- 7 Mart 2020
- 439
- 352
- 33
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
İstifa dilekçesini imzalamazsalar ne yapayım? Müdür imzalayacak ki İkya ineyim.İmzalamıyor daha yeni 2 arkadaşım istifa verdi çok zora soktu bir daha düşün,şu zamana kadar bize süre tanı falanSınava gireceğim demeniz gayet yeterli bir sebep
Zaten yarın edeceğim, 4 hafta daha ihbar süresini çalışacağım.İstifanın etik olani yarın istifa ediyorum demek değildir, 2 3 hafta sonra, ay sonu ayrılacağım gibi bir tarih belirtmekte, bu daha güzel olacaktır. Firma da kendisini buna göre ayarlar ama sizin de istifa dilekçesini vererek süreci başlatmanız gerekir.
Ben sınavlara hazirlanacagim demek yeterli bir mazeret olacaktır.
şimdiden her şey gönlünüzce göre olsun...
Zaten istif böyle olur. Der demez ayrılmazsın, o filmlerde oluyor.İstifa dilekçesini imzalamazsalar ne yapayım? Müdür imzalayacak ki İkya ineyim.İmzalamıyor daha yeni 2 arkadaşım istifa verdi çok zora soktu bir daha düşün,şu zamana kadar bize süre tanı falan
Zaten ben ihbar süresi olan 4 haftayı çalışacağım.Zaten istif böyle olur. Der demez ayrılmazsın, o filmlerde oluyor.
İstifa ediyorum dediğinde iş yeri kendini ayarkayacak.
Ben devletten istifa ettim bir ay sürdü.
Dediğim oldu kızlar ısrarla dememe rağmen bekletiyorlar imzalamıyorlar.
alacağınız var mı o işyerinden?Dediğim oldu kızlar ısrarla dememe rağmen bekletiyorlar imzalamıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?