Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar isveç klinik

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

handeturkmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
2
0
1
35
İsveç tıp teknolojisini Türkiye’ye getirerek danışanlarına bilimsel olarak hesaplamalar ile en iyi sonucu vermeyi hedefleyen İsveç Klinik ekibi olarak, yüzlerce kişinin başarılı sonuçlarla mutlu olmasını sağladığımızdan dolayı gururluyuz. İsveç Klinik ailesi olarak saç ekimi yaptıran mutlu danışanımızın bir yorumunu aşağıda bulabilirsiniz. Bu ve bunun gibi yorumlar bizim işimizi layıkıyla yaptığımız hissettirdiği için mutluyuz. Sizde estetik’le değişim için tercihim İsveç Klinik diyen yüzlerce kişiden biri olun hayatınıza mutluluk katın.

İsveç Klinik Saç ekim yaptıran mutlu danışanımızın bir yorumu:

Saçlarım stres küçük yaşta işe başlama ve hayat yükünü erken omuzlamam yüzünden çok ama çok hızlı döküldü bu durum gençken kel kalmanıza üzerinize pek çok espiri yapılmasına olanak sağlıyor. Bu espirilerin pek çoğuna katılmama rağmen içten içe bir hüzün ve mutsuzluk hissediyorsunuz. Saç ektirmeden önce pek çok ürün ve saç çıkarıcı ilaç denedim ama sonunda hiç birinin işe yaramadığını gördüm. Saç ekimi pahalı olduğunu düşündüğüm için bu tarz uygulamalar belki bir çözüm sağlar diye umutlansam da hiçbirinin işe yaramaması ve o kadar para harcamam zoruma gitti.

Sonucun değişmediğini gördüğüm ve saçlarımı geri kazanmak daha da geç olmadan yaptrımaya karar verdim. Pek çok yer araştırdım içlerinden sıcak, samimi ve beni dinleyen İsveç kliniği tercih ettim. İstanbul’a uçakla atlayıp geldim. Üç gün konakladım yıkamadan sonra beni gönderdiler saç ektirdiğim için çok mutluyum. Fiyat konusu da düşündüğüm kadar pahalı olmadığını gördüm. İsveç kliniğe emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bende tercihim İsveç Klinik diyenlerdenim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…