- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
-
öncelikle geçmiş olsun umarım bundan sonra önünde güzel ve huzurlu günler seni bekliyordur
aynı sektörde çalışamama şartının geçerli olması için bir kaç unsur lazım, mesela bir yer belirtilmiş mi ''Marmara bölgesi'' gibi, aynı zamanda eğer çalışırsan uygulanacak müeyyide de sözleşmede gösterilmeli bir de süre makul olmalı
ayrıca cezai şart olarak belli bir miktar öngörülmüşse de mahkeme direk bu miktarı karşı tarafa vermene karar vermez senin rekabet yasağına aykırı hareketinin onları zarara uğrattığını şirketin kanıtlamalası gerekir.
canım bende bi şirkette çalışıyodum
sözünü ettiğin sözleşmeden ben gibi 300 kişiye imzalatmak istediler büyük bi şirketti
zoraki hatta insan kaynakları başımızda durdu falan..
bi boşluk bulup arkadas avukat arkadasını aradı çünkü bi kaç kişi iyice okumadan imzalamıştı
avukat da demiş ki
o sözleşmenin hiçbir hükmü yok baskı altında imzalattılar derseniz hiçbişey yapamazlar demişti..
aynen senin dediğin gibi 5 yıl çalışamaz falan bir sürü şartlar vardı..
hayırlısı olsun...
imzaladğın şey noter huzurunda olmadığı için hiçbir şey ifade etmiyor.
konuyla alakası yok ama bnde paylaşmak istedim. geçen seneydi bi sabah işe gelmiyorum diye msj attım patrona. oda kendin bilirsin sigortalı çalışıyosun mahkemeye veririm demişti. ssk sorgulamayı bi açtım koskoca 7 ayda sadece 12 gün yatırmış
hakkında hayırlısı olsun, umarım daha mutlu olacağın bir iş bulursun o zamana kadar evinin tadını çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?