Isten Ayrilmak

nemli_bulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
102
70
48
Merhabalar kafam cok karisik. Soyle ki; 2 yillik kpss ugrasindan sonra devlet iscisi olarak ise basladim gecen sene sonra tedavi ile hamile kaldim simdi dogum iznindeyim. Hamileleigimzaten riskliydi ama kurumum daha da ugrastirdi beni.
insanlar acayip ikiyuzlu dedikoducu.
bizim yasa farkli 6 ay ucretsiz izin alabiliyorum onu da vercekler mi bilmiyorum.
bebegim 7 aylik onu ben buyutmek istiyorum. ama kafam cok karisik.
2000 tl maas aliyorum ortalama 1600 enaz bir bakici 400 tl icin evladimi birakmak istemiyorum.
annem babam com kiziyor esim sessiz ben karmasik.
uzatmadan yazmak istedim. Siz olsaniz ne yaparsiniz.

Isimi birakmazdim. Çalışıp da bebeği olan tek siz değilsiniz. Ben tam 6 ay kayinvalideme gondermek zorunda kaldım. Başka şehire üstelik. Çünkü ben de duygusal yaklastim bakıcı begenmedim. Ama noldu yine 3 yıl bakicida büyüdü.

eşinin maaşı ile geçinebilecekseniz çalışma

Anne veya kvden iyi bakıcı mı var şu hayatta, inanın hem onlar torun bakmanın heyecanını yaşarlar hemde siz işinize devam edip bütçenize katkı yaparsınız. Hele birde ilk torunsa demeyin keyiflerine zevk bile alırlar

Bakıcıdan başka bakacak kişi yoksa kendin büyüt çocugunu.
var da yok malesef baska biri
bakici begenmemek degil benim kv de kp de biraz sorunlu

eşinin maaşı ile geçinebilecekseniz çalışma
gecinebiliriz diye dusunuyorum
anne sehirdisinda kv surekli gezen biri kendisi d torunu arabasin koyarim orasisenin burasi benim hezerimdiyen biri evinde baksa kp cok kufurbaz ve ahlagi az biri bebegimi birakarak huzursuz yetistiremem bana gelse kv kirk icindeyken bile geldigi yolu sikayet etti heralde benimevimd hic bakmaz. daha evlenmeden cicugunuza bakarsam sukadar dolar para verirsinuz diyen biri

Güvenilir birini illa ki bulursun.isini birakma çocuğunun geleceğini düşünüyorsan.
konu guvenilir biri degil 400 lira icin en guzel zamanlarina sahit olamamak anneye ozlemle buyutmek ki kariyer imkani olan d bi is degil yilda ortalama %7 -8, civari d zam aliyorum bir de oyle ahimsahim da degil...

Krese baslama yasi kac bilmiyorum ama bu guzel zamanlari cok ararsin. Bence kendin buyut. Para her zaman geliyor da zaman geri gelmiyor.

Ailemin tavri da beni korkutuyor. Annem seninle konusmam bir daha diyor. Annem icin kariyer herseyden once geliyor. tup bebek tedavisi esnasinda bile isimun olmamasini takmisti. ilk tedavilerde issizdim. esim bana birakti.... calismak istemiyorum.
korkum ilerde evladimin bana saygisi azalir mi?

Her aile çocuğunun ayakları üstünde durmasını ister.Kimseye muhtaç olmadan yaşamak çok önemli.Ama senin durumun farklı.Kaç defa yaşarsınki bebekliğini yavrunun.Tamamen bıraktım deme ailene büyüsün biraz de.İlerde önü açık,daha iyi bir iş bulursun belkide.Ömrünün sonuna kadar çalışıyor zaten insanoğlu.İmkan varken niye kendin bakmayasınki çocuğa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…