Yeşil beyaz iyidir kırmızı siyah kötüdür ayyy bende yatmıştım bir zamanlar istihareye dev iki örümcek gördüm uyur uyumaz nasıl firladim yataktan anlatamam resmen ayağa zipladim ve vazgeçtim anladınız sizNe yapacagimi bilemez haldeyim .tam evlilik arefesinde surekli tartismalar yasiyoruz nisanlimla.karar vermem konusunda yardimci olur dusuncesiyle istihareye yatmak istedim.
kendim yatamayacagim icin de , Ruyaya ablamin esinden yatmasini istedim guvendigim icin .namazini duasini edip yatmis ruyasinda ameliyat oluyormus ve cengel gibi bir seyle kemiginin kanirtildigini görmüş .cok fazla aci duymus gercek gibi yasamis ,uyandirmis ruyasi .zaten oruca niyetlenecekmiste,aksam yatmasiyla sahur yapmaya kalkmasi arasinda gormus bu ruyayi.sonra sahurunu yaptiktan sonra duasini edip yattiginda da yesillik gormus.bilen anlayan birileri yardimci olursa cok sevinirim tesekkurler
Bu konularda kalbinin temizligine inandigimiz ibadetine dikkat eden kişinin yatirilmasi daha iyi olmaz mi? Ben kendim zamaninda cok denedim zaten.normal zamandaruyasini hatirlayan ben oyle zamanlarda hic birsey hatirlamadim gormussem bile.Sizin yerinize kimse istihareye yatamaz. Kendini yatacaksınız.
Zamaninda cok yapildi .disardan sorulan kisiler kotu demez zaten.fakat suan evlilige az bir sure kala tartismalar Yasamamis,aile buyuklerimin de bu cocuk sana karsi ozverili davranmiyor asik gibi degil laflari ben aslinda.farkindayim da sevdigim ic8n acabalarlag geldim bugune.birde o gosteremeyen bir.cocukmus.sevgisini.bunu bildigim icin.Önce istişare çözüm bulunmazsa en son istihare yapılmalı diye biliyorum ben.Bence sen öncelikle güvendiğin , objektif yorum yapabilecek aile büyüklerine bir danis.allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
Seven sevgisini gösterir canım sen kanma bu laflara çok seven çok cool adamlar bile neler neler yapıyor aşkı için gecicen bunlariZamaninda cok yapildi .disardan sorulan kisiler kotu demez zaten.fakat suan evlilige az bir sure kala tartismalar Yasamamis,aile buyuklerimin de bu cocuk sana karsi ozverili davranmiyor asik gibi degil laflari ben aslinda.farkindayim da sevdigim ic8n acabalarlag geldim bugune.birde o gosteremeyen bir.cocukmus.sevgisini.bunu bildigim icin.
Öyle bir şey yok. Kimse başkası için istihareye yatamaz. Başkası için namaz kılmak resmen bu. Öyle bir şey yok yani.Bu konularda kalbinin temizligine inandigimiz ibadetine dikkat eden kişinin yatirilmasi daha iyi olmaz mi? Ben kendim zamaninda cok denedim zaten.normal zamandaruyasini hatirlayan ben oyle zamanlarda hic birsey hatirlamadim gormussem bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?