Rüya Yorumları istihare ruyam, cok ilginc bilen yorumlasın lutfen

misslara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
27
9
1
Ben sevgilimle cok kavga ederim istihareye yattim allahim hayirli birimi benim icin diye hayirliysa yesil degilse kirmizi goriyim diye dua ettim ruyam soyle
Bi kac kisi toplanmisiz ben noluyo niye burdayiz diye sordugumda bana ölmeyi bekliyoruz galiba dedi biri sonra ben hep erkek arkadasima bakiyorum nerde diye telefonuma mesaj geliyo fenalasmista durumu kritikmis diye ama ben kotu olduguna inanmayip gelmesini bekliyodum hala etrafa bakiyodum hep
Etrafimdaki herkes gelmesi lazimdi yalniz birakmamaliydi diye soylenmeye basladilar. sonra hep bi agizdan GElDİİ! diye bagirdilar arkami dondugumde etrafim yemyesil ormandi ve bana dogru geliyodu en son mutluluktan birbirimize sarilip agliyoduk :)
Coook etkilendigim bi ruya sizce ne anlama geliyo

Ölmeyi kim ne için bekler.. Bunu araştırırsan, biraz cevap bulabilirsin.
Ben bu ruyayi olumlu sanmistim yani cok sasirdim suan, arastiricam ama lutfen bildiklerini yazar mısın? Ruyamın sonu çok güzeldi yeşillikler icinde onu gormem faln

Ölmeyi beklemek yasanan hayal kırıklığı ve azalan umutmuş, biz zorlu yollardan gectik zamaninda cok dogru halada yasiyoruz aslinda ruyamin sonunda onu oyle gormem herseyin yoluna gireceği anlamı taşımıyo mu?

Ölmeyi beklemek yasanan hayal kırıklığı ve azalan umutmuş, biz zorlu yollardan gectik zamaninda cok dogru halada yasiyoruz aslinda ruyamin sonunda onu oyle gormem herseyin yoluna gireceği anlamı taşımıyo mu?
Malesef "ölüm bekleyişi" o şekil de yorumlanacak bir tabir de görünmüyor. Ayrıca görmüş olduğunuz yeşillik vs.. durumu, size bir cihet/yönden gösterilmiş.. Yani kısmen, bu durumdan kurtulup, buraya yönel denilmiş gibi. Yeşili gördüm rüyam hayırlıdır diyerek, bu manayı kendinize çıkarmanız normal. Fakat bu durum düşündüğünüz gibi bir durum değil. Tafsilatı var. Sizin için giriş gelişme sonuç normal seyrinde ilerlemiş görünebilir. Fakat, yanlış iliklenen düğmede, gömlek ne kadar temiz ve güzel olsa da, istenmeyen bir sonucu yaşatmış demektir.

Yani bi takim yanlis durumlar oldugunu bu yuzden isimizin rast gitmedigini/gitmeyecegini, ima ediyorsunuz sanırım
Bu arada yardımınız için teşekkür ederim bu anlama geldiğini bilmiyordum
Sizce bu kişi benim için hayırlı mı yoksa bitirmeli miyim bu iliskiyi...
Tum kalbimle dua edip gordugum bi ruya olduğu için çok önemsiyorum yardiminiz icin tekrar tesekkurler

Bu kişinin hayırlı veya hayırsız biri olmasıyla alakalı bir şey değil. Ama devam etmemeniz de fayda var. Hemen evlenecek olursanız sorun yok. Hemen dediysem, bir kaç gün içinde. Aksi taktir de zamana yayacak olursanız, rüyanız da gördüğünüz gibi, "ölümün gelmesine kadar" zaman var. Hassas bir konu, ya kesip atın yada hemen neticelendirin.

Son bisey sorabilir miyim?
Basıma gelecek kötü bi durum var onu söylüyorsunuz sanırım kötü olduğu için fazla ayrıntıya girmiyorsunuz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…