İsveç diyeti

simgeparlak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
2
0
1
30
Arkadaşım isveç diyeti uyguladı 1 haftada 4 kilo verdi. Sizce bende uygulamalımıyım?.Pek sağlıklı gelmedi bana. Sizin önerileriniz var mı? Ya da daha önce uygulayan?

Adamı öldürmez süründürür, ama 13 günde en az 6 kilo garanti.

herkese selamlar boyum 180 kilom 75 kilo olmayı hedefliyorum bugün birinci gününe başladım hedefim 2.5 ayda 75 kiloya inip bana yapamazsın diyen herkesi hayal kırıklığına uğratmak benimle bir bugün başlayacak hanımlar için aramızda whatsapp grubu kuralım teşekkürler kadınlar klubünün tatlı ve balıketli ailesi <3<3

Arkadaslar merhaba ben de yeniyim ve bugun basladim bu diyete. Aslinda basladim dedigim bircok gun aksamini goremedim. O yuzden bugun benim icin onemli kesin olarak basladim insallah guzel bir sonuc alirim

Merhaba bende 4. Günümdeyim her sabah tartılıyorum ve her sabah yaklaşık olarak 1 kilo verdiğimi gördüm ilk başladığım sabah 66.3 kiloydum bu sabah 64 çıktım. Ve selülitlerimin %80 inin gittiğini gördüm sadece çatlak oluşmuş sanırım bacaklarımda.

Merhaba, bu tarz diyetlerde şu kadar zamanda şu kadar kilo verildiye takılmayın. 1 sene sonra veya 1 sene değil 3-4 ay sonra, kilo verenler hala aynı kiloda mı ona bakın. Böyle bir diyetten sonra, kısa zaman içinde eski kilonuza veya daha fazlasına döneceğinizi garanti ederim. Tabi beslenme alışkanlıklarınız değişmediği müddetçe!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…