- 7 Ekim 2017
- 118
- 272
- 18
- 34
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Kizlar , size bahsettigim ben dahil bircok kisiyi sözlü ve davranissal olarak taciz eden adam geri işe alindi. Adam yalvarmis borcum v.s var demis.
Ellerim sinirden titredi sigorta girisini yaparken.
Ben 28 yasina giricem. Hayata tutunamadim bir baltaya sap olamadim. Saat olmus gecenin 2 si. Ben 6 bucukta evden cikicam servise binicem. Ne zaman uyucam yok sabah da kalkamiyorum.
Ben calismak istemiyorum..Sadece oradan bahsetmiyorum. Genel anlamda. Alisveris yapmak , işe gitmek , iş aramak , bir adamla tanismak...
Yahu yataktan cikmak istemiyorum.Aglama nobetlerine giriyorum.
Ayaklarim beni, kafam govdemi tasimiyor.
Evliligimde cuvalladim bebegim öldü 7 ayda bosandim. Bir işte dikis turturamadim 3 senede bir iş degistiriyorum. Ya yol parasi yok ya servis yok ya da patronun kizinin yumurtasini soy
Benim psikolojim hic iyi degil.
Ne icin yasadigimi bilmiyorum. Neyin mucadelesi hep berbat fırmalar asilan erkekler yok yani basimin acik olmasi disinda her yerim kapali ben topluma uyum saglayamiyorum
Oyle zengin yakisikli adam istemedim. Kurumsal firmada mudurluk de degil. Ya ben siradan bir adam ve iş istedim
Karsima cikan her erkek aylik maasimi soruyor ya da tarlan var mi ?
Yok iste yok.
Cok yapayalnizim. Birine sarilip cok aglamak istiyorum
Yasamaktan zevk almiyorum
Hayattan cok sey istemiyorum
Şeytanice butun ilaclari alip intihar etmek istiyorum amacsizim hedefsizim
Ellerim sinirden titredi sigorta girisini yaparken.
Ben 28 yasina giricem. Hayata tutunamadim bir baltaya sap olamadim. Saat olmus gecenin 2 si. Ben 6 bucukta evden cikicam servise binicem. Ne zaman uyucam yok sabah da kalkamiyorum.
Ben calismak istemiyorum..Sadece oradan bahsetmiyorum. Genel anlamda. Alisveris yapmak , işe gitmek , iş aramak , bir adamla tanismak...
Yahu yataktan cikmak istemiyorum.Aglama nobetlerine giriyorum.
Ayaklarim beni, kafam govdemi tasimiyor.
Evliligimde cuvalladim bebegim öldü 7 ayda bosandim. Bir işte dikis turturamadim 3 senede bir iş degistiriyorum. Ya yol parasi yok ya servis yok ya da patronun kizinin yumurtasini soy
Benim psikolojim hic iyi degil.
Ne icin yasadigimi bilmiyorum. Neyin mucadelesi hep berbat fırmalar asilan erkekler yok yani basimin acik olmasi disinda her yerim kapali ben topluma uyum saglayamiyorum
Oyle zengin yakisikli adam istemedim. Kurumsal firmada mudurluk de degil. Ya ben siradan bir adam ve iş istedim
Karsima cikan her erkek aylik maasimi soruyor ya da tarlan var mi ?
Yok iste yok.
Cok yapayalnizim. Birine sarilip cok aglamak istiyorum
Yasamaktan zevk almiyorum
Hayattan cok sey istemiyorum
Şeytanice butun ilaclari alip intihar etmek istiyorum amacsizim hedefsizim