• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyetim 4. gün 83.7 den 79.9 a

yuppisi

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
149
8
16
Kocaeli
günaydın arkadaslar bugun isveç diyetinde 4. günüm veeee an itibariyleee 3.800 vermişim :) işte diyet listesi

1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Tavsiyeler

1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 Ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.

1. gün

Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün

Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün

Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün

Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün

Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün

Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün

Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün

Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün

Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün

Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

haşlanmış ıspanak benim yiyebileciğim tarzda bir şey degıl tadı gercekten cok koyu o yuzden ilk gün yaptım ve yiyemedim o yuzden ben yemedim evet biraz ac kaldm ama yapcak birşey yok yakında kardesmin düğünü var nasip olursa benmde olacak o yuzden zayıflamam lazım :D evet cok katı bir diyet biliyorum ama bence gerekn günlük besinleri alıyorsun protein alıyorsun etten meyve yiyorsun ekmekte var karbonhidrt almk için tabi yiyeceklerin kalorisi ve miktarı az oldugu için kilo veriyorsun 13 günü tamamlamayı düşünüyorum.Sabah sabah cok mutlu oldummm herkese günaydınn :D

çok sevindim canım :)) bende isveç diyeti yaptığım dönem iyi sonuç almıştım, güzel bir diyet... Bende şuan isveç gibi zor bir diyet uyguluyorum umarım altından kalkabilirim :/

arkadasım banada yardım edin okullar açılmadan kilo vermem lazım 1 haftada 5 kilo vermem lazım yardımmm :1:

arkadasım banada yardım edin okullar açılmadan kilo vermem lazım 1 haftada 5 kilo vermem lazım yardımmm :1:
Normlade 13 gunde 7 ile 20 kilo veriliyorms canm ne kadr kiloluysan o kadar cok verirsin gibi geliyor ben boyle devam etsem 13 gunde 13 kilo verip ideal kiloma ulasrm boyum 1.73 cunku. Sen de basla istersen ben burdan yardimci olurum sana bn diyete harfiyen uyuyorm zaten kilo vermemek imkansz gibi bisey cnku gercekten cok az yemis oluyorsun. Baslamk istersen birlkte devam ettreblrz

tabiki ben kulupte yenıyım arkadas olarak eklermısın benı bn yapmadım dıyette bana yardım edrmsınnn :17::18: ihtiyacım varrr vermeye aslında boyum 164 kilom 62 ama çok olmasaa bilee belim ince bacaklarım kalın kilo verince bacaklardan gıdıyomu :) ?

tabiki ben kulupte yenıyım arkadas olarak eklermısın benı bn yapmadım dıyette bana yardım edrmsınnn :17::18: ihtiyacım varrr vermeye aslında boyum 164 kilom 62 ama çok olmasaa bilee belim ince bacaklarım kalın kilo verince bacaklardan gıdıyomu :) ?

sen göndermişssin bana arkadslk isteği kabl ettim cnm ben . :D yarın başlıyomusun zaten cok masraflı bi diyette değil hem de kısa sürüyor . biftek falan işte biraz sıkıntı ama tek sen yapıcagn için sorun olmaz heralde .yarın sabah aç karnına tartıl baslangc kilonu yaz bir yere . sonra her sabh aç karnına tartıl zaten cokda fazlan yokmus sen 13 günde ideal kilona ulaşrsın bence ;)

Merhaba. bende 2ci gunumdeyim ama yuzdeyuz uymuyorum.. 1 dilim salam yerine 1 yumurta yiyorum.. birde her gun 2 yumurta ekledim tok tutsun diye..gizli sekerim var acliga hic dayanmama ragmen super gidiyor simdilik.. :)

masallah tebrik ederim.. bende 4cu gunumdeyim:)

nasıl gidiyor peki acıkıyormusun ben acıkıyorum ıspank günlernde ozellkle o haslanmıs ıspanagı yiyemedim gitti. :)) o gunler resmen acım .sabah kahvesi baya tok tutuyor Allhtan .peki tartıldın mı hiç ne kadar verdin acaba ??

ben tam uymuyorum yani uyamam olup giderim.. yumurta ekliyorum cunku salam ve ispanak yiyemiyorum.. :( kahve ve cay icen biri deilim sabahlari kahveyi bile seve seve iciyorum.. 3.600 vermisim cok memnunum :) pes etmek yok fena gaza geldim..

bu diyet beni diyetlerden soğutmuştu zorlandım ama çok hızlı kilo verdiriyor bu aralar tekrar dan denemeyi düşünüyorum ama kararsızım

arkadım ben bu diyete değil kafama göre bi diyete basladım :) öle olduuu dun basladım 1 tabak melemen yedim az yaglı 3 tanede elma yedim böle devam edrsem 1 haftada kaç kılo veririm :)

Back
X