Istemiyorum

Sugargirl1990

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
118
272
18
34
Kizlar , size bahsettigim ben dahil bircok kisiyi sözlü ve davranissal olarak taciz eden adam geri işe alindi. Adam yalvarmis borcum v.s var demis.

Ellerim sinirden titredi sigorta girisini yaparken.

Ben 28 yasina giricem. Hayata tutunamadim bir baltaya sap olamadim. Saat olmus gecenin 2 si. Ben 6 bucukta evden cikicam servise binicem. Ne zaman uyucam yok sabah da kalkamiyorum.

Ben calismak istemiyorum..Sadece oradan bahsetmiyorum. Genel anlamda. Alisveris yapmak , işe gitmek , iş aramak , bir adamla tanismak...

Yahu yataktan cikmak istemiyorum.Aglama nobetlerine giriyorum.
Ayaklarim beni, kafam govdemi tasimiyor.
Evliligimde cuvalladim bebegim öldü 7 ayda bosandim. Bir işte dikis turturamadim 3 senede bir iş degistiriyorum. Ya yol parasi yok ya servis yok ya da patronun kizinin yumurtasini soy

Benim psikolojim hic iyi degil.
Ne icin yasadigimi bilmiyorum. Neyin mucadelesi hep berbat fırmalar asilan erkekler yok yani basimin acik olmasi disinda her yerim kapali ben topluma uyum saglayamiyorum

Oyle zengin yakisikli adam istemedim. Kurumsal firmada mudurluk de degil. Ya ben siradan bir adam ve iş istedim

Karsima cikan her erkek aylik maasimi soruyor ya da tarlan var mi ?

Yok iste yok.
Cok yapayalnizim. Birine sarilip cok aglamak istiyorum
Yasamaktan zevk almiyorum
Hayattan cok sey istemiyorum
Şeytanice butun ilaclari alip intihar etmek istiyorum amacsizim hedefsizim

Bi sakin ol canım mantıklı düşün hiç kimse durduk yere ölmeyi haketmiyor hayatını değiştirmek senin elinde herşey olumsuz olmuştur tamam ama olumlu şeyler de oluyordur sana şu an şeytan olumsuz olanları gösteriyor bi besmele cek elini yüzünü yıka güzel şeyler düşünmeye çalış tamam mi

Öncelikle biraz sakinleşin. Şuan ruh haliniz kötü olduğu için her şey gözünüze çok berbat görünüyor. Bence hiç düşünmeden yarın bir psikiyatristten randevu alın ve gidin. İnanın çok daha iyi hissedeceksiniz sadece bu adımı atın gerisini düşünmeyin.

"Bir şey olursa bir, olmazsa bin hayır ara " lafini cok severim.
Sana da öneririm.
Kendini bu kadar yıpratma.
Allah OL derse olur.

Ben sizin eski konularınızı biliyorum
Ve çok üzülüyorum gerçekten

Benim şehrimde olsaydınız size manevi destek olurdum
Hatta birbirimize destek olurduk

Gerçekten ne yazacağımı bilemedim
Ya ne denilebilir ki
Allah yardımcınız olsundan başka

Elimizden birşey gelirse yardımcı olalım
Lütfen intihar düşünmeyin daha çok gençsiniz :KK19:

Bu dünya böyle. Bu dünya erkeklerin dünyası. Hep onlar kazanacak. Hayatımızın her döneminde her yerde tacize uğrayacağız. Bence ayrılın o yerden ya da o adama dersi verin. Ya da mahkemeye verin diyeceğim ama ne sonuç çıkar bilmem.

Ama tüm bunlara gücünüz yetmiyorsa başka iş arayabilirsiniz. Ruh sağlığınız daha da bozulmasın.

Sabah istifami verdim ciktim. Özel bir hastanenin psikiyatri bolumune gittim. Doktor panik atak gecirdigimi soyledi. Bir guzel sakinlestirici diazem igne yedim kalcama.
Sakinlestiricinin uyutmasi gerekirken gozlerim fal tasi gibi acildi. Evden bir ciktim 4.5 saat yayan yol yurumusum . sanki 1 saat gecmis gibiydi.

Ne oluyor da olduramiyorum? En kotu ahlaksiz erkekler niye seciyor? Ben neden siradan ama bana asilmadiklari is bulamiyorum ?

Fiziksel olarak alimli da degilim boyum 1.60 . yasindan 5 6 yas kucuk gosteren minyon biriyim acik sacik giyinmiyorum fazla
Ya insanlar beni kaale almiyor. Ben laf sokamiyorum. Hazircevap zeki degilim laf sokuldugu bile sonradan kafama dank ediyor is isten gectikten sonra
Sanki kafamda depremler oluyor kucuk beynimi kafatasimdan cikarip atasim var
Ahlaksiz olan o. Yoldan cikaran niye ben ?
Cok zor is buldum. 4 ay bekle. Yok evrak toparla. Tetanos asisi kan verme maddi manevi yipraniyorum sonuc 0.

Bir de şöyle bir durum var bu karaktersiz patron işe girerken dedi ki x arkadasin dogum iznine cikiyor. Peki geri gelecek mi, bakiniz beyfendi kimsenin ekmeginde gozum yok uzun sureli calismak istiyorum israrla dedim aklima gelen basima geldi.

Mailler de niye benim imzami kaldirdin da kendi imzani koydun dedi. Sen gelmeyeceksin raporlusun ya dedim. Yooo ben 8 ay sonra gekecegim demez mi ?
Ben gecici miyim dedim. Evet sekerim dedi guldu.
Oda etrafimda dondu. Vın ciktim patronun yanina boyle boyle demistin sen vaziyet bu.
Dogum iznine cikan elemani isten cikaramam ona da kapim acik. Seni kaliteye alicam o geldiginde erkeklerle calisamaz evli barkli kadin.
Beyfendi siz beni muhasebeye aldiniz. Hem bosanmis evli olmamam orada calismami mi gerektiriyor? Fikrimi sormadiniz bile !
Aklima kocan kadar konus filmi geldi

Kisacasi, hayattan cok mutevazi siradan isteklerim var iken neden bunlari yasiyorum?

Butun fatura koçaninin ustune cikip zıp zıp ve zıp zıplamak istedim sinirimden

Bahtsiz bedevi kismetsiz kediyim

Sabah istifami verdim ciktim. Özel bir hastanenin psikiyatri bolumune gittim. Doktor panik atak gecirdigimi soyledi. Bir guzel sakinlestirici diazem igne yedim kalcama.
Sakinlestiricinin uyutmasi gerekirken gozlerim fal tasi gibi acildi. Evden bir ciktim 4.5 saat yayan yol yurumusum . sanki 1 saat gecmis gibiydi.

Ne oluyor da olduramiyorum? En kotu ahlaksiz erkekler niye seciyor? Ben neden siradan ama bana asilmadiklari is bulamiyorum ?

Fiziksel olarak alimli da degilim boyum 1.60 . yasindan 5 6 yas kucuk gosteren minyon biriyim acik sacik giyinmiyorum fazla
Ya insanlar beni kaale almiyor. Ben laf sokamiyorum. Hazircevap zeki degilim laf sokuldugu bile sonradan kafama dank ediyor is isten gectikten sonra
Sanki kafamda depremler oluyor kucuk beynimi kafatasimdan cikarip atasim var
Ahlaksiz olan o. Yoldan cikaran niye ben ?
Cok zor is buldum. 4 ay bekle. Yok evrak toparla. Tetanos asisi kan verme maddi manevi yipraniyorum sonuc 0.

Bir de şöyle bir durum var bu karaktersiz patron işe girerken dedi ki x arkadasin dogum iznine cikiyor. Peki geri gelecek mi, bakiniz beyfendi kimsenin ekmeginde gozum yok uzun sureli calismak istiyorum israrla dedim aklima gelen basima geldi.

Mailler de niye benim imzami kaldirdin da kendi imzani koydun dedi. Sen gelmeyeceksin raporlusun ya dedim. Yooo ben 8 ay sonra gekecegim demez mi ?
Ben gecici miyim dedim. Evet sekerim dedi guldu.
Oda etrafimda dondu. Vın ciktim patronun yanina boyle boyle demistin sen vaziyet bu.
Dogum iznine cikan elemani isten cikaramam ona da kapim acik. Seni kaliteye alicam o geldiginde erkeklerle calisamaz evli barkli kadin.
Beyfendi siz beni muhasebeye aldiniz. Hem bosanmis evli olmamam orada calismami mi gerektiriyor? Fikrimi sormadiniz bile !
Aklima kocan kadar konus filmi geldi

Kisacasi, hayattan cok mutevazi siradan isteklerim var iken neden bunlari yasiyorum?

Butun fatura koçaninin ustune cikip zıp zıp ve zıp zıplamak istedim sinirimden

Bahtsiz bedevi kismetsiz kediyim
Umarım anneniz bu defa destek olmuştur size :110:

İnşallah iyisinizdir şimdi
Allah yardımcınız olsun sabırlar versin

Back
X