İşten ayrılıktan 6 ay sonra gelen küfürlü mesaj

Birilerine Bey Hanım diye hitap etmek sizli bizli konuşmak bile tuhaf karşılanıyordu. Ah yavrum sen buraya nerden düştün diyolardı. Makyaj yapıp güzel giyinince hemen dedikodum yapılıyordu dalga geçiyorlardı. Iş için kendimden 10 yaş küçük çocukla diyalog kurdum diye bile hemen aramızda bir ilişki olduğuna dair laf çıkarmışlardı. Herkesin işi gibi birbirilerinin özel hayatlarını ilişkilerini konuşmaktı. Genelde boşananların dedikodusu çok yapılırdı. Özetle her türlü pisliğin yuvalandığı biryerdi..
Patron az biriyle iyi geçinse kesin aşık bunlar derlerdi 🤭 aklın varsa o ortama birdaha dönme

İş hayatı ruh hastaları ile dolu ve biz para kazanma zorunluluğu için bunlarla uğraşıp kendimizi yıpratıyoruz...
Doğru düzgün iletişim kurmak ne kadar zor bazıları için....Aileler böyle uygun görüp çocukları böyle şiddet dolu ,''ne istersem yaparım zorlukla karşılaşırsam saçını başını yolarım'' mantığı ile salıyorlar ortalığa derdini biz çekiyoruz.Benim kızım etrafa böyle tepkiler verse soluğu psikologda alırdım,benim için çok büyük bir sorun olurdu bu...Gerçekten anlamıyorum bu duyarsızlığı...İstifa etmiş gitmiş işte çıkmış hayatından 6 ay kin güdüp mesaj atmak nedir ya...

Birilerine Bey Hanım diye hitap etmek sizli bizli konuşmak bile tuhaf karşılanıyordu. Ah yavrum sen buraya nerden düştün diyolardı. Makyaj yapıp güzel giyinince hemen dedikodum yapılıyordu dalga geçiyorlardı. Iş için kendimden 10 yaş küçük çocukla diyalog kurdum diye bile hemen aramızda bir ilişki olduğuna dair laf çıkarmışlardı. Herkesin işi gibi birbirilerinin özel hayatlarını ilişkilerini konuşmaktı. Genelde boşananların dedikodusu çok yapılırdı. Özetle her türlü pisliğin yuvalandığı biryerdi..
Ahahhah kendileri de biliyorlarmış demek o ortamın düşülecek bir yer olduğunu. Ama temiz ortamlar da var tekstil kolunda. Bir sürü insan ekmek yiyor sonuçta, hepsi böyle rezalet olamaz.

Back
X