İstenmeyen ayrılıklar yaşayanlar, bu durumu aşanlar, aşmaya çalışanlar...

alterego

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
109
0
26
İstanbul
Pek çok nedenden ötürü (sevgi, aşk, bağlılık vs) ayrılmak istemediğiniz halde eşinizden/sevgilinizden ayrılık yaşayan kızkardeşlerim;
bu istenmeyen ayrılığın sebep olduğu halet-i ruhiyeden kurtulabildiniz mi? Eğer bunu başardıysanız nasıl başardınız?
Onu unutabildiniz mi yada en azından onun yokluğuna alışabildiniz mi? Bu süreciniz nasıl ilerledi?

Paylaşalım çünkü birbirimizi anlayacak insanlara ihtiyacımız var; yoksa benim gibi sizde mi aşamadınız?

ben aşamadım o şu an nişanlı ve haziranda düğünü var o kadar zor bir durumki anlatamam

ben aşamadım o şu an nişanlı ve haziranda düğünü var o kadar zor bir durumki anlatamam

insan 3şeyi değiştiremezmiş; doğduğu günü, öleceği günü ve nikahını yani kiminle evleneceğini. kaderimizde yokmuş, Allah bin kere sabır versin
ne kadar zaman oldu ki ayrılalı?

insan 3şeyi değiştiremezmiş; doğduğu günü, öleceği günü ve nikahını yani kiminle evleneceğini. kaderimizde yokmuş, Allah bin kere sabır versin
ne kadar zaman oldu ki ayrılalı?

aslında daha sevgili değildik. Onu sevdiğimi biliyordu bana boş yere ümit verdi onunda beni sevdiğini sandım ama yanıldım. Resmen benimle dalga geçti ama ona olan aşkım bitmedi...

bende yakın zamanda ayrıldım. ben inanamıyorum hala nasıl oldu diye. ama alışıyorum. Allah içime bir soğukluk verdi. değmezmiş. bazen çok kötü oluyorum atak gibi gelip gidiyo..

Ayrılık çok zor aldatılmak çok kötü yapıyor insanı yaşamayan bilmez. Gitti ve evlendi.. Şu an nasıl mıyım hissiz gayet. Olumlu ya da olumsuz bir duygu oluşmuyor. Geçmişte kaldı herşey. Nasıl bu hale gelebildim derseniz cidden zor oldu. Burda başlığımız vardı Buyrun Terapi grubumuza diye orda aynı duyguları paylaşan arkadaşlar toplandık ve herseyi yazdık o gün ne hissettik ne yaptık vs vs.. Çoğu zaman birbirimize engel olduk aramamak mesaj atmamak icin. Unutalım dedik bittiğini kabullenmeyi öğrendik birbirimizden. Çok şükür terapimizi olduk ve geçer not aldık:))) Çoğumuz mezun olduk ordan bakalım eskiyi bıraktık yeni umutlar icin yeni baslıklar arıyoruz:))

Gercekten ayrilik acisi basli basina bir dertmis meger. Yasamadan once baya kucumsedigim bir aciydi, ama simdi bunun dayanmasi ne kadar zor bir aci oldugunu biliyorum..
Bende karsi tarafin istegiyle bi ayrilik yasadim. Ayrildiktan sonraki ilk 3 ay insan pek birseyin farkinda olamiyor. Hala sanki aranizda bir bag varmis gibi hissediyorsunuz, ben ayrildigimizin ve herseyin bittiginin farkina sanirim 3. aydan sonra vardim. Ayriliktan 5 ay sonrasina kadar hayat iskence gibiydi, gunler geceler kabus.. Ama bitti artik kurtuldum. Suanda ona karsi hic birsey hissetmiyorum, ve t huzurlu ve mutluyum (bu arada suan ayrilali yaklasik 7 ay oluyor) Ama maviaskin da dedigi gibi biz terapi grubumuzda aylarca birbirimizi iliskilerimizin bittigine yonelik motive ettik. Aci ceke ceke, konusa konusa, ve arada onunla iletisime gecip onun nasil buz gibi oldugunu ve aci ceken tarafin aptal gibi tek ben oldugumu fark ederek, attim icimden onu da askini da..

ben o kadar tutuyorum ki kendimi onu aramamak için başka hiçbirşeye enerjim kalmıyor. bi arasam bi konuşsam, beni aslında hala biraz olsun sevdiğini bilsem belki daha iyi olurum, aramamam lazım ama onsuz gelen her sabah bin kere lanet ediyorum gene yeni bir gün diye. İnşallah senin gördüğün günleri görür gözlerim

Ayrılma sebebiniz neydi ve ne kadar zaman geçti üzerinden ?

Ayrılma sebebiniz neydi ve ne kadar zaman geçti üzerinden ?

son iki aydır bir dargın bir barışık, bir ayrı bi birlikteydik; yani bu iki ayın toplamda 10 gününü birlikte geçirmişizdir ve en sonunda tam bir hafta önce benden çok kötü
ayrıldı (çok kötü; ayrıntı veremiyorum çünkü yazmak bile öldürüyo beni)
özetle ayrılık sebebimiz görünürde "anlaşamamamız" ama aslında onun beni eskisi gibi sevmemesi belki hiç sevmemesi

Tahmin ettiğim gibi çok yeni daha
Şuan senin yapman gereken şey sabretmek
Benimde ilişkim hemen hemen aynı sebebten bitti
Yani onun eskisi gibi beni sevmemesi istememesiydi

Sonra noldu 4,5 ay geçti geri döndü 2 hafta kadar konuştuk her şey çok güzel giderken...
Ona birlikte olabilceğimize inanmıyorum dedim ve bıraktım
Aynı filmi ikinci kez izlemek gibi tat vermiyordu bana çünkü

Sevmeye hala seviyorum ama ortada bir güven eksikliği vardı
Şuan üzerinden 8 ay geçti gayet iyiyim
Unutmadım ama alıştım onsuzda yaşanıyor yani
Gün geçtikçe herşey daha güzel oluyor emin olabilirsin

Evet çok yeni ve hala inanamıyorum kalbim sıkışıyor bazı günler. sabredicem de neye sabredicem? onsuzluğa mı, beni artık sevmemesine mi, yalnızlığa mı, yarım kalmışlığıma mı, acıma mı

Evet zor olduğunu biliyorum ama hepsine birden sabretmen lazım

Slm Canım ;
Aştım ama epey zaman aldı 1.5 sene mi aldıı acısını dındırmek.İğreniyorum ondan beni askerdeyken aldattı ve aldattıgı kısıyle gelır gelmez evlendi.Duyduğumda dünyam başıma yıkıldı ama belli zaman sonra ayrılmıs haberi geldi.kim üzdüyse yanına kalmıyo arkadaşım üzülme.Allah öbür dünyaya bırakmıyor bişeyi...

uzaklık ve benim pis gururum yüzünden ayrıldık. barışmak istedi ama ben burnu büyük davrandım. sonra o başkasıyla çıkınca değerini anladım. (onu hiç kaybetmeyeceğimi düşünürdüm her zaman o yüzdendi rahattım) aradan 2 yıl geçti. bir kaç kişiyle acaba olur mu dedim. ama olmadı. onu unutmak o kadar zor ki . gözlerini unutmaya çalışmak. başkasıyla mutlu olduğunu bilmek. çok özlüyorum onu. olmuyor. artık arkadaşlarıma da bahsedemiyorum. artık sizin sayfanız kapandı diyor. Biliyorum evet ama aklıma , kalbime söz geçiremiyorum. çok özlüyorum onu

Son düzenleme:
Her acı bir gün geçiyor,istesek de istemesek de.
Bu ayrılık sonrası da bir süreç. İlk aylar öyle boş hissediyor ki insan kendini.
"niye yaşıyorum ki? ne yapıyorum ben" falan olunuyor. Ağlama krizleri,bir şarkıda gözlerin dolması da cabası.
Ama geçecek elbet. Geçecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…