs O cocugu yaparken aklin nerdeydi hanimefendi valla kimse kusura bakmasin agir gelende okumayabilir yazmak istedim cunku yillarca emek verio bir kadin cocuk sahibi olabilmek icin sen kendiligonden hamile kalmossin laf ediosun bide yapmayin gozunuzu seveyim o sizin rahminize distugi andan itibaren hisseder sizi kotu olmayin istemiosaniz cocuk yapamyinn arkadaslar ...

Haklısın canım valla az bile demişsin.....bende çok sinir oluyorum öylelerine yok kaza ile oldu yok yanlışlıklık bilmem ne Allah akıl fikir versin...
Çok çok haklısın az bile demişsin...

Haklısın canım valla az bile demişsin.....bende çok sinir oluyorum öylelerine yok kaza ile oldu yok yanlışlıklık bilmem ne Allah akıl fikir versin...
Çok çok haklısın az bile demişsin...
Daha neler yazardimda ALLAHA havale ediyorum canim oyle dusunenleri cok sinirlendim ama birde ust uste okuyunca yazilari cigirimdan cikiverdim :)

Alkışlıyorum sizi bravo çok doğru yazmışsınız. Prezervatifler yada doğum kontrol hapları boşuna üretildi herhalde. Ama gel gör ki paraları yoktur onları almaya. İnternette bedava zaten. 20 yaşındayım bir düşük yaşadım şuan 28 haftalık hamileyim bebeğim iki gün hareket etmedi diye gece uyuyamadım ağlamaktan bi hal oldum. Allah gerçekten sadece isteyenlere çocuk aşkıyla yanıp tutuşana nasip etsin.

Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Bu konuda hassassiniz o yuzden bole dusunuyosunuzdur. Herkesin kendi fikri tabi.. sen istesen de istemesen de rabbim kismet ettiyse kacisin yok.

Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Bu konuda hassassiniz o yuzden bole dusunuyosunuzdur. Herkesin kendi fikri tabi.. sen istesen de istemesen de rabbim kismet ettiyse kacisin yok.
Öyle hassasım çünkü annelik bunu gerektirir. Rabbim herkesin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canim inssalah sag salim alirsin bebegini kucagina allahim olmayanlara cani gonulden dileyen herkeze anneligi nasip etsin :)

Katılıyorum size yeni okudum yazınızı hep şunu söylüyorum sevgisiz çocuklar büyütmeyin çünkü onlar yarının anne babaları

Allah bağışlasın bebeğinizi. Fakat bu tür bir serzeniş bana göre yanlış. Siz beş yıllık bir Özlem'in ardından hamile kalmışsınız yani hasretle beklenen bir bebek. Diğerleri için aynı beklenti olmayabilir. Bende hoş karşılamıyorum evim olsun arabam olsun sonra hamile kalayım olayını ama herkesin kendi düşüncesi. 5 dakikalık zevk için demenizde ayrı bir vaka.

Ayri bir vaka degil canim gercek bu 5 yil degil 5 gunlukte evli olsan bebek sevgisi hasreti aynidir tabiki herkezin disuncesine saygim var elbette ama yine soyluyorum 5 dk zevkin icin istemiyecegin cocugu yapmayacaksin tessekurler yorumunuz icinde saygilar ..

Valla ben 2 gündür mide bulantım hafifledi diye kafayı yiyeceğim. Her doktor kontrolünden önce elim ayağım boşalıyor olumsuz birşey söyleyecek diye.. Çok şükür benim bebeklerim çok isteniyor, çok özleniyorlar. Ben onları çok bekledim, çok gözyaşı döktüm, Allah'a çok yakardım.
İnsan beklentisi dışında hamile kalmış olabilir, bu çok doğal. Ama ben bu bebeği istemiyorum deyip Allahı gücendirirsen seni bizim gibi evlatsızlıkla sınamayan Allah ileride belki evladınla sınar ki bu daha çetin bir imtihandır.

Ne kadar guzel aciklamissin anneligi hamileligi bende senin gibiyim her gun belirti ariyorum kendimd3 bende cok gittim midem bulanmiyor bir sey oldu diye agliya agliya ben agliyorum esim guluyor inssalah sag salim aliriz bebisleeimizi kicagimiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…