İşten çıkarmaya yer arıyorlar sanki! Lütfen yardım edin.

Bir yolda evlilik anneniz bekar ise formaliten bir evlilik yaparak nikah tarihinden itibaren 1 yıl süre ile istediği zaman işten ayrılıp taZminatının tamamını alabilir
YOk annem evli
Kendi isinden baska bir isi yapmak zorunda degil. Umarim ise girerken sozlesme imzalamistir anneniz. Baskasinin isini birine yuklemek isci icin hakli fesih sebebidir. Notere gitsin hakli nedenle isi feshettigine dair ihtar ceksin is yerine. Kidem tazminatini da alir o zaman.

Evetl sözleşme imzaladı. İşkur mu noter mi yapıyor bu işi canım?

YOk annem evli

Evetl sözleşme imzaladı. İşkur mu noter mi yapıyor bu işi canım?
Tamam sozlesmede yazan is disinda bi is isteyemezler. Atiyorum anneniz satis temsilcisidir, muhasebeye de sen bak diyemezler. Once is yeriyle konussun ama. Neyin ne oldugunu bilmeden bisey yapmayin. Buisi yapmazsan isten cikartiriz derlerse ses etmesin. Hemen notere gidip durumu snlatip ihtar cektirsin. 60 70 lira gibi bi ucret aliyorlar. Kidemini alir boylelikle

Tamam sozlesmede yazan is disinda bi is isteyemezler. Atiyorum anneniz satis temsilcisidir, muhasebeye de sen bak diyemezler. Once is yeriyle konussun ama. Neyin ne oldugunu bilmeden bisey yapmayin. Buisi yapmazsan isten cikartiriz derlerse ses etmesin. Hemen notere gidip durumu snlatip ihtar cektirsin. 60 70 lira gibi bi ucret aliyorlar. Kidemini alir boylelikle

Sağol arkadaşım, yol gösterdiğin için. Çok makbule geçti:1:

Merhaba kızlar. Canım çok sıkıldı. Annem bayağı bir süredir bir yerde çalışıyor. Bugüne kadar iyiydi.
Ama bir sorun çıktı. Çalıştırdıkları elemanı işten çıkaracaklarmış, ama onun yaptığı her şeyi de anneme yüklemeyi düşünüyorlarmış.
Zaten şu hali ile bayağı bir sorumluluğu var. Yani bir de çıkarılan elemanın işlerini yaparsa altından kalkamaz, ki yapamaz.
Şimdi annemin tazminatı da var. Bana öyle geliyor ki gitsine tutuyorlar. Yani tazminat vermemek için istifaya zorluyorlar. 2 kişilik işi yaparsa yine onlar kar edecekler. Yapmazsa da annem istifa edecek güya, bunlar da tazminattan kurtulacaklar. Ne yapmalıyız?:1:

annen cıkartıkları kısılerın ısını yavas yavas tıngır mıngır yapıcak kı eleman alsınlar ya da annene tazmınatını verıp cıkartsınlar en azından onlar cıkartırsa 8 ay ıssızlık maası alır kendı cıkarsa tazmınatı da yanacak mıy mıy olsun gerekıyosa
haaa onlarmı yapıo annen acıkgöz olsun kısaca

Back
X