istifa konusmasi

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.343
148
Iyi aksamlar herkese.
bir sure icinde istifa edecegim, isverenimle nasil bir konusma yapmam gerektigini bilmiyorum. Konusmanin iceriginde hak ettigim parayi alamadigim, bana gereksiz is yuklendigi icin artik dayanamadigim mesajini vermek istiyorum. Cok sert cikmak istemiyorum zira yasal surem olan 6 haftayi bile orada gecirmek istemiyorum, bunun icin yaptirimlari ne olur bilmiyorum ama konusmayi guzelce tamamlarsam onu da aradan cikartirmisim gibi geliyor. Zira iki farkli bolumun isini yapiyorum beni cikartinca pasa pasa iki eleman alinacak. Hasarsiz ve bir an evvel bu isten yirtmaliyim.
konusmami yaparken karsimdaki zeki ve hazircevap biri olacak. Konusmami bu yuzden onceden hazirlamaliyim :)
kavga edemem cunku tanidigim orada halen mudur
bana yardimci olur musunuz?

Iyi aksamlar herkese.
bir sure icinde istifa edecegim, isverenimle nasil bir konusma yapmam gerektigini bilmiyorum. Konusmanin iceriginde hak ettigim parayi alamadigim, bana gereksiz is yuklendigi icin artik dayanamadigim mesajini vermek istiyorum. Cok sert cikmak istemiyorum zira yasal surem olan 6 haftayi bile orada gecirmek istemiyorum, bunun icin yaptirimlari ne olur bilmiyorum ama konusmayi guzelce tamamlarsam onu da aradan cikartirmisim gibi geliyor. Zira iki farkli bolumun isini yapiyorum beni cikartinca pasa pasa iki eleman alinacak. Hasarsiz ve bir an evvel bu isten yirtmaliyim.
konusmami yaparken karsimdaki zeki ve hazircevap biri olacak. Konusmami bu yuzden onceden hazirlamaliyim :)
kavga edemem cunku tanidigim orada halen mudur
bana yardimci olur musunuz?

Aynı sebeple işten ayrıldım .konuştumda . İki kişilik işi tek başına yapınca , tek eleman alırlar . Unutulur gidersin . Herkesin yeri doluyor . Pişmanım . tavsiyem kesinlikle gücünün yettiği kadar işi yap kalsnın yetişmiyor de bırak onlar düşünsün . Ağırdan al işleri , yorulduğun yerde yoruldum de , yetiştiremedim de . O zaman Sorunu görürler , yaptığın müddetçe sorununu anlamazlar . Hem ihbar vs. Tazminat alırsın , hem yüz göz olmazsın .

Aynı sebeple işten ayrıldım .konuştumda . İki kişilik işi tek başına yapınca , tek eleman alırlar . Unutulur gidersin . Herkesin yeri doluyor . Pişmanım . tavsiyem kesinlikle gücünün yettiği kadar işi yap kalsnın yetişmiyor de bırak onlar düşünsün . Ağırdan al işleri , yorulduğun yerde yoruldum de , yetiştiremedim de . O zaman Sorunu görürler , yaptığın müddetçe sorununu anlamazlar . Hem ihbar vs. Tazminat alırsın , hem yüz göz olmazsın .

Benim onlari alma sansim katiyyen yok. Calistigim yer cok ozen gösterir bunlara fakat beni ne olursa olsun isten cikartmazlar. Tanidigim var orada.
Uzun suredir dert yaniyorum ama goren yok. Allaha sukur iyi kazaniyorum ama iki elemanin isini yapmaktan bunaldim. Ayrilmak benim durumumda en dogrusu.

iş bulmadan çıkmamanı tavsiye ederim bence bi yandan işleri hafifletmeye çalış bi yandan da iş bak.. iş işteyken bulunur. iş görüşmelerine giderken kendine güvenli bir şekilde gidersin ve neden ayrıldıınız kovuldunuz mu vs gibi sorulaara maruz kalmazsın

iş bulmadan çıkmamanı tavsiye ederim bence bi yandan işleri hafifletmeye çalış bi yandan da iş bak.. iş işteyken bulunur. iş görüşmelerine giderken kendine güvenli bir şekilde gidersin ve neden ayrıldıınız kovuldunuz mu vs gibi sorulaara maruz kalmazsın

Is buldum gibi. Gorusme yaptigim olumlu sonuclanacagina emin oldugum iki firma var. sonuclandiktan sonra yapmayi planliyorum istifa konusmasini

öncelikle hazırlayacağınız konuşmaya uygun bir konuşma yaşanmayacak büyük ihtimalle bana hep öyle olurdu..

ofise başka bir şey demeye girerdim bambaşka bir şey konuşulur çıkardım:) müdürün psıkolojısıne bağlı birazda..

ancak zaten işten ayrılmak istiyorum dediğinizde size sebeplerini soracaktır.. siz de sebeplerinizi sıralarsınız...

eğer söylediklerinize hazır cevaplık yaparsa bunları konuşmak anlamsız ben nedenlerımı ve isteğimi size bildiriyorum ve olabilecek en kısa sürede ayrılmak istiyorum dersiniz ve biter...

6 hafta sanmıyorum çalıstrsınlar ama söylediğiniz anda çıkmanız pek mümkün olmayabilir..

Back
X