Isten ayrildim

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Isimden ayrildim,daha dogrusu cikartildim ve simdi maddi yönden nasil bir yol aliriz bilmiyorum.

Ama diyorum olsun beterin beteri var fakat yinede stres yapiyorum icten ice,

dertlesmeye ihtiyacim var,esim calisiyor,

yani belki kit kanaat gecinecegiz ama bilemiyorum iste:25:

önemli olmak benim iyi olmam degil mi kizlar.

evet canım en önemli şey sağlık. ikiniz de sağlıklısınız ne güzel,bi şekilde geçinir gidersiniz. hem bakarsın eski işinden daha iyisini bulursun. sakın moralini bozma :31:

evet canım en önemli şey sağlık. ikiniz de sağlıklısınız ne güzel,bi şekilde geçinir gidersiniz. hem bakarsın eski işinden daha iyisini bulursun. sakın moralini bozma :31:

:9::9::9:

sagol canim yaa moral almak ne kadar önemli,

evet Insallah daha iyi bir is bulurum,amaaan az para olsada zorluk ceksekte,saglik olsun demi dedigin gibi,Allah saglik derdi vermesin,

ya cünkü babam daima diyor ama issiz kalma,ama is icin bak et :(

ve bu benim üzerimde herhalde biraz baski yapiyor

Şu an bizim üzüldüğümüz şeyleri daha sonra iyi ki olmuş diyerek anıyoruz genelde..
Allah bir kapıyı kapatır, diğerini daha güzel bir şekilde açar.. Hiç sıkma canını..

canım sıkma canını bende aynı şeyleri yaşıyorum..ama birbirinize destek olunca maddiyatında çok önemi kalmıyo inan..azcık fedakarlık edersiniz ..çocuk varmıydı..

Isimden ayrildim,daha dogrusu cikartildim ve simdi maddi yönden nasil bir yol aliriz bilmiyorum.

Ama diyorum olsun beterin beteri var fakat yinede stres yapiyorum icten ice,

dertlesmeye ihtiyacim var,esim calisiyor,

yani belki kit kanaat gecinecegiz ama bilemiyorum iste:25:

önemli olmak benim iyi olmam degil mi kizlar.

işten çıkartıldınız. peki kaç yıldır çalışıyordunuz orada? kıdem ve ihbar tazminatınızı aldınız mı?

Şu an bizim üzüldüğümüz şeyleri daha sonra iyi ki olmuş diyerek anıyoruz genelde..
Allah bir kapıyı kapatır, diğerini daha güzel bir şekilde açar.. Hiç sıkma canını..

sen içini ferah tut...
herşeyde vardır bi hayır...

Sagolun kizlar Insallah hayirlisi buymus:31:

canım sıkma canını bende aynı şeyleri yaşıyorum..ama birbirinize destek olunca maddiyatında çok önemi kalmıyo inan..azcık fedakarlık edersiniz ..çocuk varmıydı..

yok canim henüz cocugumuz yok

işten çıkartıldınız. peki kaç yıldır çalışıyordunuz orada? kıdem ve ihbar tazminatınızı aldınız mı?

daha 1 ay calistim bu ayda calismadim öyle beklemedeydim ve sanirim bu ay icin belirli bir maas alirim o kadar

canım dünyada tek bir iş yokki belki daha hayırlı bir iş bulacaksın ve gene eşine destek olmaya devam edeceksin biraz dinlenmen gereklidir belkide yoruluyor insan hem evlilik hem iş kolaymı e birde çocuk varsa yandın zaten biraz dinlenir daha iyi bir iş bulursun inşallah :)

canım dünyada tek bir iş yokki belki daha hayırlı bir iş bulacaksın ve gene eşine destek olmaya devam edeceksin biraz dinlenmen gereklidir belkide yoruluyor insan hem evlilik hem iş kolaymı e birde çocuk varsa yandın zaten biraz dinlenir daha iyi bir iş bulursun inşallah :)

ay keske olsada daha iyi bir is...

ama zaten burdaki evliler icin olan vergi var ya herhalde ondan dolayi baslamam yeni bir ise kolay kolay cünkü ben hemsireyim,ve vergi vs derken nerdeyse 100 de 50 si gidiyor maasin:50:

canından kıymetlisi yok bunu unutma ,sağlığın yerindemi ehamdülillah yenisine sağlık de geçç:6:

İş durumunu bilmiyorum ama

Eger işten çıkarttıysalar kıdem ve ihbar tazminatı vermek zorundalar . tazminatını alınca bir süre seni idare eder. yok vermezler dersen 2. olarak işten kendileri çıkarttığna dair evrak al rica edip
o evrağı işkura götürüp uzun bi süre işsizlik maaşı alabilirsin. yok oda olmazsa ... işkurun işsizlere açtığı kurslar var onlara gidebilirsin hem kursa gitmiş olursun hem gittiğin sürece paranı verirler
hemde sertifika almış olursun ilerde iş arakende faydası olur. Bu arada kurslar 20 günle 6 ay arası değişiyo iş bulasıya kadar idare eder seni.

İş durumunu bilmiyorum ama

Eger işten çıkarttıysalar kıdem ve ihbar tazminatı vermek zorundalar . tazminatını alınca bir süre seni idare eder. yok vermezler dersen 2. olarak işten kendileri çıkarttığna dair evrak al rica edip
o evrağı işkura götürüp uzun bi süre işsizlik maaşı alabilirsin. yok oda olmazsa ... işkurun işsizlere açtığı kurslar var onlara gidebilirsin hem kursa gitmiş olursun hem gittiğin sürece paranı verirler
hemde sertifika almış olursun ilerde iş arakende faydası olur. Bu arada kurslar 20 günle 6 ay arası değişiyo iş bulasıya kadar idare eder seni.

Sagol canim,evet verdiler isten cikardiklarina dair kagit,pazartesi iskura gidecegim.

belkide meslegimi degistiririm

Canım hemşireymişsin ne güzel.
Kolunda altın bileziğin var.
Umutsuzluga düşme elbet bulursun iş.
Özel hastanede, kliniklerde mutlaka ihtiyaç oluyor hemşireye.
Allah hayırlısını versin.
Kendi mesleğini yap canım.

Back
X