• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen kürtaj

ayhnisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
163
82
98
Merhaba 6+4 te bebekte yolk keseside görülmemişti.Bugün 7+4 kese 30 mm bebekte yolk keseside yok doktor bayramdan önce kürtaj yapalım bayramda kanaman olursa sıkıntı yaşayabilirsin dedi.ilk gebelik olduğu için süreci bilmiyorum başına gelen varmı.zaten bu hafta görülmemesi anormal heralde srtık

Merhaba 6+4 te bebekte yolk keseside görülmemişti.Bugün 7+4 kese 30 mm bebekte yolk keseside yok doktor bayramdan önce kürtaj yapalım bayramda kanaman olursa sıkıntı yaşayabilirsin dedi.ilk gebelik olduğu için süreci bilmiyorum başına gelen varmı.zaten bu hafta görülmemesi anormal heralde srtık
Başka bir hastaneyede gidin bana da kese yok demişti doktor 5+4 te aynı gün özele gittim hem kese hem bebeği gördük

İki doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi ben bugün 7+4 olmuştum yolk kesesi dahi görülmedi

Yani bnm 7+4 yolk keseside görülmedi iki ayrı yere gittim ikiside aynı şeyi söyledi

Sonucun pek değişeceğini düşünmüyorum çok üzgünüm sizin adınıza. Doktorlar pek yanılmıyor. Şimdiye kadar yolk kesesi mutlaka oluşmalıydı. Eğer geç döllenme olayı varsa ve bu ihtimal olabilir diyorsanız, beklenebilir ki yine de yolk kesesini doktor görmeliydi aksi hâlde uzatırsanız süreç sizi yıpratabilir.

Back
X