- 8 Aralık 2022
- 33
- 4
- 1
- 21
- Konu Sahibi acelya0134
Başımdan geçen ve takıntı haline getirdiğim bir olayı açmak istiyorum sizlere 1 .5 yıla yakın bakıştığım ve arada mükemmel bir çekim olduğunu bildiğim biri vardı bakışmalar sonucu 1 senenin sonunda konuşma cesareti gösterebildik bu sürekli karşılaşmaların tesadüf mü yoksa kader mi olduğu hakkında.. ve heyecanlamamdan birazda ne yapacağımı bilemememden ötürü ayak üstü tanışmışlıkla bıraktım ve uzak durdum çünkü ailem muhafazakar ve sevgili olaylarına iyi bakmayan kişiler ve annemi daha küçükken hep arkadaşım bellerdim fakat oda beni manipüle eden sevgi bombardımanı uygulayıp istediği olduktan sonra berbat davranan biri ve bunu yapmadan önce bana iyi yaklaşıp neden bu kadar heyecanlı mutlu olduğumu sordu inanır mısınız bilmem ama ona güvenip anlattım olanı ve oda gidip aileye açmış bu olayı babam bilmiyor lakin aile büyükleri ona ve ortağı olduğu iş yerine bir ikaz yapmış ailem ve o beni her gördüğünde yüzünü eğip geçip gidiyordu onu benim şikayet ettiğimi düşünüyor ve bana kızgın konuşamıyoruz da oda gelmiyor bende gitmiyorum sadece bakışmalar var. Ve olayın üstünden aylar geçmiş ve artık bakışmıyor olmamıza rağmen her gün evden çıkıyorum ve eve dönerken sanırım beni takip ediyor neler yapıyorum diye çünkü üç gün denk geldin arkamdan arabası ile geçiyor tesadüf mü bilemiyorum ilgisi olduğunu biliyorum lakin neden böyle yapıyor kafam karışık dış görünüşüme mi geliyor yoksa gerçek beni bilmek için mi sizce ne yapmaya çalışıyor çünkü gayet otoriter ticari zeka yapısına sahip herkese dönüp bakmayan kolay kolay umursayan biri de değil çevresinden araştırdım