- 26 Ağustos 2015
- 280
- 138
- 53
- Konu Sahibi scodelario
-
keske bir yıl olsa ama maalesef 3 ay, bugun birçok kez arayıp baglanmaya calıstım ama maalesef sonuc alamadım :/ tesekkur ederim cevap için3 ay değil 1 yıl diye biliyorum ama yanlış olmasın. Yarın sgk'yı arayıp ne yapmanız gerektiğini sorarsanız mutlaka yardımcı olacak bi personel bulabilirsiniz bence. En sağlıklı yanıtı kurumun kendisinden alırsınız.
eşinizin sigortasından yararlanamıyormusunuz acaba?Keske bir yil olsa bende 3 ay diye biliyorum. Bende 1 ay once isten ayrildim ve hamileyim. Simdi kara kara düşünüyorum doğum ve doğuma kadar olan sürede ne yapacağım nasıl yapacağım
Şu an 1 yıl dolmadığı için hala devletin işsizlik sigortasından yararlanıyorum çünkü hastaneye gittiğimde sağlık güvencesi kısmında "işsizlik ödeneği sigortası" gibi bişey yazıyo. 1 yıl dolduğunda otomatik eşimin üzerine geçecek işe başlamazsam.eşinizin sigortasından yararlanamıyormusunuz acaba?
Yok ben tarim bagkurluyum ve geçmiş döneme ait borcum var. Gerçi son yapilandirmaya onlar silindi galiba ama düzenli odemezsem olmuyor hem eşten yararlanamiyorum hem kendiminkinden. Benim ki biraz karışıkeşinizin sigortasından yararlanamıyormusunuz acaba?
Eşinizin sigortası yok mu?Keske bir yil olsa bende 3 ay diye biliyorum. Bende 1 ay once isten ayrildim ve hamileyim. Simdi kara kara düşünüyorum doğum ve doğuma kadar olan sürede ne yapacağım nasıl yapacağım
Eğer devlette doğum yapacaksanız analık hakkı diye bir hak var diye biliyorum araştırın isterseniz. Ben detaylarını bilmiyorum duymuştum daha önceYok ben tarim bagkurluyum ve geçmiş döneme ait borcum var. Gerçi son yapilandirmaya onlar silindi galiba ama düzenli odemezsem olmuyor hem eşten yararlanamiyorum hem kendiminkinden. Benim ki biraz karışık
Keşke biraz planlı ayrılsaydınız işinizden. Tabii ortamınızı bilmiyorum, mecbur mu kaldınız?Yok ben tarim bagkurluyum ve geçmiş döneme ait borcum var. Gerçi son yapilandirmaya onlar silindi galiba ama düzenli odemezsem olmuyor hem eşten yararlanamiyorum hem kendiminkinden. Benim ki biraz karışık
Var ama ben yararlanamiyorum. Arkadaşın konusunu sabote etmeyeyim. Yukarı da belirtmiştim sebebini. TesekurlerEşinizin sigortası yok mu?
Aynen. O da biraz karışık işten ayrıldım sonra hamile olduğumu öğrendim. Kısmet işte rapor parası ssk falan hepsi yalan olduKeşke biraz planlı ayrılsaydınız işinizden. Tabii ortamınızı bilmiyorum, mecbur mu kaldınız?
Var ama ben yararlanamiyorum. Arkadaşın konusunu sabote etmeyeyim. Yukarı da belirtmiştim sebebini. Tesekurler
Teşekkürler kesinlikle arastiracagimEğer devlette doğum yapacaksanız analık hakkı diye bir hak var diye biliyorum araştırın isterseniz. Ben detaylarını bilmiyorum duymuştum daha önce
Sanirim sgk mudurlugune ugramaniz gerekiyor. Kendiliginden gecmiyor diye biliyorum ben.merhabalar ben 3 ay önce işten ayrıldım ve yarın saglık sigortasından yararlanma sürem bitiyor.Tekrar babamdan dolayı sigortadan yararlanmak için ne yapmam lazım? yoksa kendiliğinden mi tekrar oluyor? yani yarından itibaren devlet hastanelerinden yararlanamıcakmıyım lütfen bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?