İsveç Diyeti Günlüğüm kilom 63

muallime47

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
134
244
103
34
Arkadaşlar yarın sabah isveçe başlıyorum... Benle birlikte yapmak isteyenler varsa birbirimize destek olabiliriz. Kilom 63 yaşım 26.

Benim bugün 8. Günüm ama kalan günleri beraber yapabiliriz çünkü ikinci hafta ilk haftanın tekrarı gibi. İsveç yapan zor bulunuyor. Ben 67.4 ile başladım.

Arkadaşlar nereye kayboldunuz.yoksa diyeti bırakdınızmı.bende allahın izniyle yarın başlıyorum

Merhabalar diyete başlayanlardan ses yok sanırım. Ben de bugün başladım umarım 13 günü tamamlayabilirim. Yapan arkadaşlar ara ara yorum yazarlarsa sevinirim. Motive oluruz böylece. Sabah tartıldığımda 65,5’tim. Bu arada boyum 166 cm yaş da 33. 2.5 yaşında bir oğlum var. Doğum kiloları hala duruyor. Onları vermeye çalışıyorum. Hedefim 57 kilo olmak. Umarım bu diyetle hedefime yaklaşmış olurum.

Günaydın Bugün diyette 2. günüm. Şu an kahvemi içip okula gitmek için hazırlanıyorum. Sabah dayanamadım tartıldım.64.6 yı gördüm. Bu beni daha çok motive etti. Dün biraz zorlandım baş ağrısı ve açlık çektim. Sabah bu sonucu görmem devam etmem gerektiğini bana hatırlattı. Bakalım bugün okulda günüm nasıl geçecek.

Merhaba benim 10. Günüm 7 kilo gitti :) çalışıyorum ve beni en çok korkutan çalışırken yapamama düşüncesiydi ama hiç korktuğum gibi olmadı zorlandığım tek konu haşlanmış ıspanağı ise götürmek ve arkadaşlarımın şaşkın bakışları altında yağsız tuzsuz ıspanağı yemek :)) inanıyorsak yapabiliriz bence

Merhaba, tebrik ederim sonuç çok iyi. Umarım bende de bu kadar etkili olur. Ben de okulda zorlanırım diye düşünüyordum ama çok rahat geçti. Senin adına da sevindim. Ben vejeteryanım diyeti tam kuralına göre yapamıyorum çünkü et yemiyorum yumurta ve peynirden protein almaya çalışıyorum. Umarım bu sonucu etkilemez.

2. günü de tamamladım Daha yolun başındayım ama kendime inanıyorum. Tartılmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Sanırım her sabah tartılacağım Umarım her gün eksileri görerek daha da motive olurum. Herkese iyi geceler ‍

3. günün sabahından günaydın...Sabah dayanamayıp tartıldım ve sonuç 64.0 iki günün sonunda toplam 1.5 kilo gitti. Çok mutluyum. Umarım sonuna kadar böyle devam eder. Şimdi kahvemi içiyorum. Birazdan okula gideceğim. Başlamak isteyenler bence hiç düşünmeden başlasın.

4. günden herkese merhaba, dün yeğenimin doğum günü vardı. Israrlara rağmen sadece çok az kısır yedim. Pastalara böreklere yaklaşmadım. Bu benim için büyük başarı . Çünkü tatlıya çok düşkündüm.Sanırım artık tatlı bağımlılığını yenmeye başlıyorum. Bunun için bile olsa bu diyeti tamamlamaya değer bence. Sabah her zamanki gibi tartıldım. 63.6’yı gördüm. Üç günün sonunda toplam 1.900 gram gitti. Artık az yemeye de alıştım.

Tabi olur Kaç kilo verdiniz. Bnim ilk günüm iyi geçti şükür:)
Bana bildirim gelmedi o zaman, şimdi rastgele görüyorum :)
Ben 8 günü tamamlayıp bıraktım. 7. Günde sıfır kaçamak ile eksilmeyip artı görünce (adet yaklaşmamasına rağmen) sevkim kırıldı ve bıraktım. Ptesi tekrar başlayacağım ama bu kez 6 gün yapmayı düşünüyorum, eksilmiyorum nasılsa 7. Günü boşuna eziyet cekmeyeyim :) senin nasıl gidiyor

Çok iyi gitmiş ya süper. Peki kacla devam ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…