- 12 Kasım 2025
- 143
- 136
- 18
- 28
- Konu Sahibi karanfil cicegim
-
Bir süre çalışmayacağım. Yüz felcim iyileşmedi, dışarı çıkmam yasak. Yeni bir ofise adapte olacak gücü bulamıyorum kendimde.İş arıyor musunuz? Bence bulunca çıkın şu an iş bulmak aşırı zor.
Bu işe beni nerdeyse zorla getirdiler, tüm süreç 3 gün sürdü ilk görüşme dahil. Öncesinde danışmanlık yapıyordum, yapmaya da devam edicem. Projede çok iyi işler yaptım, patronla da aramı bozmak istemiyorum çünkü illa ki denk geleceğiz sektörümüz bağlantılı.evlendigin icin tazminat alip cikma hakkin var. Yaz istifani ikda baslat ihbar sureni naparlarsa yapsinlar. Babanin dukkani degil neyi bu kadar umursuyorsun? Referans fln mi isteyecektin?
Zaten bu yüzden dayanıyordum ama artık çalışamayacak durumdayım. Sürekli sorun sıkıntı ve direktörümün her telefonda bana sitem etmesi. Genel müdürü de kafaladığı için kendi rolünü asla konuşmaması. Kira ödüyoruz, buna rağmen eşim artık psikolojik olarak çöktüğümü görüp kendi de ayrıl demeye başladı.Kıdemli işsiz olarak bildiriyorum ortalık berbatama idare edecek maddi olarak bir durumun varsa evlilik sebebiyle ayrılıp tazminatını alabilirsin.
Çok iyi anlıyorum seni inanılmaz zor bir direktörle çalıştım çok uzun süre. Kaç yıldır çalışıyorsun? Tazminat alabilecek misin?Zaten bu yüzden dayanıyordum ama artık çalışamayacak durumdayım. Sürekli sorun sıkıntı ve direktörümün her telefonda bana sitem etmesi. Genel müdürü de kafaladığı için kendi rolünü asla konuşmaması. Kira ödüyoruz, buna rağmen eşim artık psikolojik olarak çöktüğümü görüp kendi de ayrıl demeye başladı.
1,5 yıl oldu. Kıdem tazminatım var. Aslında İK ile görüştüm ve haklı fesihten dolayı başka haklarım olabileceğini de söyledi. Normalin aksine, İK yöneticisi çok tatlı bir kadın gerçekten dost gibi davrandı.Çok iyi anlıyorum seni inanılmaz zor bir direktörle çalıştım çok uzun süre. Kaç yıldır çalışıyorsun? Tazminat alabilecek misin?
Evet katılıyorum hatta evlilik nedeniyle işten ayrılınca ihbar zorunlu değil diye biliyorum.evlendigin icin tazminat alip cikma hakkin var. Yaz istifani ikda baslat ihbar sureni naparlarsa yapsinlar. Babanin dukkani degil neyi bu kadar umursuyorsun? Referans fln mi isteyecektin?
Direktörüm hariç, şirketteki çaycıdan diğer direktörlere kadar herkes beni çok sever. Düşün ki herkese surat asan banko görevlisi kadın bile beni göremeyince sormuş karanfil nerde diye. Bazen alttan bir şekilde direktörümün ilgisizliğinden bana yakınırlar, ama ben işyerinde sadakatsizlik ve dedikodu sevmediğim için ağzımı bile açmam. Belki böyle sürüp giderdi ama sağlık olarak tahammülüm kalmadı.Ne oldu bu insanlara anlamıyorum. Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı… konu sahibi eğer işten çıkmayı kafana koyduysan - ki bence çok haklı gerekçelerin var - böyle bir ortamda insan verimli de olamaz. Yeni bir iş ayarlayıp, ayrılman daha mantıklı geldi.
Yazdığınıza bakılırsa proje direktörünüz çok sıkıntılı bir tipe benziyor. Sizi yoran ve mutsuz eden proje direktörünüz ile daha ne kadar verimli çalışabilirsiniz ? Sonuçta sizin hayatınızı ve en önemlisi sağlığınızı bile etkiliyor. Sevgili konu sahibi sizin yerinizde olsam kendime göre iyi bir iş ayarladığım takdirde oradan istifa ederdim.Direktörüm hariç, şirketteki çaycıdan diğer direktörlere kadar herkes beni çok sever. Düşün ki herkese surat asan banko görevlisi kadın bile beni göremeyince sormuş karanfil nerde diye. Bazen alttan bir şekilde direktörümün ilgisizliğinden bana yakınırlar, ama ben işyerinde sadakatsizlik ve dedikodu sevmediğim için ağzımı bile açmam. Belki böyle sürüp giderdi ama sağlık olarak tahammülüm kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?