Kızlar hemen neden pes ediyorsunuz, karlarperisi özellikle sen neden hemen boşanmayı düşünüyorsun. Konunu takip ediyor musun bilimiyorum ama bunlar yüzünden yuvanı bozma, hemen ayrılık lafları etme. Ben de gönlümce yapamadım bazı şeyleri evlenirken bazen niye kabul ettim diyorum ama takmıyorum. Bunların hepsi, bohça, bilezik vs araç önemli olan sevdiğin insanla birlikte olmak. Çok insan var herşeyi dört dörtlük yapılan ama evliliğinde mutsuz olup ayrılan. Üzerindeki kıyafet, alınan hediyeler, düğün yaptığın salon seni daha mutlu yapmaz eğer mutsuzsan.
İstenmeme konusuna gelirsek hangi kayınvalide (gelinin seven, oğlunun mutluluğunu isteyen hariç) gelini istiyor ki, onlara ingiliz kraliyet soyundan bir gelin de getirsen beğenmezler. Önemli olan eşinin seni istemesi, hem ne güzel babası ya biz ya karlarperisi dediği zaman seni seçmiş. Bizim en büyük hatamız elimizi açık oynamamız, eşimize gidiyoruz yok annen bunu dedi, yok kızkardeşin bunu yaptı onlar da karşı tarafı savunuyor üzülüyoruz. Eşlerimize birşey belli etmeden, anlatmadan bir söz söylendiği zaman karşılık versek, yüzlerine gülüp kendi sınırımızı çizsek, kendimizi daha çok önemsesek böyle olmayacak. Daha ilk günden yardıma, iyiliğe hazırız, karşılık görmeyince de kırılıyoruz niye diye. Kimisi ağzı laf yapar, canım cicim, güzel konuşur ama sadece kendini düşünür, kendi istemediği şeyi asla yapmaz. Öyle olmak gerekiyor galiba eşlerimizin ailesine karşı.