İstenmeyen ve belirsiz gebelik

Sevgilinize durumu söylediniz mi? Haberi var mı?
Var ama onunla bi gelecek düşünmüyorum bu süreçte beni çok yalnız bıraktı böyle biri olduğunu bilmiyodum bana ders oldu canım çok yanıyo gerçekten neyin içindeyim diye sürekli sorguluyorum bugün kan verene kadar bayılıcaktım anksiyetem var çünkü😞

Var ama onunla bi gelecek düşünmüyorum bu süreçte beni çok yalnız bıraktı böyle biri olduğunu bilmiyodum bana ders oldu canım çok yanıyo gerçekten neyin içindeyim diye sürekli sorguluyorum bugün kan verene kadar bayılıcaktım anksiyetem var çünkü😞
Bu süreçte sizi yalnız bıraktıysa zaten o kişiyle bir gelecek düşünmemeniz hayrınıza olur.
Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun..
Şimdi ne yapmak istediğinize siz karar vereceksiniz. Zor bir durum, Allah yardımcınız olsun

Evet verdim, değerim 500 çıktı, doktor normal dedi, kendimi çok kötü hissediyorum ne yapıcam bilmiyorum çaresizim sürekli ağlıyorum
Sizden şu elektriği aldım sanki içten istemiyorsunuz sonlandırmayi. Eğer gerçekten evlilik olmayacaksa maalesef sonlandırma kararı vermek zorundasınız.

Süreciniz için çok üzgünüm:( doktorunuzla görüşün kürtaj günü belirleyin. Kalp atışı vs duyarsanız daha zor olabilir sizin için. Zorunlu kürtaja girdim bebisin kalp atışı yoktu, 15 dk sürdü ve hiç bir şey hissetmedim. Sonrasında hemen kendime geldim ve günlük hayatıma devam edebildim, aileniz çevreniz tarafından fark edileceğini zannetmiyorum. Erkek arkadaşınız ilgili bir tip olsaydı, evliliği onerirdim ama görüyorum ki öyle bir durum yok
Rabbim yardımcınız olsun🙏

Herkese merhabalar, durumumla ilgili güncelleme yapmaya geldim. O kadar zor günler geçirdim ki her gün ağladım. Pazar günü çok az bir kanamam oldu evdeyken, gebelik kanamasıdır diye üzerinde durmadım pazartesi gününe kürtaj için gün almıştım. Bugün doktora gittiğimde geçen hafta verdiğim kan sonucuna göre 2ye katlandığında 4-5bin küsür betaya denk gelmesi gerek ve keseyi net görmemiz gerekirken ultrasonda nokta kadar bişey gördük, hemen kan testi istedi doktor ve 259 beta çıkmış yani hafta sonu olan kanamam düşükmüş. İçeriyi temizlemek için kürtaja aldılar ve rahmin temizlenmesi için cytotec ilactan verdi 3 gün kullanacağım. Duygularım gelgitli, ağlıyorum sürekli yaşadığım şeyin şokundayım. Düşük yapmış olmam içinde oldugum durumdan dolayı şükür sebebim oldu.. yoluma aldığım derslerle devam edicem, bu süreci unutup toparlanmak istiyorum.. bilgi vermek istedim,

Aslinda ailenizin ne yapacagi yada etrafin ne konusacagi umrunuzda olmasin karsinizdaki adami eger seviyorsaniz evlenmeniz en dogrusu annelik cok kutsal bir his o hissiyati alip kalp atisini duydugunuzda zaten ona kiyamayacaksiniz insanlar bu haber icin yillarini veriyor bebeginizden vazgecmeyin hickimse anne olmaya yam hazir olarak anne olmuyor annelik kucagina aldiktan sonra başlıyor 21 yasindayim 14 aylik oglum var ve 1 bucuk hil bekledim onu ben yapabildiysem siz neden yapamayasiniz boyle bir guzellikten vazgevmeyin hakkinizda hayirlisi olsun 😔😔

Herkese merhabalar, durumumla ilgili güncelleme yapmaya geldim. O kadar zor günler geçirdim ki her gün ağladım. Pazar günü çok az bir kanamam oldu evdeyken, gebelik kanamasıdır diye üzerinde durmadım pazartesi gününe kürtaj için gün almıştım. Bugün doktora gittiğimde geçen hafta verdiğim kan sonucuna göre 2ye katlandığında 4-5bin küsür betaya denk gelmesi gerek ve keseyi net görmemiz gerekirken ultrasonda nokta kadar bişey gördük, hemen kan testi istedi doktor ve 259 beta çıkmış yani hafta sonu olan kanamam düşükmüş. İçeriyi temizlemek için kürtaja aldılar ve rahmin temizlenmesi için cytotec ilactan verdi 3 gün kullanacağım. Duygularım gelgitli, ağlıyorum sürekli yaşadığım şeyin şokundayım. Düşük yapmış olmam içinde oldugum durumdan dolayı şükür sebebim oldu.. yoluma aldığım derslerle devam edicem, bu süreci unutup toparlanmak istiyorum.. bilgi vermek istedim,
Guncellemeyi simdi okudum gecmis olsun hayirlisi buymus demekki

Lütfen yargılamayın psikolojim çok kötü. Korundugum halde sevgilimle olan ilişkimden hamile kaldım. Reglim gecikmeden (tahminim 2 gün sonra olmalıydı)ptesi kan testi verdim 26 beta çıktı, doktora göründüm vr şuan net birşey diyemem dedi yumurtalıklarıma baktı sağlıklı görünüyordu, dış gebelik normal gebelik takip edicez dedi ptesi kan vericem tekrar. Maalesefki bu gebeliği istemiyorum, dış gebelik olmasındanda çok korkuyorum çok kötüyüm, bu süreci aileme çaktırmadan ve işyerme belli etmeden nasıl atlatırım, ptesi doktora gidicem dıs gebelik derse naparım hayatım bitti benim yaşamıyorum sanki 😞 kürtaj psikolojiside ayrı kötü dış gebelikte, lütfen anlayın şuan evlenemem anne olmayada hazır değilim yaşım 26 yargılamadan cevap verin lütfen, ve özel bi klinikte baktırdım,dış gebelik olursa beni devlete mi sevk ederler lütfen cevsp verin ailemin ögrenmesi demeksonum demek
Öncelikle sakin olun.

26 yasindasiniz, calisiyorsunuz, eliniz ekmek tutuyor.

Evlenmek istemeyebilir, annelige hazir olmayabilirsiniz.

Dis gebelik, mol gebelik, kimyasal, normal farketmez, yetiskinsiniz ailenize kimse haber vermez veremez.

Sigortanizda kendi uzerinize en nihayetinde. Kurtaj olursunuz.

Back
X