ciimciime Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2013 208 5 48 Almanya 17 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ciimciime #1 kizlar.. bu son zamanda yüzümde hic olmadigi kadar sivilce olusmaya basladi.. önere bileceginiz bir ilac, kür vs. var mi?
kizlar.. bu son zamanda yüzümde hic olmadigi kadar sivilce olusmaya basladi.. önere bileceginiz bir ilac, kür vs. var mi?
jennyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2011 2.011 99 163 17 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ciimciime #2 Ben zoretanin kullandım. 5 ay sonra bıraktım. Araya bir şeyler girdi kullanamadım. Devam etmem gerekiyordu ama. Şuan sivilce çıkmıyor hiç, inşallah böyle devam eder. Onun dışında benim de yüzümde bitmezdi hiç. Cildiyeye görün derim ben.
Ben zoretanin kullandım. 5 ay sonra bıraktım. Araya bir şeyler girdi kullanamadım. Devam etmem gerekiyordu ama. Şuan sivilce çıkmıyor hiç, inşallah böyle devam eder. Onun dışında benim de yüzümde bitmezdi hiç. Cildiyeye görün derim ben.
yesilkoltuk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2012 218 5 68 23 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ciimciime #3 doktora gitmen iyi olur derim... gül suyu kullanabilirsin tonik olarak cildineuygun bir temizleme jeli de onemli
doktora gitmen iyi olur derim... gül suyu kullanabilirsin tonik olarak cildineuygun bir temizleme jeli de onemli