Bildigim kadariyla yok canim sozlesmede zaten genelde iki ay deneme suresi yaziorKızlar merhaba,
Kuzenim 1 aydır gıda sektöründe çalışıyor. Bir aksilik oldu ve istifasını vermek zorunda kaldı. Sorum şu; bildiğim kadarıyla 6 aydan sonra çıkışını verdiğinde 15 gün daha çalışma zorunluluğu var diye biliyorum. Ama 1 aydır çalıştığı halde istifasını verince 15 gün daha çalışıcaksın demişler. 1 ayda bu zorunluluk var mı? Bilgili olanlar cevaplayabilirler mi?
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Teşekkür ederim.Bildigim kadariyla yok canim sozlesmede zaten genelde iki ay deneme suresi yazior
Bildiğim kadarıyla sözleşme yapılmadı sadece iş başvuru belgesi doldurduk sonra sözlü olarak konuştuk. İhbar öneli nedir?sozlesmeye bakmasi lazim,bazi yerlerde deneme suresi bir ay oluyor onu asmis ise ya 14 gun daha calisacak ya da ihbar onelini odeyecek.
Kızlar merhaba,
Kuzenim 1 aydır gıda sektöründe çalışıyor. Bir aksilik oldu ve istifasını vermek zorunda kaldı. Sorum şu; bildiğim kadarıyla 6 aydan sonra çıkışını verdiğinde 15 gün daha çalışma zorunluluğu var diye biliyorum. Ama 1 aydır çalıştığı halde istifasını verince 15 gün daha çalışıcaksın demişler. 1 ayda bu zorunluluk var mı? Bilgili olanlar cevaplayabilirler mi?
ilk 2 ay deneme surecidir.begenmediyse istifa edip ayrila bilir 15 gun calisma mecburiyeti yok kesinlikle.iki ayi gectiyse calismali 15 gun.calismazsa maasindan kesinti yapilir.kuzenin ic rahatligiyla ise gitmeye bilir.
Kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?