İşten ayrılıktan 6 ay sonra gelen küfürlü mesaj

mervecaglarr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
287
216
23
37
Merhaba 6 ay önce bir tekstil firmasında çalışıyordum kızın birini başıma şef diye vermişlerdi. En ufak birşeyde avazı çıktığı kadar bağırıyor tükürerek konuşuyordu. En sonunda elimdeki işi suratına fırlattım yeter dedim salak insan dedi. Gittim istifa ettim.

Sonrada salak dediği için mesaj attım "-Sen aklında bir sayıyı bile tutamayacak kadar gerizekalı 2 kelimeyi bir araya getiremeyecek kadar mal bir insansın. Sen kimsin de bana o şekilde davranıyorsun?" Yazmıştım şikayetçi olmuş. Sonrada birdaha uğraşmadım.

Aradan 6 ay geçti dün gece telefonuma wp dan küfürlü mesaj atmış. "-O... düğünüme gel seni atlarmıyım senin ağzına... " falan yazmış. Ben simdi bunu ne yapayım? Şikayetçi olsam yargıyı böyle basit meselelerle meşgul etmek istemiyorum olmasam yanına kalsın da istemiyorum.

Merhaba 6 ay önce bir tekstil firmasında çalışıyordum kızın birini başıma şef diye vermişlerdi. En ufak birşeyde avazı çıktığı kadar bağırıyor tükürerek konuşuyordu. En sonunda elimdeki işi suratına fırsattım yeter dedim salak insan dedi. Gittim istifa ettim.

Sonrada salak dediği için mesaj attım "-Sen aklında bir sayıyı bile tutamayacak kadar gerizekalı 2 kelimeyi bir araya getiremeyecek kadar mal bir insansın. Sen kimsin de bana o şekilde davranıyorsun?" Yazmıştım şikayetçi olmuş. Sonrada birdaha uğraşmadım.

Aradan 6 ay geçti dün gece telefonuma wp dan küfürlü mesaj atmış. "-O... düğünüme gel seni atlarmıyım senin ağzına... " falan yazmış. Ben simdi bunu ne yapayım? Şikayetçi olsam yargıyı böyle basit meselelerle meşgul etmek istemiyorum olmasam yanına kalsın da istemiyorum.
İlgincsiniz yargının böyle gereksiz meselelerle uğraşan kolu da var .
Daha önemli meselelerle uğraşan bir kolunu meşgul etmiş olmuyorsunuz anlayacaginiz

Merhaba 6 ay önce bir tekstil firmasında çalışıyordum kızın birini başıma şef diye vermişlerdi. En ufak birşeyde avazı çıktığı kadar bağırıyor tükürerek konuşuyordu. En sonunda elimdeki işi suratına fırlattım yeter dedim salak insan dedi. Gittim istifa ettim.

Şikayetçi olucaksanız olun yargıyı meşgul etmiş olmazsınız. Ne kadar kolay olmuş millete küfretmek ya.

Zamanında siz ona saydırmışsınız şimdi de o size yani ödeşmek gibi olmuş yaşlar küçük galiba niye o insanı engellemediniz peki anlamadım..hiç uğraşmaya değmez

Zamanında siz ona saydırmışsınız şimdi de o size yani ödeşmek gibi olmuş yaşlar küçük galiba niye o insanı engellemediniz peki anlamadım..hiç uğraşmaya değmez
Engellemiştim wp uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyince engel kalkmış. ilk hakareti o başlamıştı..

Bende anlamadım davetiye yollamış o... düğünüme gel 2 köpeklik et falan yazmış. Senin ağzına yine .. diye tekrar küfür tehtit içerikli mesaj yazmış.
Bence şikayet edin. Bence bak koca buldum hahah mesajı atamadığı için böyle hırslı bir mesaj atıp belirtmiş büyük zaferini :KK70: deli galiba

Back
X