- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum belki üşütmüş olabilirsin
Eşin ve sen doktora gittiniz mi? Biz 2 ay denedik olmayınca doktora gittik eşimde problem çıktı mesela. Sayı ve harekette problem vardı. Gİtmeseydik boş boş denemeye devam edecektik.Anladım teşekkür ederim olabilir havalar soğuk üşütmüş olabilirim
Eşin ve sen doktora gittiniz mi? Biz 2 ay denedik olmayınca doktora gittik eşimde problem çıktı mesela. Sayı ve harekette problem vardı. Gİtmeseydik boş boş denemeye devam edecektik.
Arkadaslar herkes kabul ediyorsa DerinMavi'nin bu postunu Ocak ayının en iyi post'u ilan ediyorum :))) Kahkaha attım!Bütün sürtünenler adet olsa da hamilelik belirtisi yaşıyor ne hikmetse.
Psikolojiktir.
Arkadaslar herkes kabul ediyorsa DerinMavi'nin bu postunu Ocak ayının en iyi post'u ilan ediyorum :))) Kahkaha attım!![]()
Arkadaslar herkes kabul ediyorsa DerinMavi'nin bu postunu Ocak ayının en iyi post'u ilan ediyorum :))) Kahkaha attım!![]()
Çevremde çocuk sahibi olmayı isteyen kaç tane insan var bi de boylelerini görünce deliriyorum istenmeyen hamilelikmis
Eğer hamileysen bizde bu yönteme geçicez diğer türlü beceremedik de halaKizlar nisanlimla surtunme yoluyla iliskiye girdik. Ic camasirima bosaldi. Silmeden degdirdimi hatirlamiyorum. 9 gun sonra adet gordum normal. Ama adet gorurken sadece aksam bazen basim dondu kan ilaci alinca gecti. Adetim bittikten 3-4 gun sonra belim agrimaya basladi hic gecmiyor sonra kasik agrilarim basladi ayagi kalktikca kasilmalarim oluyo adetime 7 gun var hicbir kusma bulanti belirtisi yok adetimden sonra kabizdim simdi ishalim. Sizce hamilemiyimdir nolur acil cevap verin test yapmaya korkuyorum.
Siz hamilelik istiyor psikolojik olarak belirti arıyor olabilşrmisiniz??ben hamileyim 27.haftam bitmek üzere Yen'i Yen'i kararıyor göğüs uçlarım.kaptırmayın kendiniziPeki kizlar sizce neden kasigim agriyo olabilir. Gogus uclarimdada karardi gibi geliyo sizce psikolojikmi