İstismar

Elf_elf135

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
7
2
1
35
Günaydın Kk.

Haber izleyen biri değilim. Kötülüklerden kaçmanın bir yolu benim için. Ama internette gezerken ya haberi ya videoları muhakkak görüyorum. Son zamanlarda artan bu haberler bilinçaltımı canlandırdı.

Tahminen 8 yaşlarındayken cinsel istismara uğradım. Halamın oğlu tarafından. Oda 12-14 yaş arasıydı. Ev çok kalabalıktı. Biz odamda bütün çocuklar oyun oynuyorduk. O çocukları odadan çıkarttı, saklambaç tarzı bir şey oynuyorduk sanırım. Yatağımızın altı yüksekti. Rahatlıkla altına giriliyor yani. Beni altına soktu, kendine girdi. Külotlu çorabım ve kot eteğim vardı o gün. Sadece beni öptüğünü ve kalçama dokunduğunu hatırlıyorum. Tek görüntü bu zihnimde. Annem seslendi sanırım sonra, bana sordu naptınız odada tek diye. Ben hiç dedim. Bunların görüntüsü yok aklımda, sadece böyleymiş gibi hatırlıyorum.

Hayatım boyunca bunu hiçkimseye anlatmadım. Yıllarca yüz yüze baktık, hala bakıyoruz. Tekrarı olmadı, ama birkaç kuzenimde bu olayı bildiğine dair imalarda bulunmuştu o dönem. Hepimiz küçüğüz, ergenlik dönemlerinde merak giderdiler diye düşünüyorum. Ama bu bende kapanmayan bi yaraya yol açtı. Uykularımdan eder oldu, huzurum kalmadı. Zihnimden atamaz hale geldim.

Şuan 1 kızım var 2 yaşında. Dedeleri onu severken bile diken üstündeyim. Asla yapmayacak insanlar ama benim içimdeki acı bu süpheyi taze tutuyor. Yeni tanıştığım kadınlara bile güvenemiyorum. 5 dakika yalnız bırakamıyorum çocuğumu. Okula gideceği dönemi düşünüp strese giriyorum. Her duyduğum haberde ağlayıp onunda yaşadığını hayal ediyorum.

Bunun bir uzmanla halledilmesi gerektiğini biliyorum. Ama dediğim gibi bu benim tabum. Eşim dahi bilmiyor. Anlatamam, dillenirse üstünü kapatamam acımın. Acınmak da istemiyorum. Eşimin aileme bile bakışı değişir, nasıl farketmedilet nasıl yalnız bıraktılar diye.

Çok zordayım Kk. Peşimi hiçbir zaman bırakmayacak mı bu anı?

Bir uzmandan yardim almaniz gerekir eger almadiysaniz. Yasadigınız olay çok zor . Bunca sene anlatamadıysanız lütfen önce kendi ve sonra çoçuğunuzun sağlığı için yardım alın. Spor yapın , hobi edinin. Kafanızı boşaltacak , bu olayı düşünmemenizi sağlayan şeyler bulun.

Anladim. Hepimiz ugradik zmninda tacize. Hemde karsidakiler hep boyle uyaniklik yapip oyun niyetiyle kandirdi bizi.. banada bu tarz birsey olmustu.

Bana bunu yapan cocuk öldü. Hemde bu olaydan 1 sene sonra.

O kdr kucuktumki anlamamistim
Ne yaptigini. Kotu birsey yaptigini sonradan farkedip istememistim ama o da gonlumu almaya calisiodu aklinca oyun olduguna ikna etmeye ugrasiyodu beni. Centilmen tacizci.

Simdi koskoca kadin oldum cocuklarim var. Belki o donem zor gecmstr hatirlamiyorum, ama kimseye anlatmamstm simdiye kdr bunu. Ilk defada buraya yaziyorum.

Suan tabiiki endiseleniyorum cocuklarm icin sma nasil o gecerki omur hep diken ustu olursan?

Suan bunu bana yapan cocugu dusunuyorum o da kucuktu, tamambenden bi hayli buyuktu ama duymus gormus merak edip yapmis.
Beni daha guclu bi karakter yapti belki..Durumun vahimligini kurtarmaz ama ben kendimi bu sekilde tatmin ediyorum.

Bir uzmandan yardim almaniz gerekir eger almadiysaniz. Yasadigınız olay çok zor . Bunca sene anlatamadıysanız lütfen önce kendi ve sonra çoçuğunuzun sağlığı için yardım alın. Spor yapın , hobi edinin. Kafanızı boşaltacak , bu olayı düşünmemenizi sağlayan şeyler bulun.

Kimsseye soylemek zorunda degilsiniz, bazen bu insanin acisini ikiye katliyor. Ama gidin bir uzmandan yardim alin, bu boyle olmaz kendinize yazik ediyorsunuz.
Uzmana gidebilmem için eşimin bilgisi olması gerekiyor. Çünkü; kızımı onun dışında kimseye emanet edemiyorum. Ve malum ücretleri saklanabilecek gibi değil. Tek seanslada bitmiyor.

Beni hep dirayetli ve bu konulara tepkili gördü. Şimdi bana baktığında tacize uğramış küçük bir kız görmesini istemiyorum. Ben unutsam o unutmayacak. Hep bizimle yaşayacak bu olay.

Anladim. Hepimiz ugradik zmninda tacize. Hemde karsidakiler hep boyle uyaniklik yapip oyun niyetiyle kandirdi bizi.. banada bu tarz birsey olmustu.

Bana bunu yapan cocuk öldü. Hemde bu olaydan 1 sene sonra.

O kdr kucuktumki anlamamistim
Ne yaptigini. Kotu birsey yaptigini sonradan farkedip istememistim ama o da gonlumu almaya calisiodu aklinca oyun olduguna ikna etmeye ugrasiyodu beni. Centilmen tacizci.

Simdi koskoca kadin oldum cocuklarim var. Belki o donem zor gecmstr hatirlamiyorum, ama kimseye anlatmamstm simdiye kdr bunu. Ilk defada buraya yaziyorum.

Suan tabiiki endiseleniyorum cocuklarm icin sma nasil o gecerki omur hep diken ustu olursan?

Suan bunu bana yapan cocugu dusunuyorum o da kucuktu, tamambenden bi hayli buyuktu ama duymus gormus merak edip yapmis.
Beni daha guclu bi karakter yapti belki..Durumun vahimligini kurtarmaz ama ben kendimi bu sekilde tatmin ediyorum.
Yakında evlenecek kuzenim mesela. Ben düğününe gitmemek için bahaneler arıyorum. Midem bulanıyor yani ne yapabilirim? Evet sizinde dediğiniz gibi oda küçüktü, meraktı. Ama beni bitirdi. Ve bu olay beni güçlğ yaptı mı? Bence hayır. Her konuda çok ketum ve inatçıyımdır. Ama bu taciz benim yumuşak yerim. Bunun karşısında zayıfım, içimde bastıramadığım bir utanç var. Eğitim verdiğim, tanıdığım her çocuğa bunun bir utanç olmadığını söylememe rağmen, ben utanıyorum.

Yakında evlenecek kuzenim mesela. Ben düğününe gitmemek için bahaneler arıyorum. Midem bulanıyor yani ne yapabilirim? Evet sizinde dediğiniz gibi oda küçüktü, meraktı. Ama beni bitirdi. Ve bu olay beni güçlğ yaptı mı? Bence hayır. Her konuda çok ketum ve inatçıyımdır. Ama bu taciz benim yumuşak yerim. Bunun karşısında zayıfım, içimde bastıramadığım bir utanç var. Eğitim verdiğim, tanıdığım her çocuğa bunun bir utanç olmadığını söylememe rağmen, ben utanıyorum.
Haklisin ama soyle dusun.. bu saatten sonra degisecek birsey yok! Sen dusunceni degistireceksin yoksa omur boyu cekeceksin. Seni guclu yapmamis ama elden bisey gelmez onu demek istiorum. Degistrecek birsey olsa senle birlikte kafa yoralim seni kurtaralim bu dusunceden derdim. Ama yok oyle birsey. Psikolog iyi fikir, gerekirse esinede ozelbirsey konuscani sole. Ogrenmk istersede uzeri kapali bi sekilde anlatablrsn bence. Tabii kocana guveniosan yuzune vurmayacaksa basina kakmayacaksa!

Haklisin ama soyle dusun.. bu saatten sonra degisecek birsey yok! Sen dusunceni degistireceksin yoksa omur boyu cekeceksin. Seni guclu yapmamis ama elden bisey gelmez onu demek istiorum. Degistrecek birsey olsa senle birlikte kafa yoralim seni kurtaralim bu dusunceden derdim. Ama yok oyle birsey. Psikolog iyi fikir, gerekirse esinede ozelbirsey konuscani sole. Ogrenmk istersede uzeri kapali bi sekilde anlatablrsn bence. Tabii kocana guveniosan yuzune vurmayacaksa basina kakmayacaksa!
Yok yüze vurma falan yapmaz asla. Aksine neden daha önce anlatmadığım için söylenir. Daha kötüsü kin duyar çocuğa. Ailemi yargılar. Fazla korumacıdır.

Doktorada ne anlatacağımı bilemiyorum. Bu kadarlık bir olay yani bu. Dönem dönem çok yoğun düşünüyorum. Bir ara hafifliyor, çok acıtmıyor. Kızıma karşı duyduğum bu korumacılığın azalmasını da istemiyorum. Bu duygum sanki onu her şeyden koruyacak ve ben bu endişeyi kaybedersem benim yüzümden başına bir şey gelecek gibi hissediyorum.

dünyada iyiler de var kötüler de.
ve bunu asla değiştiremeyeceğiz. ama sürekli kötü örnekleri düşünerek yaşayamayız değil mi?? mesela çok kötü anneler de var bu demek değil ki sen de kötü bir annesin.
o yüzden dedesi falan severken tepkilerini kontrol et.
ben de 5 yaşlarımda falan markete gitmiştim. genç oğlan bana fermuarını açarsan veririm falan demişti alacağım şeyi. çüş yani 5 yaş çocuk! el insaf! ama bende de net görüntüler yok. kaçıp eve gelmiştim. anlattım ben aileme. babam bana bağırıp kızmıştı sanki sorumlusu bendim! annem şu an hatırlamıyor o günü. ama travma olmadı şükür. bir daha da yaşamadım öyle olay.

dünyada iyiler de var kötüler de.
ve bunu asla değiştiremeyeceğiz. ama sürekli kötü örnekleri düşünerek yaşayamayız değil mi?? mesela çok kötü anneler de var bu demek değil ki sen de kötü bir annesin.
o yüzden dedesi falan severken tepkilerini kontrol et.
ben de 5 yaşlarımda falan markete gitmiştim. genç oğlan bana fermuarını açarsan veririm falan demişti alacağım şeyi. çüş yani 5 yaş çocuk! el insaf! ama bende de net görüntüler yok. kaçıp eve gelmiştim. anlattım ben aileme. babam bana bağırıp kızmıştı sanki sorumlusu bendim! annem şu an hatırlamıyor o günü. ama travma olmadı şükür. bir daha da yaşamadım öyle olay.
Bi dede torununu taciz etmişti. Öyle bir haber vardı. Bunları duydukça kanım donuyor. Bi güvendiğim eşim kaldı. İkimiz olmadan kimseye bırakmak istemiyorum. Sadece cinsellikte değil, kızdılar mı, bağırdılar mı, iterler mi çocuğu gibi bir sürü şey dönüyor aklımda. Anne olana kadar bu mesele bu derece patlak vermemişti. Hatırlasam da çok sorun olmuyordu. Annelikten sonra tek endişem kızımında yaşaması oldu işte.

Valla canım evlenmeyi düşünmedim,düşünmüyorum..bir yiğenim var,kız..sadece ben doğurmadım..2 yıl ben baktım,o kadar korkuyorum ki onunla ilgili hayattan,elimden gelse kendime bağlar yaşarım,sürekli anksiyete hissediyorum..bu arada hiç yakınım tarafından tacize uğramadım çok şükür,babam emniyetteydi benim..o kadar koruyayarak büyüttü ki sinir olurdum,halamın oğlu ile bile yalnız bırakmazdı:))fakat şimdi adama o kadar hak veriyorum ki,yiğenimi kendimle bile yalnız bırakmıcam nerdeyse;)geçen bir üyenin konusunu okudum gece rüyama girdi,tacizciyi öldürüyordum..Rabbim bizi,çocuklarımızı korusun,kollasın..senin içinde çok üzüldüm..terapi al tatlım,arkanda bırak..Sevgiler

Yok yüze vurma falan yapmaz asla. Aksine neden daha önce anlatmadığım için söylenir. Daha kötüsü kin duyar çocuğa. Ailemi yargılar. Fazla korumacıdır.

Doktorada ne anlatacağımı bilemiyorum. Bu kadarlık bir olay yani bu. Dönem dönem çok yoğun düşünüyorum. Bir ara hafifliyor, çok acıtmıyor. Kızıma karşı duyduğum bu korumacılığın azalmasını da istemiyorum. Bu duygum sanki onu her şeyden koruyacak ve ben bu endişeyi kaybedersem benim yüzümden başına bir şey gelecek gibi hissediyorum.

Kuzeniniz bunu size zarar vermek maksadı ile mi yaptı
Yoksa çocukça bir davranış mıydı
Devamı geldi mi ya da sizi rahatsız edecek, üzecek bir iması oldu mu ?

Bi dede torununu taciz etmişti. Öyle bir haber vardı. Bunları duydukça kanım donuyor. Bi güvendiğim eşim kaldı. İkimiz olmadan kimseye bırakmak istemiyorum. Sadece cinsellikte değil, kızdılar mı, bağırdılar mı, iterler mi çocuğu gibi bir sürü şey dönüyor aklımda. Anne olana kadar bu mesele bu derece patlak vermemişti. Hatırlasam da çok sorun olmuyordu. Annelikten sonra tek endişem kızımında yaşaması oldu işte.

ama böyle yaşamak çocuğu da sana da çok zor. biran önce normale dönmelisin. ve maalesef sakınılan göze çöp batar. her şey kararında güzel. Allah esirgesin yavrularımızı

Sizi çok iyi anlıyorum.Benim annem çalışan bir kadındı.Çok küçüktüm ama hatırlıyorum.Birgün dayımlara gitmiştim.Dayımınoğlu var benden yaşça büyük aklı ermiyordu diyemiyorum.Oturma odasında oturuyorduk kimsenin olmadığı bir anda üstüme saldırdı.Sürekli sözlü taciz ediyordu. Ben daha o yaşta kötü bir şey yaptığının farkındaydım.. Pislik nefret ediyorum. Yüzünü görmeye tahammül edemiyorum !!!!!!! Onu ne zaman görsem aklıma hep bu geliyor.

Çoğumuzun başından geçti
Zamanla unutuyor insan
O tiksinme,taciz edilmiş duygusu mide bulantısı az da olsa geçiyor

Kuzeniniz bunu size zarar vermek maksadı ile mi yaptı
Yoksa çocukça bir davranış mıydı
Devamı geldi mi ya da sizi rahatsız edecek, üzecek bir iması oldu mu ?
Benden 5 yaş büyük. Oda 13-14 yaşlarındaydı tahminen. Zarar vermek istediğini sanmıyorum. Yani olayı direk cinselliğe bağlama maksatlı değildi ama tatmin olma durumu vardı. Tam ergenlik dönemi işte. Daha sonra ondan hiç ima gelmedi, tekrarı da olmadı. Ben zaten hep mesafeli oldum ona karşı. Ama olaydan bir süre sonra benden 2 yaş küçük kuzenim “x abim bizi odadan çıkarınca sana nr yaptığını söyledi” demişti. Bende dillenmesin diye hemen konuyu kapatmıştım.

Benden 5 yaş büyük. Oda 13-14 yaşlarındaydı tahminen. Zarar vermek istediğini sanmıyorum. Yani olayı direk cinselliğe bağlama maksatlı değildi ama tatmin olma durumu vardı. Tam ergenlik dönemi işte. Daha sonra ondan hiç ima gelmedi, tekrarı da olmadı. Ben zaten hep mesafeli oldum ona karşı. Ama olaydan bir süre sonra benden 2 yaş küçük kuzenim “x abim bizi odadan çıkarınca sana nr yaptığını söyledi” demişti. Bende dillenmesin diye hemen konuyu kapatmıştım.

O halde bu konuyu bir çocukluk hatası olarak kapatmaya çalışın beyninizde
Anlattığınıza göre açıklamak eşinizde gerginliğe sebep olacak
Farklı bir boyutta olsaydı hesap sorun derdim ama bu olay taciz gibi değil, çocuk muhtemelen kendisi de çok bilinçli davranmadı. Kötü bir niyet yok ortada, merak sadece. Kendinizi telkin etmeye çalışın şu durumda, bence size daha faydalı olacaktır.

Valla canım evlenmeyi düşünmedim,düşünmüyorum..bir yiğenim var,kız..sadece ben doğurmadım..2 yıl ben baktım,o kadar korkuyorum ki onunla ilgili hayattan,elimden gelse kendime bağlar yaşarım,sürekli anksiyete hissediyorum..bu arada hiç yakınım tarafından tacize uğramadım çok şükür,babam emniyetteydi benim..o kadar koruyayarak büyüttü ki sinir olurdum,halamın oğlu ile bile yalnız bırakmazdı:))fakat şimdi adama o kadar hak veriyorum ki,yiğenimi kendimle bile yalnız bırakmıcam nerdeyse:KK66:geçen bir üyenin konusunu okudum gece rüyama girdi,tacizciyi öldürüyordum..Rabbim bizi,çocuklarımızı korusun,kollasın..senin içinde çok üzüldüm..terapi al tatlım,arkanda bırak..Sevgiler
Kendine yapılan bir şekilde geçiyor ama kendinden çok sevdiğin biri gelince, o riskler insanı öldürüyor ya. Teşekkürler yorumunuz için.

Back
X