Istenmeyen hamilelik

0667nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
3
1
86
28
Kizlar nisanlimla surtunme yoluyla iliskiye girdik. Ic camasirima bosaldi. Silmeden degdirdimi hatirlamiyorum. 9 gun sonra adet gordum normal. Ama adet gorurken sadece aksam bazen basim dondu kan ilaci alinca gecti. Adetim bittikten 3-4 gun sonra belim agrimaya basladi hic gecmiyor sonra kasik agrilarim basladi ayagi kalktikca kasilmalarim oluyo adetime 7 gun var hicbir kusma bulanti belirtisi yok adetimden sonra kabizdim simdi ishalim. Sizce hamilemiyimdir nolur acil cevap verin test yapmaya korkuyorum.

Peki kizlar sizce neden kasigim agriyo olabilir. Gogus uclarimdada karardi gibi geliyo sizce psikolojikmi

Kizlar nisanlimla surtunme yoluyla iliskiye girdik. Ic camasirima bosaldi. Silmeden degdirdimi hatirlamiyorum. 9 gun sonra adet gordum normal. Ama adet gorurken sadece aksam bazen basim dondu kan ilaci alinca gecti. Adetim bittikten 3-4 gun sonra belim agrimaya basladi hic gecmiyor sonra kasik agrilarim basladi ayagi kalktikca kasilmalarim oluyo adetime 7 gun var hicbir kusma bulanti belirtisi yok adetimden sonra kabizdim simdi ishalim. Sizce hamilemiyimdir nolur acil cevap verin test yapmaya korkuyorum.

Millet ugrasir cabalar kalamaz, okadar mi kolay sanki hamile kalmak? Icine bosalmadiysa birsey olmaz merak etme. Ayrica test yap daha güvenceli en azindan...

Hamile değilsin

Canm biz herseyiyle yapyoruz olmuyor siz surtunmeyle yaptgnzdami olcak sacma bence korkma surtunmeyle kalnmaz yani :kızgın::sinirli:

Aynen oyle. Ondan sonra çocuğu dogurup oraya buraya atıyorlar Allah korusun. O yuzden hep dua ediyorum Allah her isteyene cocuk nasip etsin diye. Bu cocuk ziyanligindan baska birsey degil
Çevremde çocuk sahibi olmayı isteyen kaç tane insan var bi de boylelerini görünce deliriyorum istenmeyen hamilelikmis

Back
X