İstikrarsızlık

Kirajust

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
11
1
16
hwrlese merhaba uzun süredir üyeyim de hepte takip ettim sizleri Yen'i yazmak istedim benim derdim evliyim ama boşanmak üzereyim eşim çok sorumsuz ve gitmiş boşanma davası açmış konu ise sürekli kv yüzünden hep onlar haklı ben haksız onların ailesine gidilecek ama benim tarafıma gidilmeyecek halbuki hiçte yardımları olamamıştır şimdi konuşmuyoruz artık bende bıktım cahil biri değilim mesleğimde var ne hali varsa görsün her zaman benim gibi bulamayacağını söylüyordu şimdi inşaaşlah beter olur !!!

Beddua etmeyin döner sizi bulur, korkarım ben bedduadan.. onun dışında siz elinizden geleni yaptıysanız giden adama da dur gitme diyemezsiniz artık en büyük adımı atmış davayı açmış.

Konu başlığı ile alakayı anlamadım mazur görün, istikrar ile ne ilgisi var

cahil değilim diyorsun bağlaç olan de leri birleşik yazıyorsun. bu ne yaman çelişki

Madem yazım kurallarına dikkat ediyorsun.Birincisi cümleye büyük harf ile başlanır ikincisi noktadan sonra büyük harf kullanılır.Cahillik yazım kuralları ile ölçülemez

Madem yazım kurallarına dikkat ediyorsun.Birincisi cümleye büyük harf ile başlanır ikincisi noktadan sonra büyük harf kullanılır.Cahillik yazım kuralları ile ölçülemez
klavyemde büyük harf kapalı. birincisi, ikincisi diye açıklamışsın ama ikisi de aynı kural

Açıklarım çünkü iki cümlede de aynı hayatı yapmışsın.Ben senin klavyenin durumunu bilmeden senin gibi üslup ile cevap verdim.Aynı durum belki de benim dalgınlığımla olmuştur.Konumuz o değildi ayrıca

fikir danışmıyorsun ki. ne diyelim hayırlı olsun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…