• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstifayı almayan iş yeri? Bakabilir misiniz

1Kamelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
243
93
48
32
Dershanede çalışıyordum arkadaşlar. fakat para vermiyo aylardır. ben de şubatın sonunda ayrıldıgımı söyledim kurum kapalıydı. istifamı vereyim görüşelim dedi aylardır oyalıyor beni..kurumu da kapatmış sanırım ama çalışıyo görünüyorum..
milli eğitime gitsem oradan istifa edebiliyor muyum?
noterden fesih bildirimimi göndermem lazım acaba. ama kurum kapalıysa ellerine ulaşmazsa.
bu konuda bilgisi olanlar var mı yardımcı olabilecekler

Milli eğitim elden istifa almıyor. Anlaşma süreniz dolduğunda muhtemelen 10 aylıktır zaten , süre dolduğu için otomatik olarak milli eğitimde çalışma sürenizin dolduğu gözüküyor. Ancak bunun asıl muhatabı zaten SGK yani Meb'de çıkış olsa bile SGK'da çıkış olmazsa orada çalışıyor gözüküyorsunuz. Emin misiniz kurum bu süre zarfında çalışmıyor mu? Istifanızı kabul etmeme sebepleri pandemi desteği alıyorlarsa kaybetmemek için olabilir . Bağlı olduğunuz İşkur 'a ve Çalışma Müdürlüğüne giderek elden istifa vermeyi deneyin derim. Mutlaka görüşn sonra çok sorun oluyor. Bir de kurum sorun çıkarmak isterse çıkışınız olmadığı halde işe gelmediğinizi gerekçe göstererek sorun çıkarabilir. Onun için noterden ihtar çekerseniz en azından elinizde resmi belge olur.

siz noterden ihtarı çekin, onların eline geçmesede bunu yapmaya çalıştığınıza dair elinizde resmi belge olur. istifayı kabul etmeme sebepleri ne?

siz noterden ihtarı çekin, onların eline geçmesede bunu yapmaya çalıştığınıza dair elinizde resmi belge olur. istifayı kabul etmeme sebepleri ne?
müdür olarak görünüyorum sanırım müdür olmak zorunda kurumda. ama kurumda dersler yok şu an zaten. maaşımı da alamadım kaç aydır

Milli eğitim elden istifa almıyor. Anlaşma süreniz dolduğunda muhtemelen 10 aylıktır zaten , süre dolduğu için otomatik olarak milli eğitimde çalışma sürenizin dolduğu gözüküyor. Ancak bunun asıl muhatabı zaten SGK yani Meb'de çıkış olsa bile SGK'da çıkış olmazsa orada çalışıyor gözüküyorsunuz. Emin misiniz kurum bu süre zarfında çalışmıyor mu? Istifanızı kabul etmeme sebepleri pandemi desteği alıyorlarsa kaybetmemek için olabilir . Bağlı olduğunuz İşkur 'a ve Çalışma Müdürlüğüne giderek elden istifa vermeyi deneyin derim. Mutlaka görüşn sonra çok sorun oluyor. Bir de kurum sorun çıkarmak isterse çıkışınız olmadığı halde işe gelmediğinizi gerekçe göstererek sorun çıkarabilir. Onun için noterden ihtar çekerseniz en azından elinizde resmi belge olur.
iş zaten yok dersleri bitirdi.. kurumu açmadı yeni dönem için başlatacakmış. sözleşme 1 sene diye hatırlıyorum.. o zaman işkura ve çalışma müdürlüğüne mi gitmeliyim istifa için

Sgk ile görüşün.
Muhtemelen noterden ihtar çektirmeniz gerekecek.
Ancak sgkya maaş alamadığınız vs belgelendirme işinizi hızlandırabilir.

Noterden ,masinizi alamadiginizi belirterek istifa gonderin,hem tazminat hem icerideki maaslari verirler ,issizlikde alirsiniz,
Kurum kapanmaz ,dersler olmasa bile mudur makaminda oturur
aynen işte müdür benim fakat kapattırmıştı uzaktan ders yapıyorduk. yarın notere gideceğim.. aylardır maaş vs vermiyor zaten ilgilenmiyo

Back
X