evet canım en önemli şey sağlık. ikiniz de sağlıklısınız ne güzel,bi şekilde geçinir gidersiniz. hem bakarsın eski işinden daha iyisini bulursun. sakın moralini bozma
Isimden ayrildim,daha dogrusu cikartildim ve simdi maddi yönden nasil bir yol aliriz bilmiyorum.
Ama diyorum olsun beterin beteri var fakat yinede stres yapiyorum icten ice,
dertlesmeye ihtiyacim var,esim calisiyor,
yani belki kit kanaat gecinecegiz ama bilemiyorum iste
önemli olmak benim iyi olmam degil mi kizlar.
Şu an bizim üzüldüğümüz şeyleri daha sonra iyi ki olmuş diyerek anıyoruz genelde..
Allah bir kapıyı kapatır, diğerini daha güzel bir şekilde açar.. Hiç sıkma canını..
sen içini ferah tut...
herşeyde vardır bi hayır...
canım sıkma canını bende aynı şeyleri yaşıyorum..ama birbirinize destek olunca maddiyatında çok önemi kalmıyo inan..azcık fedakarlık edersiniz ..çocuk varmıydı..
işten çıkartıldınız. peki kaç yıldır çalışıyordunuz orada? kıdem ve ihbar tazminatınızı aldınız mı?
çocuk yoksa el ele verir daha kolay atlatırsınız bu süreci..bence
canım dünyada tek bir iş yokki belki daha hayırlı bir iş bulacaksın ve gene eşine destek olmaya devam edeceksin biraz dinlenmen gereklidir belkide yoruluyor insan hem evlilik hem iş kolaymı e birde çocuk varsa yandın zaten biraz dinlenir daha iyi bir iş bulursun inşallah :)
canından kıymetlisi yok bunu unutma ,sağlığın yerindemi ehamdülillah yenisine sağlık de geçç
cok sükür yerinde canim
geriside zaten yalan degil mi?
İş durumunu bilmiyorum ama
Eger işten çıkarttıysalar kıdem ve ihbar tazminatı vermek zorundalar . tazminatını alınca bir süre seni idare eder. yok vermezler dersen 2. olarak işten kendileri çıkarttığna dair evrak al rica edip
o evrağı işkura götürüp uzun bi süre işsizlik maaşı alabilirsin. yok oda olmazsa ... işkurun işsizlere açtığı kurslar var onlara gidebilirsin hem kursa gitmiş olursun hem gittiğin sürece paranı verirler
hemde sertifika almış olursun ilerde iş arakende faydası olur. Bu arada kurslar 20 günle 6 ay arası değişiyo iş bulasıya kadar idare eder seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?