Merhaba canim hem iyi hem kötü görmussn denjz acik renk yani mavi mavi hayirli demek ama camur yanmis agaclar da kötü anlama geliyo ki bence sen aklin karisik bu namazi kilmissin daha net bi sonuc jcin guvenebilecegin birine kildir.merhaba
dün gece ilk defa eşimle evliligimi devam ettirip ettirmemle ilgili istihare namazi kildim duami ettim kibleye dogru yattim.
ruyamda alabildigine deniz ve denizin bitiminde agaclar vardi. Fakat deniz bulanik camurlu su gibi ve agaclar yanmis yerlere dusen yapraklari yanmis kizil renkteydi. Baska seylerde gordum ama hatirlamiyorum. Net hatirladigim bu.
lutfen konuyla ilgili bilgisi olanlar yardimci olabilirler mi anlani yorumu nedir bilmiyorum.
tesekkurler
O zaman kötü anlami hakkinda hayirlisi olsunTesekkur ederim bu gece yine yapicam net olana kadar devam edicem eger olmazsa baskasina yaptiricam. Çamur derken deniz mavi degildi camur gibiydi bataklik gibiydi denizin yuzeyi
7 gun devam etti bir hoca arkadasa sordum 7 gunun sonunda gordugun renklere gore yorum yapalim dediO zaman kötü anlami hakkinda hayirlisi olsun
Ben de katılıyorum. Boşanma gibi bir konuda doğru kararı belirlemek zor olsa da düşünerek yorumlayarak verilebilir.Istihare ye yatmadan önce istisare edilir benim bildigim kadariyla. Güvendiginiz ve samimi buldugunuz yakinlariniza danisin öncelikle, iyice bu konu üzerinde fikir edinin. Daha sonra hala kararsiz kalirsaniz istihare ye yatilir. Istihare 7 defa ya kadar tekrarlana bilir hatta iyicene emin olana kadar da tekrarlaya bilirsiniz. Ayrica rüyanizda gördügünüze göre degil, uyandiginizda kalbiniz neye yöneliyorsa ona göre adim atabilirsiniz. Benim bildigim kadariyla rüya ya göre amel edilmez. Dikkatli olun. Rüyaniz da gördükleriniz bilinc alti mi, bilemeyiz. Istihare yi önce güzel bi arastirin derim. Allahim ikiniz hakkinda hayirli olanini nasip etsin. Amin
Haklisiniz ben etkileniyor da olabilirim yorumlardan tesekkur ederim soylediginizi yapacagimIstihare ye yatmadan önce istisare edilir benim bildigim kadariyla. Güvendiginiz ve samimi buldugunuz yakinlariniza danisin öncelikle, iyice bu konu üzerinde fikir edinin. Daha sonra hala kararsiz kalirsaniz istihare ye yatilir. Istihare 7 defa ya kadar tekrarlana bilir hatta iyicene emin olana kadar da tekrarlaya bilirsiniz. Ayrica rüyanizda gördügünüze göre degil, uyandiginizda kalbiniz neye yöneliyorsa ona göre adim atabilirsiniz. Benim bildigim kadariyla rüya ya göre amel edilmez. Dikkatli olun. Rüyaniz da gördükleriniz bilinc alti mi, bilemeyiz. Istihare yi önce güzel bi arastirin derim. Allahim ikiniz hakkinda hayirli olanini nasip etsin. Amin
Bu cok büyük bi kadar, işi ehline sorun muhakkak.
Ayrica rüyalarinizi öyle herkese de anlatmayin. Nasil yorumlanirsa öyle cikar denilir. Bu konuda da kalbi temiz ve sizi seven birine tabir ettire bilirsiniz. Burdan gelen yorumlar da sizi etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?