Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 2 aylık bebeğim var emziriyorum fakat kilom aynı kaldı düşmedi buda psikolojimi bozdu 20 kilo fazlam var İsveç diyeti yapmak istiyorum yediklerimin bebeğe zararı olurmu?
Merhaba 2 aylık bebeğim var emziriyorum fakat kilom aynı kaldı düşmedi buda psikolojimi bozdu 20 kilo fazlam var İsveç diyeti yapmak istiyorum yediklerimin bebeğe zararı olurmu?
Bugün diyetim baya aksadı
Sabah bi hurma ve 3 ceviz yedim iki lokma da ekmek
Akşam 2 tavuk baget ve 2 tane baklava
2 bardak şekersiz çay
2.5 lt su
Spor da yapamadım
Yemekli misafirim vardı tatlı getirmişler dayanamadım yedim..
Doğru söylüyorsun çocuktan gün içinde de doğru düzgün birsey yemiyorum öğlen 12 de yumurta az peynir 2 dilim ekmek bide akşam 6 da çay yanında birseyler bulursam yiyorum bulamazsam yemiyorum düzensiz beslenme yapıyorum bi diyetdeki yiyecekler benim normal günde yediğim daha fazla etkisi olmaz diye dusunmustum
Bugün sabah iki çay bardağı şekersiz çay içtim 2 dilim salatalık bi dilim domates yedim
2mil leslie ile yürüdüm
Yarım saat karın hareketleri yaptım
1 litre su içtim
Şimdi etimi yiyeceğim
Dün sabah şekerli kahvemi içtim
Öğlen bir yumurta ve 1 domates yedim
Akşam 1 adana kebap ve marul salatası yedin
3 mil yürüdüm
1 saat karın ve bacak çalıştım
2 lt su tükettim
1 tane lokum yedim bir de
Kilo olarak 2 kilo verebilmişim henüz ama adet döneminin sonlarında başlamıştım ve hiç ödemim yoktu..belimde ve yanlarda gözle görülür incelme oldu..yağdan kaybettiğimi düşünüyorum..tartı olarak hafif ama görünüşte baya değişim oldu..kıyafetlerimde bile farkedildi..inşallah 2.haftada 2 kilo daha verebilirim