- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
özel esyalarimi karistirip bir de üstüne gülmüslerdi..
her seferinde bir bahane uydurdugum halde mutlaka görüsuyoruz (emrivaki) genelde de benim evim de oluyor..
Onlar seni kırıyorlar ama kolayca?insan kırmayı seven biri degilim.
Emrivaki ile her defasında nasıl evinize geliyorlar ? Bence sız asırı yumusak yüzlüsünüz. Olmayın.
Onlar seni kırıyorlar ama kolayca?
Böyle olduğun sürece madur olursun.
Eşim istemiyor evime misafir gelmesini de.
Geldiklerinde kapıyı açma.
Ararlarsa evde yokum de.
Eşya karıştırmak diyince öğrenci evi filan sandım?
Ne ayıp... Gerçekten bundan daha büyük sebep olur mu? "Yaptığınız hadsizliği affedemiyorum, görüşmek istemiyorum." diyip kurtulun.
Acik acik soyleyeceksin...kırılmaz bunlar
Keske kırılsalar...:)
Ben geleyim de.Dışarda olucam nasılsa falan de.2 si denk gelmez belki öyle
Herkese şimdiden hayirli bayramlar rabbim gönlünüze gore versin..
Benim can sıkıcı bir konum var arkadaslar kısaca anlatacagim..
2 tane arkadasim var yakindik ama benim evimde özel esyalarimi karistirip bir de üstüne gülmüslerdi.. Çokk ama cok sinirlenmiş daha sonra da arama mesafe koymuştum...
Ama ben her seferinde bir bahane uydurdugum halde mutlaka görüsuyoruz (emrivaki) genelde de benim evim de oluyor..
Ayri ayri iyi sohbetleri guzel ama ikisi yanyanayken beni ölduruyorlar.
Hep kendi dertlerini anlatir sonra bana ee cnm sen ne yapiyosun dediklerinde tam anlatmaya baslarken 3 kere lafimi keserler siz gozunuzde canlandirin 2-3 saat hep boyle gecer.. Sonra da hep biz anlatiyoruz canim derler.
Birde asiri bilmişler. Simdi kizlar ciddi anlamda ikisiyle de istemiyorum. Ama kac senelik bir geçmisimiz var.
Ben bu kizlara ne desem benden uzaklasir ve hayatimdan cikarlar..
Yapisik ikiz gibiler tek tek geldiklerinde daha verimli sohbet ediyor ve daha cok egleniyorum aslinda. Ama tek hayatta gelmezler..
Not: insan kırmayı seven biri degilim. O an lafi soylerim ama sonra vicdan azabi cekerim nasil kirdim diye. Kirmadan üzmeden uzaklasmak istiyorum..
anneannem 94 yasinda ve 64 yasinda olan annem bir kere bile anneannemin odasina izinsiz girmemistir. anneannemin odasinin kapisi her zaman kitlidir!
emrivaki ile evinize biri gelebilir, anlarim ama kimse emrivaki ile odaniza yahut ozel esyalarinizi koydugunuz alana giremez. konunuz mahreminizi nasil koruyacaginiz ise, kitleyin olsun bitsin zaten aa ac girelim vs diyorlarsa girmemeleri gereken yere, onlardan size hayir gelmez.
ha yok konunuz yalniz kalmaktan korkuyorum ise, ozguveninizi gelistirmekten baska onerim yok.
Aslinda odada degildi.. salonda kutunun icinde kalmiş.. kutuyu acti bende hemen gidip aldim notu. Baska bir yere koydm özel diye de belirttim cay doldurmaya kalktigimda koydugum yerden alip okudular. Gulusmeye basladilar.
sanirim ki ogrencisiniz. bu insanlar hayatinizin geri kalaninda olmayacak dolayisiyla o taze beyninizi ve duygularinizi boyle sahsiyetler icin yormayin.
Ogrenci degilim evliyim.. ve cok yakinimda oturuyor bu insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?