İsveç günlüğüm :)))

Beyaz Hatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
617
1.192
113
32
Merhaba sevgili günlüğüm bu benim ilk günlüğüm
Şimdiii gelelim asıl mevzumuza.. Günlükcüğüm ben 3 yıl önce bu diyeti uygulayarak 5 kilo verdim diyeti bıraktıktan 2 hafta sonrada tam 3 kilo daha vermiştim -ekmeksiz yemek yemeye devam ettim sadece- kii aşırı mutlu olmuştum. Şuan ise çok bi kilom yok günlükcüğüm 54 kiloyum amma velakin sıkılaşmak ve dümdüz bir karına sahip olabilmek için ve nişanlımın bana yapamazsın demesine rağmen bunu başarabilmek için bugün başladım ya bismillah dedim start verdim o adam gününü görecek bozmak yoook her gün pazar hariç mutlaka leslie ile evde yürüyüş yaparak ip atlayarak ve karın için plank yaparak bunu başarıcam sevgili günlükcüğümm her gün buraya ne yaptım ne yedim yazıcam görüşürüüüüz

Sevgili günlük bugün 2.ci günüm misafirim vardı yazamadım bi iki kaçamak yaptığım için akşam yemek yemiyorum ve gece uyumadan önce pulbiberli yoğurdumu yiyip yatıcam leslie sansone ile 3 mile yürüdüm 50 sn plank ve 20 mekik çekebildim bugünlük bu kadar 3. Günde görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…