Rüya Yorumları Istihare ruyasi yorumlayabilecek olaniniz var mi ?

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
Ne yapacagimi bilemez haldeyim .tam evlilik arefesinde surekli tartismalar yasiyoruz nisanlimla.karar vermem konusunda yardimci olur dusuncesiyle istihareye yatmak istedim.
kendim yatamayacagim icin de , Ruyaya ablamin esinden yatmasini istedim guvendigim icin .namazini duasini edip yatmis ruyasinda ameliyat oluyormus ve cengel gibi bir seyle kemiginin kanirtildigini görmüş .cok fazla aci duymus gercek gibi yasamis ,uyandirmis ruyasi .zaten oruca niyetlenecekmiste,aksam yatmasiyla sahur yapmaya kalkmasi arasinda gormus bu ruyayi.sonra sahurunu yaptiktan sonra duasini edip yattiginda da yesillik gormus.bilen anlayan birileri yardimci olursa cok sevinirim tesekkurler

Yeşil hayırlı kırmızı görmek hayırsız diye yorumlanır. Bir de bu renklerden birini görene kadar rüyaya yatılması gerekir diye biliyorum ben.

Bu istihare rüya yorumlarını manevi yönü kuvvetli bilir kişilerin yapması şarttır. Biz ne desek doğru olmaz. Yeşil hayra, kırmızı şerre yorulur. Tek bunu diyebiliriz.

Kendi kendin icin niyete bence ilk ruya kotu sonucta.. Simdi aklında baska bisey varken yatmissa o yuzden senin kendini yorumlaman daha rahat olur..

Yeşil beyaz iyidir kırmızı siyah kötüdür ayyy bende yatmıştım bir zamanlar istihareye dev iki örümcek gördüm uyur uyumaz nasıl firladim yataktan anlatamam resmen ayağa zipladim ve vazgeçtim anladınız siz

Ben de yatmıştım iş kuracağımız zaman kocaman beyaz bir şey görmüştüm birde tek ayağıma siyah ayakkabı gitmiştim ben o zaman zorluğun sonunda ferahlık diye yorumlamistim çok şükür aynen böyle oldu zorluklar atlattık ama feraha kavuştuk kısaca kendin yat bence sen mutlaka

Halbuki örümceklerden biri yeşil biri siyahtı ama o anki korku varya o çok acaipti ben kararımı renge değil korkuya verdim hayır dedim

Önce istişare çözüm bulunmazsa en son istihare yapılmalı diye biliyorum ben.Bence sen öncelikle güvendiğin , objektif yorum yapabilecek aile büyüklerine bir danis.allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

Sizin yerinize kimse istihareye yatamaz. Kendini yatacaksınız.
Bu konularda kalbinin temizligine inandigimiz ibadetine dikkat eden kişinin yatirilmasi daha iyi olmaz mi? Ben kendim zamaninda cok denedim zaten.normal zamandaruyasini hatirlayan ben oyle zamanlarda hic birsey hatirlamadim gormussem bile.

Zamaninda cok yapildi .disardan sorulan kisiler kotu demez zaten.fakat suan evlilige az bir sure kala tartismalar Yasamamis,aile buyuklerimin de bu cocuk sana karsi ozverili davranmiyor asik gibi degil laflari ben aslinda.farkindayim da sevdigim ic8n acabalarlag geldim bugune.birde o gosteremeyen bir.cocukmus.sevgisini.bunu bildigim icin.

Seven sevgisini gösterir canım sen kanma bu laflara çok seven çok cool adamlar bile neler neler yapıyor aşkı için gecicen bunlari

Hakkinizda Hayirlsi olsun arkadasim.
Evvela istihareye kendiniz yatmaniz uygun olur. Şayet yatamazsaniz bir baskasi da sizin yerinize yatabilir.
Önemli olan husus şudur ki. İstihare yapilacak kisilerin namazlı olmasi lazim yani namaz ehli olmaları gerekir.
1 yada 7 ye kadar istihareye yatilmasi uygun olur.

Rüyalar aslında kimseye anlatılmaz canım..
Neye yorarsan ona çıkar diye herkese anlatılmaz..
Ben oyüzden ailem dışında kimseye anlatmamaya özen gösteriyorum kötü niyetli bizi kıskanan insanlar kötüye yorabilir diye...

Istihareye yatan kişi nasıl yorumladı gören o sonuçta??

Bide içinde sıkıntı varsa kendini huzursuz hissediyorsan ayrıl..

Allah hakkında hayırlısını versin inşallah..

Bende niyet edip yatmıştım.. Eşimle yeni tanıştığımda.. (tabii işime sadece bu rüya karar vermedi:)) çok sevdiğim bir devlet adamı nişan çikolatamdan alıp yedi.. Tepsiyi ben götürdüm ona, ve esprili konuştu güldü bana.. O rüyayı hiç unutmam.. Sevinmiştim

Önce iyice araştırıp istihare nasıl yapılır ondan önce neler gerekir bir öğrenmek gerek. Başkası sizin yerinize yapamaz. Herşeyin suyunu çıkartıyorlar. İstiharede rüya görmek de yoktur.. Konu kapanmadan soyleyim de dursun bir kenarda.

Bu konularda kalbinin temizligine inandigimiz ibadetine dikkat eden kişinin yatirilmasi daha iyi olmaz mi? Ben kendim zamaninda cok denedim zaten.normal zamandaruyasini hatirlayan ben oyle zamanlarda hic birsey hatirlamadim gormussem bile.
Öyle bir şey yok. Kimse başkası için istihareye yatamaz. Başkası için namaz kılmak resmen bu. Öyle bir şey yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…